reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

hej dziewczynki:-):-)
widze, że Was tu dużo:-):-):-)
Maggie kochana próbuje dojść co i jak tu u Was ale ciężkawo:-):-):-),co tam u Ninonki i Agadaria?
pozdrawiam i buziaki z pozytywnymi fluidkami wysyłam:-):-):-)

Hej Beti,
Tak w skrócie to jest tu duuuuuuuuuużo nowych dziewczynek :-) Odstawiamy różne czary mary i mamy nawet efekty w postaci fasolki Camelii :tak:
Ninonka - rzadko zagląda, zadomowiła się na stałe na wrześnióweczkach - z tego co wiem to oprócz mdłości wszystko ok.
z agadarią nie wiem co i jak - ciiiisza ;-)
Ja i kinga85 będziemy ewoluować w tym samym czasie więc będzie się działo. Tylko że ta szczęściara wybiera się za niedługo na urlop do Gołębia :-);-)

Poza tym mamy oficjalne zaklęcie - hymn odganiające @:

@ zła, @ zła – niech stąd szybko ucieka!!!!!
My Cie @ już nie chcemy,
Spadaj, znikaj – My w tym cyklu fasolkujemy!!!!!

Na Camelie podziałało :-D:-D:-D

A u mnie z newsów: mam dwurożną macicę a jutro składam pracę mgr. :tak::-):-):-)

A co u Ciebie Kochana????

reklama
O tak zaklęcie trzeba powtórzyć!
My Cie @ już nie chcemy,
3 dni do testowania :sorry: chyba, że nie :dry:

Witam,
dołączam się do starających się. Czekam na pozytywne fluidy i powtarzam Wasze zaklęcie :-) Trzymajcie kciuki!!! Do planowanej @ jeszcze 11 dni...

Gratuluję!!!!!!!! :-):-):-):-):-)

Nektarynka ja mam taki domek zapachowy, wlewa sie do kominka olejek, a pod spodem stawia świeczkę - taki wkład do podgrzewacza. Można tez do kąpieli, ale jak raz dodałam to dostałam uczulenia. Jak nie masz domku to możesz wlać kilka kropli do szklanki z wrzącą wodą.
wiem jaki domek.. pomysle i tez cos wykombinuje.. mam jonizator powietrza ale on nie podgrzewa wody tylko taka mgielke puszcza.. raczej to nie to.. pomysle i na pwno wymysle.. moze posmaruje za uszami bo tam najlepiej woń sie rozprowadza.. jak i na nadgarstkach i a kolanami.. tylko najpierw musze ten olejek gdzies dostac
Hej Beti,
Tak w skrócie to jest tu duuuuuuuuuużo nowych dziewczynek :-) Odstawiamy różne czary mary i mamy nawet efekty w postaci fasolki Camelii :tak:
Ninonka - rzadko zagląda, zadomowiła się na stałe na wrześnióweczkach - z tego co wiem to oprócz mdłości wszystko ok.
z agadarią nie wiem co i jak - ciiiisza ;-)
Ja i kinga85 będziemy ewoluować w tym samym czasie więc będzie się działo. Tylko że ta szczęściara wybiera się za niedługo na urlop do Gołębia :-);-)

Poza tym mamy oficjalne zaklęcie - hymn odganiające @:

My Cie @ już nie chcemy,

Na Camelie podziałało :-D:-D:-D

A u mnie z newsów: mam dwurożną macicę a jutro składam pracę mgr. :tak::-):-):-)

A co u Ciebie Kochana????

myslalam ze dzis dostane @ ale nici.. wciaz czekam by zaczac nowy cykl..nawet tempki nie mierzylam dzis a wczoraj mialam spadek.. wiec nie wiem.. szyjka tak jakby otwarta i na wpól twarda sprawdze jeszcze wieczorkiem podczas kąpieli..
a czary teraz ja bede odprawiac wokól lampki na bosaka:) chyba ze jeszcze jakąs zwierzyne trzeba poświęcic.. zapytam męza może zechce.. ::-D

wiem jaki domek.. pomysle i tez cos wykombinuje.. mam jonizator powietrza ale on nie podgrzewa wody tylko taka mgielke puszcza.. raczej to nie to.. pomysle i na pwno wymysle.. moze posmaruje za uszami bo tam najlepiej woń sie rozprowadza.. jak i na nadgarstkach i a kolanami.. tylko najpierw musze ten olejek gdzies dostac

myslalam ze dzis dostane @ ale nici.. wciaz czekam by zaczac nowy cykl..nawet tempki nie mierzylam dzis a wczoraj mialam spadek.. wiec nie wiem.. szyjka tak jakby otwarta i na wpól twarda sprawdze jeszcze wieczorkiem podczas kąpieli..
a czary teraz ja bede odprawiac wokól lampki na bosaka:) chyba ze jeszcze jakąs zwierzyne trzeba poświęcic.. zapytam męza może zechce.. ::-D
hihi :-) ja rozważam taniec nago w świetle księżyca ;-) przydałaby się pełnia...

Maggie no właśnie widzę, że ze starej gwardii mało zostało:-):-)ale to znaczy , że dobrze się dzieje:-):-):-)
Camelii gratuluję!! i życzę szczęśliwych 9 msc:-)
Ninonka super, że prócz tego wszystko ok:-) poszukam ją tam:-)
Agadaria hmmmm a co się dzieje?:-( ostatnio Daria była chorutka, ale już miało być lepiej, coś nam koleżanka bunta załapała?:-):-)
Kindze to dobrze ja też chce na urlop:-):-) no i za Waszą ewoulację 3mam baaardzo mocno kciuki by się udało:-):-):-)

Maggie no to jutro ważny dzień kochana, będziesz już pani magr:-)
będę wypatrywać wieści:-):-)masz cykora?:-)
a z tą dwurożną macicą, to tak samo ma moja koleżanka i wcale , a wcale jej to nie przeszkadza:-):-)

czary chce koniecznie:-):-)ja od 3 dni biore bronka, mam nadzieje, że mi pomoże, jak już prolaktyne zbije to będzie super:-):-)nie wiem ile to potrwa bo moja jest mega wysoka 269,9 więc troche do zbijania jest
a tak ogólnie to choróbsko mnie dopadło:wściekła/y::wściekła/y:
i jestem doma na L4, odpoczywam hehe:-):-)
studio już prawie gotowe:-):-) jeszcze tylko do Łodzi po wyposażenie i można działać:-):-)
buziaki:**:-):-)

widzę, że Niunia idzie spać :-)kolorowych kochana:-):-)

reklama
Dziewczyny mam pytanko- biore od 2 miesiecy kwas foliowy, w dawce 400mg (chyba) a do tego belisse na wlosy i paznokcie, doczytalam niedawno ze ona tez zawiera folik, wiec codziennie przyswajam 300 % zalecanej dawki- jak myslicie- nie jest to szkodliwe albo przynajmniej niewskazane ???

Do góry