reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Justus ja miałam identycznie. Też pierwszy cykl starań, też zaskoczenie, ale też wielka radość! Potem rozczarowanie i załamanie. Ale świat się kręci dalej i trzeba się ogarnąć. Teraz staranka o dzidzię i niedługo Szczęście będzie przy nas. ;-) Buziaki! Ja też już zmykam.

reklama
Dziewczyny, to jak wy wszystkie zmykacie to ja przejdę się do sklepu zapolować na jakieś jedzonko. Zajrzę za jakiś czas.

P.S. Macie racje z tym pozytywnym mysleniem. Ja też się tak staram myśleć, tylko że jak przychodzi @ i to za wcześnie to mnie coś trafia. Na szczęście to tylko jeden dzień dołka a potem już .............. dobrze. :-):tak:

Hej dziewczyny :)

jestem nowa na forum, więc potrzebuję odrobiny ciepła i wyrozumiałości.

wybrałam ten wątek ponieważ od 2 miesięcy staramy się o dzidzie. Mamy z mężem po 28 lat i już chcemy być rodziną, taką prawdziwą.

Dzisiaj mam urodziny i jako prezent postanowiłam do Was dołączyć.

:-)
Wszystkiego najlepszego na urodzinki!!!!!:-)
hej hej,
Widzę, że dzisiaj na forum pustki.
Mam nadzieję, że w końcu ktoś się pojawi :-)

Nie wiem co sobie mam myśleć, potrzebuję Waszej pomocy :tak:

Jestem w 30 dniu cyklu 33 dniowego, znam swój organizm, więc wiem kiedy miałam owulację - wtedy były przytulanki, teraz bolą mnie piersi, jeden jajnik i mam 37 stopni oraz jestem strasznie strasznie zmęczona. Realnie rzecz biorąc na bolące piersi i ból brzucha jest wytłumaczenie - dość oczywiste ;-). Zmęczenie można wytłumaczyć przesileniem wiosennym, ale skąd ten stan podgorączkowy, ponieważ czuje się super zdrowa.
Gdzieś się we mnie tli nadzieja.

robić test czy nie ma po co?
logicznie byłoby poczekać, ale ja bym na twoim miejscu nie wytrzymala

oj ja mam dzisiaj urodzinowego lenia, ale udaje mi się doskonale stwarzać pozory wytężonej pracy ;-)

ja w grudniu przestałam brać pigułki i też nie mogę powiedzieć żebym jakoś się martwiła tym ze 3 cykle i nic.

tylko mam taki troszkę narwany charakter, że chciałabym już natychmiast :)

nie wiem czy dla dzieciaczka to tak dobrze urodzić sie w listopadzie czy grudniu ?
mój synek jest z listopada i nie narzekam. A rozwija się dobrze. Nie wszystkie dzieci z początku roku umieją tyle co on więc myslę, że nie będzie miał większych problemów. Nie bardzo co prawda chciałabym na Boże Narodzenie, ale co tam lepsze to moim zdaniem niż letnie upały :baffled:

P.S. Macie racje z tym pozytywnym mysleniem. Ja też się tak staram myśleć, tylko że jak przychodzi @ i to za wcześnie to mnie coś trafia. Na szczęście to tylko jeden dzień dołka a potem już .............. dobrze. :-):tak:[/quote]

W sumie ja też tak mam. Jednak w tym miesiącu postanowiłam sobie nie wmawiać objawów, nie robić nadziei. Jutro ide nawet kupic podpaski bo czuje, ze @ zbliza sie wielkimi krokami. Jeden dzien dolka a potem......wiara czyni cuda:):):-)

reklama
W sumie ja też tak mam. Jednak w tym miesiącu postanowiłam sobie nie wmawiać objawów, nie robić nadziei. Jutro ide nawet kupic podpaski bo czuje, ze @ zbliza sie wielkimi krokami. Jeden dzien dolka a potem......wiara czyni cuda:):):-)

Pewnie że tak!!! Wierzyć, wierzyć i jeszcze raz wierzyć!!! No to czekamy na Twoją @ chociaż życzę Ci żeby zabłądziła na co najmniej 9 miesięcy :-);-)

ojej mam już suwaczek i jednego przyjaciela :) dziewczyny gdzie jesteście! pewnie w pracy :) to ja też popracuje no trudno

Super suwaczek, widzisz jakie to proste. A jakie masz plany urodzinki??? :-) Pochwal się.

Do góry