reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

widzę Dziewczyny, że w weekend mam dużo do nadrobienia żeby Was poznać.
Muszę powiedzieć, że uwielbiam atmosferę tego forum i już mi się podoba.

Mam nadzieje, że się zaprzyjaźnimy :-) .

teraz muszę zmontować suwaczek :)

reklama
:)

myślisz Justyś, że warto robić test :-D
jejku już się boję, że się na kręcę :baffled: a potem nic

długo już się staracie dziewczyny?
my w sumie tak intensywnie to sie nie staramy:) mamy ochote to sa przytulanki,a jak nie to nie;) ale od maja dzialamy ze zdwojona sila:))

Wow, dziewczyny ożywimy to forum. :-):-):-)

Kasiulek - witaj Urlopowiczko. Będzie ok. Dobrze że już wiadomo co tam było nie tak. Dostałaś leki i teraz czekamy tylko na fasolinke. :tak: Do mnie @ przylazła przed terminem. W poniedziałek lecę na reszte badanek a 02.03 z wynikami do gina.

Suwaczek przydałoby się zmienić - hmm

Wow, dziewczyny ożywimy to forum. :-):-):-)

Kasiulek - witaj Urlopowiczko. Będzie ok. Dobrze że już wiadomo co tam było nie tak. Dostałaś leki i teraz czekamy tylko na fasolinke. :tak: Do mnie @ przylazła przed terminem. W poniedziałek lecę na reszte badanek a 02.03 z wynikami do gina.

Suwaczek przydałoby się zmienić - hmm

Maggie a co tam u Ciebie? Jak badania? Robiłaś już jakieś tak? I jak wyniki?

oj ja mam dzisiaj urodzinowego lenia, ale udaje mi się doskonale stwarzać pozory wytężonej pracy ;-)

ja w grudniu przestałam brać pigułki i też nie mogę powiedzieć żebym jakoś się martwiła tym ze 3 cykle i nic.

tylko mam taki troszkę narwany charakter, że chciałabym już natychmiast :)

nie wiem czy dla dzieciaczka to tak dobrze urodzić sie w listopadzie czy grudniu ?

Maggie a co tam u Ciebie? Jak badania? Robiłaś już jakieś tak? I jak wyniki?

Kasiulek - narazie w 20dc robiłam progesteron - wyszedł 11,54 ng/ml (chyba ok, ale pewna nie jestem). No i zrobiłam też morfologie (ok) i żelazo (miałam z nim duże problemy kiedyś ale jest ok). No i nie wiem czy się doczytałaś ale nowy gin uswiadomił mnie że mam dwurożną macicę :-(

Justys mówisz,że nie chcesz urodzić w grudniu. A to wcale nie jest głupi termin. Może i zimno,ale maluszek troszkę podrośnie i akurat na ocieplenie będą cudowne spacerki. ;-) Ja właśnie miałam termin na 14 grudnia 2008 ale niestety... dupa zbita. Teraz znowu bym tak chciała. Ale to już sprawa indywidualna. Buziaki!

oj ja mam dzisiaj urodzinowego lenia, ale udaje mi się doskonale stwarzać pozory wytężonej pracy ;-)

ja w grudniu przestałam brać pigułki i też nie mogę powiedzieć żebym jakoś się martwiła tym ze 3 cykle i nic.

nie wiem czy dla dzieciaczka to tak dobrze urodzić sie w listopadzie czy grudniu ?
no ja wlasnie nie chce urodzic pod koniec roku jakos tak nigdy nie chcialam,wolalabym tak jakos na wiosne ale jak zafosolkuje na zime to i tak bede najszczesliwsza na swiecie:))

reklama

Olcia, dzidzia sobie sama porę właściwą znajdzie i chyba nie ma co się miesiącami przejmować :-) A tak wogóle to każda z nas chciałaby już natychmiast i jak przyłazi @ to jest załamka. (ja właśnie wczoraj sie załamałam ale cóż - nowy cykl - nowa nadzieja) :tak:

Do góry