reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

fajnie by było mieć znowu fasoleczke ale żeby było wszystko oki:-)
pisałam wczoraj że dostałam@ 2-3 kropki czerwone zanim położyłam się spać, a tu rano wstaje i nic czyściutko. MUSZĘ BYĆ STRASZNIE ROZLEGULOWANA:wściekła/y:
a tak swoją drogą jesteśćie kochane za te wszystkie odp:tak:
będzie fasolka, nic się nie martw. To, że byłaś w ciąży już jest dużym sukcesem i tego się trzymaj. Ja poroniłam, za 6m-cy znów byłam w ciąży i teraz 6m-cy się staramy i nie odpuszczę... będzie dzidzia i już!!!!!!

reklama
będzie fasolka, nic się nie martw. To, że byłaś w ciąży już jest dużym sukcesem i tego się trzymaj. Ja poroniłam, za 6m-cy znów byłam w ciąży i teraz 6m-cy się staramy i nie odpuszczę... będzie dzidzia i już!!!!!!

gosiu trzymam kciuki na pewno zafasolkujesz:-)
tylko dla mnie jest to dziwne ze w tedy za pierwszym razem zaszłam a teraz 4 cykl i nic

gosiu trzymam kciuki na pewno zafasolkujesz:-)
tylko dla mnie jest to dziwne ze w tedy za pierwszym razem zaszłam a teraz 4 cykl i nic
ja za pierwszym razem zaszłam w pierwszym cyklu bo nie spodziewaliśmy się, że tak szybko pójdzie potem czekaliśmy 3 m-ce po poronieniu i teraz 6 m-cy. W każdym cyklu mamy ponoć tyklo 25%szans :-:)-:)-(a pewnie i paradoksalnie, im bardziej się chce tym mniej się ma szans. Też nie rozumiem tej naszej psychiki - chcę mieć dziecko i nie mogę bo się stresuję, że chcę

Hej Hej Słoneczka,

Witam się Niedzielnie :-)

Maggie - czy dobrze rozumiem, że Ty i Twój M. zajmujecie się (w wolnej chwili) ciążową czarną magią??? - MACIE JAKIEŚ WOLNE TERMINY???:-D - Słonko - co do zdjęcia...:no: ja się "stydam..." wkleję kiedyś.... - co prawda, było już, ale usunęłam...:sorry2:a jeśli chodzi o fr. - spoko, mam znów rozwichrowaną grzywkę, gdzie jeden włos o drugim nic nie wie....:-) jeszcze kolorek zapodam i może spojrzę w lustro:-)

Słuchajcie, ja miałam wczoraj taki sen, że niech to....Żyję na tym świecie ponad ćwierć wieku ale nigdy mnie we śnie nie dziobał BOCIAN!!!!!!!!!!!!!!! I mnie gonił z tym czerwonym dziobem, i dziobał a ja go przeganiałam i uciakałam wręcz...
No wiecie co? - To zapowiedz rychłej wiosny w mojej głowie czy jak???:szok:
:-D:-D:-D Mój M. i moja mama mówią że jestem czarownicą :-):-):-) - więc coś w tym jest. Miałam dużo różnych akcji których się na da wyjaśnić więc może może ...
A Twoja fryzurka po opisie wydaje mi się że taka wiosenna więc supeer :-)
Sen zaje.... - tylko jak w realu zobaczysz bociana to daj się dziobnąć (he he ale mi się teraz skojarzyło - może to nie bocian chciał Cie dziobnąć tylko Twój M. się w nocy do Ciebie dobierał a Ty go przeganiałaś :-D:-D:-D)
no oby oby; wiosna tuż tuż. Mam nadzieję, że będzie bardzo bociania ;-):-):-):-). U mnie 4dc i nie biorę clo - dziwnie się z tym czuję - jakbym miała wyrzuty sumienia:confused: ale myślę, że nic się nie stanie jak w tym miesiącu odpuszczę leki??
Co Wy na to??
Gosia - Twój organizm sam Ci podpowiada co dla niego dobre, więc myśle że ta odstawka leków to tylko dobrze może zrobić. :tak:

dziewczyny nie wiem co robic:(myslalam,ze dostalam @,a sie okazalo,ze to jakies brazowawe plamienie bylo wczoraj i dzisiaj nic,czekam do jutra moze przyjdzie tak normalnie,boje sie:(co to moze byc!?

