reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Dzień Dobry wszystkim!!
Dziewczyny udało się dzisiaj jak nie przyszła @ to poleciałam do apteki (na przekór mojemu M bo on strasznie się bał rozczarowania) i kupiłam teścik i co? i II :szok::szok: jak nic.. ale się cieszę:-D:-D:-D:-D:-D

Trzymam kciuki za was wszystkie...:laugh2::laugh2::laugh2:

Cudownie!!!!!! Gratulacje!!!!! I wspaniałych 9 miesięcy!!!

reklama
Halllo:-) Witam wszystkich po chwilowej absencji.
Gratuluję Nowym Mamusiom i życzę spokojnych i szczęśliwych 9 miesięcy!!!
Maggie_f - 3 mam mocno kciuki za Twoją pracę, domyślam się, że pewnie teraz jest schiza z poprawkami i drukowaniem - hm? :-) Wszystko na pewno bedzie dobrze, zostanie zatwierdzona a wkrótce obronisz ją z klasą:tak:i będziesz świętować uzyskanie tytułu mgr a wtedy, jak się "wyluzujesz" nawet dwurożna macica w niczym nie przeszkodzi!!! ZOBACZYSZ - mam czuja:-)
My jesteśmy z M. na etapie robirnia kolejnych badań( też mam cechy dwurożnej macicy) a w zasadzie to mamy to gdzieś i się tulilamy kiedy chcemy, a nie kiedy nam ktoś "każe" po pregnylu i jest SUUUUUUUUUUUPERRRRRRRR:-D:-D:-D, poza tym wkrótce przeprowadzka i tyle mamy spraw na głowie, że uf.....
Będzie co ma być!!!!
Wszystkim życzę dużo cierpliwości, miłości i nieustającej nadzieji....

Za chwilkę będzie wiosna:-)

Halllo:-) Witam wszystkich po chwilowej absencji.
Gratuluję Nowym Mamusiom i życzę spokojnych i szczęśliwych 9 miesięcy!!!
Maggie_f - 3 mam mocno kciuki za Twoją pracę, domyślam się, że pewnie teraz jest schiza z poprawkami i drukowaniem - hm? :-) Wszystko na pewno bedzie dobrze, zostanie zatwierdzona a wkrótce obronisz ją z klasą:tak:i będziesz świętować uzyskanie tytułu mgr a wtedy, jak się "wyluzujesz" nawet dwurożna macica w niczym nie przeszkodzi!!! ZOBACZYSZ - mam czuja:-)
My jesteśmy z M. na etapie robirnia kolejnych badań( też mam cechy dwurożnej macicy) a w zasadzie to mamy to gdzieś i się tulilamy kiedy chcemy, a nie kiedy nam ktoś "każe" po pregnylu i jest SUUUUUUUUUUUPERRRRRRRR:-D:-D:-D, poza tym wkrótce przeprowadzka i tyle mamy spraw na głowie, że uf.....
Będzie co ma być!!!!
Wszystkim życzę dużo cierpliwości, miłości i nieustającej nadzieji....

Za chwilkę będzie wiosna:-)
:-D:-D:-D Smarkta - dzięki, dzięki - ale mi się buzia śmieje po tym Twoim poście. Normalnie szału dostawałam gapiąc się na tą moją pracę, weszłam na forum i tak mnie rozbawiłaś że już teraz wiem że dam rade :-) - i z pracą i z macicą :-D:-D:-D
Ok, walcze dalej z pracą a jutro jak ją złożę to będę tu tyyyyyle pisać że mnie wywalą :-D:-D:-D

Tym co idą spać: Dobrej Nocki i Kolorowych

maggie- przypuszczam, że jesteś już TAM i "się dzieje" wiec myślami jestem z Tobą:-)
""już teraz wiem że dam rade :biggrin2: - i z pracą i z macicą :-D:-D:-D "" - :-D:-DTeraz Ty mnie Rozwaliłaś tym porównaniem:-) Tak trzymaj !!!!!!!!!!
A z wiosna nadzieje rosną, fasolki i wszystkie kwiatuszki kiełkują i naprawdę - DOBRZE BĘDZIE!!!
grunt tpo nir dać się zwariować babeczki!!!!!!
- psadam zawieżć do domu dziecka trochę rzeczy z przeprowadzki....:-)
buuuuuuuuuuuuuuuuziolki;-):happy2:

Dzień dobry wszystkim..

Dziewczyny umieram.. ale z bólu.. rano 2 ibuprmy ledwo co pomogły, czuje sie jakby tramwaj mniej przejechał.. dzis przyszla @.. na jutrp umowilam sie na wizyte z ginem.. aby przepisal clo i zobaczymy jaki ten cykl bedzie

Nektarynka widzę, że Ciebie niesamowicie @ męczy :-(
ze mną się łagodnie obeszła tym razem ;-)

mam pytanie do Was wszystkich.
Jutro rano chcę iść na badanie hormonów, ale proszę o radę, które zrobić w 3 dc

to badania jakie juz robiłam oraz ich daty:
13 października 2008
TSH 8.63 uIU/ml norma 0.27 – 4.20
FSH 6.44 mIU/ml norma 3.50 -12.5
LH 9.4 mIU/ml norma 2.4 -12.6
PRL 30.05 norma 4.79 – 23.30
Estradiol 31.0 pg/ml norma 12.5 – 166.0

3 grudnia 2008
PRL 45.74 ng/ml norma 4.79 – 23.30

2 luty 2009
PRL 0.495 ng/ml norma 4.79 – 23.30
TSH 2.82 uIU/ml norma 0.27 – 4.20

Witam Was Kochane:blink: Również się staramy razem z moim ukochanym o dzidziusia od dawna:sorry2: Teraz okres spóźnia mi się już 8 dni ale właśnie jest to ale zrobiłam test po 7 dniach i wyszedł negatywny:-:)-( czuję taki lekki ból w podbrzuszu i czasem prawy jajnik zwykle jak miałam okres to przezywałam go bardzo boleśnie a tu jak zwykle był tak nagle go nie ma:blink: tylko ten test mnie zasmucił tak bardzo chciałam żeby były dwie kreseczki:-:)-:)-(Pozdrawiam Was i życzę ślicznych fasolek Wam i sobie:blink:

reklama
czesc dziewczyny, dzis miałam wizyta u gin, miałam tez wam dac znac co poiedział. Otóz powiedział ze 7 miesiecy staran to bardzo krótko i mam sie nie martwic, zlecił mi monitoring jak skończy się@ niedługo powinnam miec chociaż wolalabym zeby jej nie było! jesli okaze się ze jest owu i wyniki badań nasienia beda ok , bo tez zlecił -to rozpoczniemy stymulacje. Na pocztatku marca rozpoczytam podgladanko trzymajcie kciuki zeby była owu bo jak nie badanie droznosci. Jestem zadowolona bo gin a byłam u niego 1 raz dzisiaj wytłumaczył mi wszystko porzadnie, a niej poprzednicy. bardzo miły w obyciu i wspierajacy na duchu-rozumie ze sie martwi ale ona na razie problemu nie widzi. A ha aobnizyła mi sie prl do 0.212 z Norprolackiem a wczesniej była 87. mam brac nadal jestem dobrej mysli. Przesyłam fluidki dla was kochane.

Do góry