reklama
maggie_f
Fanka BB :)
Byliśmy dzisiaj u alergologa. Niestety nowe ograniczenia, już nawet ogórka i pomidora Kubie nie wolno. I dostaliśmy skierowanie do sanatorium tzn Kuba dostał, a ja jak chce z nim jechać muzę zapłacić. Z kasą krucho a przeciez samego go nie wyślę na 10 dni. Już sama nie wiem co robić. Niby alergolog dała to skierowanie, że tam nam zrobią wszystkie badania ale on jest i tak za mały na większosć badań :-(
Kurcze, bidulek z tego Twojego Kubusia. Niestety ja Ci nie doradzę bo się nie znam :-( Jedno Ci tylko powiem - przesłodki ten Twój maluch.
kilolek
podwójna listopadowa mama
dzięki :-)Kurcze, bidulek z tego Twojego Kubusia. Niestety ja Ci nie doradzę bo się nie znam :-( Jedno Ci tylko powiem - przesłodki ten Twój maluch.
Olcia, dzidzia sobie sama porę właściwą znajdzie i chyba nie ma co się miesiącami przejmować :-) A tak wogóle to każda z nas chciałaby już natychmiast i jak przyłazi @ to jest załamka. (ja właśnie wczoraj sie załamałam ale cóż - nowy cykl - nowa nadzieja)
Ja też się wczoraj załamałam. Znowu przyszła ta przeklęta @ . Wszystko zaczyna się od początku. Od tego cyklu zacznę stosować testy owu,jestem ciekawa jakie będą efekty? Moje miłe, macie jakieś doświadczenia z tymi testami?
Paulina446
mamy czerwcowe 2006
Witam się wieczorkiem
Nektarynka
Witaj Kochana.. i wszystkiego naj naj, przede wszystkim zafasolkowania:-)Hej dziewczyny
jestem nowa na forum, więc potrzebuję odrobiny ciepła i wyrozumiałości.
na Twoim miejscu poczekałaym.. może cos znapałas.. czasem warto poczekac nie napalac się..hej hej,
Jestem w 30 dniu cyklu 33 dniowego, znam swój organizm, więc wiem kiedy miałam owulację - wtedy były przytulanki, teraz bolą mnie piersi, jeden jajnik i mam 37 stopni oraz jestem strasznie strasznie zmęczona.
normalnie szok.. masakra z takimi dlugimi cyklami.. czasem wiesz ze sie nie udało i czekasz aby ponownie spróbowac a tu tak długo trzeba czekać..Moje cykle trwały od 49 dni do 56. Teraz leczenie i mam nadzieję mały bejbik się pojawi. ;-)
tez sie nad tym zastanawiałam chciałam urodzic w sierpniu na męza urodziny lub w okolicach ale sie nie udało.. a teraz juz sie nie zastanawiam, po prostu chce mojego kochanego dzieciaczkanie wiem czy dla dzieciaczka to tak dobrze urodzić sie w listopadzie czy grudniu ?
gdybym tez miala sie wtrzymac miesiac zeby byla dzidzia w styczniu.. oj chyba nie ze mna te numerymój synek jest z listopada i nie narzekam. A rozwija się dobrze. Nie wszystkie dzieci z początku roku umieją tyle co on więc myslę, że nie będzie miał większych problemów. Nie bardzo co prawda chciałabym na Boże Narodzenie, ale co tam lepsze to moim zdaniem niż letnie upały
Pytanie do Wszystkich: Macie może Dziewczyny jakieś przepisy na wmiarę szybkie i smaczne sałatki???? Podrzućcie mi coś
Sałatka z tunczykiem
2 torebki ryzu (moga byc 3 nawet.. nie traci na smaku)
puszka kukurydzy
puszka tunczyka w sosie wlasnym (nie rozdrobniony - takie tez mozna kupic - jest gorszy)
4-5 ogorkow koszonych
majonez
(mozna dodaj jjko i troszke natki pietruszki - ja nie dodaje ze wzgledu na M)
wsypac do miski ugotowany ryż, kukurydze pokrojonego ogóra w kostke, rozgdrobic tunczyka (ja odlewam ten sos z puszki bo potem podchodzi jak postoi jeden dzien) i wsypac do miski, doprawic sola pieprzem, wymieszac, na moniec dodac majonez wedlug uznania niektorzy woła mniej niektorzy wiecej.. ja daje solidne 3 łyżki czasem 4.. wymieszac jeszcze raz wszystko i juz gotowe.. ryz można dawać ciut ostygnięty.. czasem dawałam gorący.. nie ma wpływu na sałatke.. do lodówki i za 2h jak sie przegryzie można szmać..
Pozdrawiam Kobietki;-)
maggie_f
Ja też się wczoraj załamałam. Znowu przyszła ta przeklęta @ . Wszystko zaczyna się od początku. Od tego cyklu zacznę stosować testy owu,jestem ciekawa jakie będą efekty? Moje miłe, macie jakieś doświadczenia z tymi testami?
O, to tak jak u mnie, wredota wczoraj za wczesnie przylazła. Ja będę teraz 3 miesiąc na testach owu leciała. W poprzednim miałam z allegro ale albo one były do dupy albo nie wiem. Praktycznie cały cykl miałam dwie kreski tylko że jedna jaśniejsza. 2 cykle temu miałam inne, z apteki internetowej i wg mnie tamte były lepsze dlatego już je nabyłam na ten cykl. Cena chyba taka sama jak na allegro.
Witam się wieczorkiem
witaj i pisz co słychać :-)
maggie_f
Sałatka z tunczykiem
2 torebki ryzu (moga byc 3 nawet.. nie traci na smaku)
puszka kukurydzy
puszka tunczyka w sosie wlasnym (nie rozdrobniony - takie tez mozna kupic - jest gorszy)
4-5 ogorkow koszonych
majonez
(mozna dodaj jjko i troszke natki pietruszki - ja nie dodaje ze wzgledu na M)
wsypac do miski ugotowany ryż, kukurydze pokrojonego ogóra w kostke, rozgdrobic tunczyka (ja odlewam ten sos z puszki bo potem podchodzi jak postoi jeden dzien) i wsypac do miski, doprawic sola pieprzem, wymieszac, na moniec dodac majonez wedlug uznania niektorzy woła mniej niektorzy wiecej.. ja daje solidne 3 łyżki czasem 4.. wymieszac jeszcze raz wszystko i juz gotowe.. ryz można dawać ciut ostygnięty.. czasem dawałam gorący.. nie ma wpływu na sałatke.. do lodówki i za 2h jak sie przegryzie można szmać..
Pozdrawiam Kobietki;-)
Dzięki za przepisik :-)
Dziewczyny jesteście THE BEST!!!!
Paulina446
mamy czerwcowe 2006
A u mnie wredota przyszła 5 dni po terminie , człowiek niepotrzbnie sobie nadziei narobiłwitaj i pisz co słychać :-)
Ostatnia edycja:
reklama
maggie_f
A u mnie wredota przyszła 5 dni po terminie , człowiek niepotrzbnie sobie nadziei narobił
Eeech, te @ to rzeczywiście wredne. Mam pomysł - w tym miesiącu wszystkie mówimy @ nie - niech się wynoszą. NIE i koniec - żadnych @.
Podziel się: