reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Dzień Dobry wszystkim!!
Dziewczyny udało się dzisiaj jak nie przyszła @ to poleciałam do apteki (na przekór mojemu M bo on strasznie się bał rozczarowania) i kupiłam teścik i co? i II :szok::szok: jak nic.. ale się cieszę:-D:-D:-D:-D:-D

Trzymam kciuki za was wszystkie...:laugh2::laugh2::laugh2:

Wielkie gratulacje Kochana- zdrowej fasolinki i wogóle wszystkiego naj naj ;-)

reklama
U jakiego lekarza się leczysz.Ja chodzę do dr Jachim-Pająk.Ona była kiedyś zastępca ord na rycerskiej a teraz pracuje na lwowskiej.Chodzę do nie prywatnie oczywiście bo pani doktor się ceni i nie przyjmuje na NFZ.Zastanawiam się nad skonsultowaniem mojego stanu z innym lekarzem ale jest ich tylu ze nie wiem którego wybrać.

U jakiego lekarza się leczysz.Ja chodzę do dr Jachim-Pająk.Ona była kiedyś zastępca ord na rycerskiej a teraz pracuje na lwowskiej.Chodzę do nie prywatnie oczywiście bo pani doktor się ceni i nie przyjmuje na NFZ.Zastanawiam się nad skonsultowaniem mojego stanu z innym lekarzem ale jest ich tylu ze nie wiem którego wybrać.

Bertka ja lecze sie u Stanisława Rzucidło. Moim zdaniem jest bardzo dobrym gin. Wczesniej leczyłam sie u innych. Mialam problemy z nawracającymi cystami i on a razy ratował mnie przed stołem operacyjnym. Teraz mam wizyte za jakies 2 miesiące (chyba, że na teście zobacze II ) i zaczynam robić wszystkie badania po roku nieudanych starań.

ja mam migrenę od wczesych lat podstawówki. Kiedyś to się nawet leczyłam neurologicznie, ale nic to nie dało. W ciąży to miałam dzień w dzień przez cały 1 trymestr. Polecam aromaterapie - olejek lawendowy.
hmmm spróbuje.. kupie olejek lawendowy i zobaczymy.. a jak go stosowałas? kapiele czy jakos wcieranie w ciało? czy moze jakoś inaczej..
Dzień Dobry wszystkim!!
Dziewczyny udało się dzisiaj jak nie przyszła @ to poleciałam do apteki (na przekór mojemu M bo on strasznie się bał rozczarowania) i kupiłam teścik i co? i II :szok::szok: jak nic.. ale się cieszę:-D:-D:-D:-D:-D

no widzisz.. bardzo sie ciesze kochana razem czekałyśmy na @ ale sie nie doczekałas.. czekam na fluidki aby mi sie udało w tym nastepnym cyklu.. dzis rano miałam ból brzucha około 6 rano, nawet tempki nie mierzyłam bo sądzilam ze okres bedzie wzielam ibuprom i jestem póki co znieczulona.. narazie nic nie widac moze jeszcze dzis przyjdzie i potem na wizyte do gina z meza wynikami i po clo.. i do dzieła..

Dzień Dobry wszystkim!!

He he he - a ja wiedziałam że tak będzie :-) Nie chciałam nic pisać żeby Cie nie nakręcać ale miałam przeczucie. GRATULUJE - tylko zaglądaj do nas i wspieraj na duchu. Czary mary działają ;-)

Dziewczyny a czy zawsze bola piersi w ciązy?:sorry2: bo mnie np. nigdy nie bolały przed miesiaczką po prostu nigdy czasamie jakieś małem kłucie ale bardzo rzadko, więc ciekawe jak to jest.

reklama
Dzień Dobry wszystkim!!

Gratuluję!!!!!!!! :-):-):-):-):-)

Nektarynka ja mam taki domek zapachowy, wlewa sie do kominka olejek, a pod spodem stawia świeczkę - taki wkład do podgrzewacza. Można tez do kąpieli, ale jak raz dodałam to dostałam uczulenia. Jak nie masz domku to możesz wlać kilka kropli do szklanki z wrzącą wodą.

Do góry