Justyś - a jak teraz, @ polazła na dobre??

Hej, hej, witam Was w niedzielę! Już po testowanku /dzięki za doping :-)/
Rano zrobiłam "Pre-Test" paskowy i niestety wyszła gruba negatywna krecha.:zawstydzona/y: Po 15 min. zamajaczył ledwo blady cień drugiej decydującej krechy i już tak zostało, a po 30 min. wywaliłam test do śmieci. W dziennym świetle można się było tego cienia dopatrzyć, przy sztucznym już nie:baffled: . Mój M. twierdzi, że to może przebijać od spodu narysowana linia paska testowego :confused: Na pierwszy rzut oka on drugiej krechy nie widział, a jak się postarał to też ten cień zobaczył.
No, nic, nie będziemy przecież rozbierać na czynniki pierwsze budowy testera :rofl2: ...
Poczekam jeszcze parę dni i jak nadal @ nie będzie, kupię inny test (może "bobo test" tym razem?)

Smartko! Bardzo wymowny i symboliczny sen miałaś!!! Pewnie Cię bardzo optymistycznie nastroił - super!!! Niech się spełni!! Wypatruj bocianów!!!

Ja ostatnio rozpamiętywałam sen, w którym pcham przed sobą wózek /spacerowy/ i ostrożnie podjeżdżam na krawężnik chodnika przy przechodzeniu przez ulicę. Jest zima i idę z moją pociechą /to był chyba synek w błękitnej kurteczce i czapeczce/ na spacer i zauważam, że zapomniałam wziąć z domu dla niego butelkę z sokiem, więc trzeba będzie szukać w sklepie z takim specjalnym dziubkiem do picia:-D I może nie byłoby w tym śnie nic nadzwyczajnego, gdyby nie jedna scena: Przechylam się przez ten spacerowy wózek i całuję Maluszka w czoło (tak całkiem spontanicznie), a Ono do mnie po tym odwraca buzię i rezolutnie pyta: "A dlaczego tak z zaskoczenia?"
No po prostu mnie zatkało :-D:-D:-D Możliwe, że jest w tym ukryty jakiś głębszy sens. Może powinnam sen czytać wspak i właśnie stawiać na efekt "zaskoczenia"????????????

Ślę pozdrowionka i miłej niedzieli Wam życzę:-)
Kochana - masz Zdrowe podejście, zatestuj za pare dni i tyle. Może to będzie to "zaskoczenie" ze snu. :-)
hej powodu poronienia mi nie podali bo to była za wczesna ciąża, mog,e tylko sie domyślać ze to z mojej głupoty. niewiedziałam wtedy ze mam dzidzie w brzuszku a chodziłam na solarium i brałam silne leki typu ketonal dlatego ze miałam straszne problemy z bólem zęba:zawstydzona/y: aaaa i jeszcze mam prawdopodobieństwo macicy dwurożnej:(:(:(:( taki dziwny ze mnie przypadek....
a powiedzcie mi kochane staraczki czy mogą mi pomóc tgesty owul?
Emma - ja mam macicę dwurożną, z tego co wiem to trzeba się bardzo pilnować, kontrolować i oszczędzać bo przez całą ciążę jest zagrożenie poronieniem.
Testy owu mogą Ci pomóc w określeniu owulki, właśnie dla kobiet miesiączkujących nieregularnie są najbardziej pomocne :tak::-)

maggie_F
dziekuję za wsparcie,a czy ty korzystałaś z testów owul lub jakaś inna staraczka
jestem ciekawa czy dają jakieś rezultaty:confused::confused::confused::confused:

:-) Proszę bardzo, po to jest to forum - żeby się wspierać

Na gg wszystkie naraz sobie nie pogadamy. :-):-):-):-)

To może jak któraś chce z inną konkretnie na jakiś temat porozmawiać to niech wyślę na priv-ie wiadomość z numerkiem i tyle :-)

co do testów to ja w tym cyklu bardziej świadomie stosuje. W jednym cyklu błądziłam po omacku bo sie uczyłam co i jak, w drugim cyklu kupiłam testy na allegro ale były badziewne i teraz mam testy takie same jak w pierwszym cyklu (z apteki int.) i wczoraj zaczęłam testować

Ostatnia edycja:
właśnie miałam zamia kupic te testy na allegro ale skoro mówisz że są badziewne to chyba przejde sie do apteki;-)

reklama
Do góry