reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Ojej! Ja też nareszcie nadrobiłam. ;-)
Byłam dzisiaj znowu na monitorowaniu owulacji. Wiadomości póki co dobre. Cykl długi,ale pęcherzyk Graffa ma 19x17 mm. Od środy poważne staranka - zalecenia pani doktor. :-D
Czy na usg lekarz potrafiłby stwierdzić,że pęcherzyk jest pusty? Jak myślicie? Trzymam kciuki za testujace!
Maggie gratuluję postępów z pracą. :tak:
Smutna wiesz co, mnie też ostatnio test wyszedł pozytywny. Ale nie jestem w ciąży. Ponoć prolaktyna jak jest za wysoka to może dawać mylący wynik.

Ostatnia edycja:
reklama
Ja już się żegnam :-)
miałam problemy z netem :-(
plamienia brak więc zobaczymy jutro ;-)

ja jestem panną jeszcze :-)

DOBRANOC

kasiulek moja prl spadła do 0.459 ;-)

Teraz z perspektywy czasu pewnie sie z tego smiejecie;-)My też mielismy miec wszystko idelanie zaplanowane z 1,5 rocznym wyprzedzeniem. Wszystko miało byc dopięte na ostatni guzik. Miesiąc przed slubem moj M, zadzonił do naszego zespołu, ktory zapisał nas juz rok przed Wielkim Dniem. Okazało sie, ze oni w tym samym czasie maja inny ślub:baffled: i spisana juz umowe:wściekła/y:My nie spisalismy umowy, bo to zespół "po znajomościach". Na szczęscie cos sie jescze znalazło:-p a sam ślub był najpiekniejszym dniem w naszym życiu:-):-)
hihi zwłaszcza tten brak księdza jest przebojem. Mieliśmy księdza z łapanki :-) i tak dobrze, że się odbyło. A z tą orkiestrą to nasza kuzynka tak miała - każdy członek zespołu umówił się z kim innym. Dowiedzieli się w piątek, że zespołu nie będzie. Znaleźli jakis w ostatniej chwili ale to był istny horror - goście cieszyli się jak robili sobie przerwę :sorry2:
Ale muzycy tak mają. Ja ostatnio robiłam dużą imprezę i też dzień przed występami dzwonią do mnie z Ośrodka Kultury, ze chyba jakaś pomyłka, bo oni patrzą na plakaty, a tam jeden chór na dwór różnych imprezach jednocześnie :baffled: też się poumawiali w różne miejsca.

ja się z bólem głowy praktycznie codziennie urzeram.. migrena.. pomysleć ze mam 24 lata i juz migrene.. staram sie nie brac zadnych tabletek przeciwbólowych narazie pomagaja ziola, ktore maja magnez.. tylko one takze mnie rozluzniaja, w sensie dobrze po nich sie spi, dobre na stresa sa.. takie uspokajajace:) ale zadne depresanty:-) tylko jak mnie strasznie boli i sie ich nałykam to potem rano nastepnego dnia obudzic sie nie moge:)
ja mam migrenę od wczesych lat podstawówki. Kiedyś to się nawet leczyłam neurologicznie, ale nic to nie dało. W ciąży to miałam dzień w dzień przez cały 1 trymestr. Polecam aromaterapie - olejek lawendowy.

Dzień Dobry wszystkim!!
Dziewczyny udało się dzisiaj jak nie przyszła @ to poleciałam do apteki (na przekór mojemu M bo on strasznie się bał rozczarowania) i kupiłam teścik i co? i II :szok::szok: jak nic.. ale się cieszę:-D:-D:-D:-D:-D

Trzymam kciuki za was wszystkie...:laugh2::laugh2::laugh2:

reklama
Dzień Dobry wszystkim!!
Dziewczyny udało się dzisiaj jak nie przyszła @ to poleciałam do apteki (na przekór mojemu M bo on strasznie się bał rozczarowania) i kupiłam teścik i co? i II :szok::szok: jak nic.. ale się cieszę:-D:-D:-D:-D:-D

Trzymam kciuki za was wszystkie...:laugh2::laugh2::laugh2:

Kochanie GRATULUJĘ!!! Ale fajnie! :-D Kolejna fasolka!

Do góry