reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

mojego pierwszego Aniolka mialam miec w styczniu i tez bylam szczesliwa ale niestety nie udalo sie:-:)-:)-(jakby wszystko bylo ok to juz bym miala moja fasolke na swiecie

Aniołek 31.05.08
[*]

reklama
maggi -pewnie byle zdrowe się urodziło, ale ja raczej już myślałam o czasie kiedy pośle je do przedszkola i będzie młodsze o prawie rok od tych ze stycznia !!! dziewczyny ja już bredzę :)

maggi -pewnie byle zdrowe się urodziło, ale ja raczej już myślałam o czasie kiedy pośle je do przedszkola i będzie młodsze o prawie rok od tych ze stycznia !!! dziewczyny ja już bredzę :)

Nie bredzisz Kochana, nie bredzisz.

Ja to chcę poprostu moją fasolkę, nieważne czy z grudnia, stycznia. Wiem że będzie to bardzo szczęśliwe dzieciątko bo naprawde wyczekane. :-)

mojego pierwszego Aniolka mialam miec w styczniu i tez bylam szczesliwa ale niestety nie udalo sie:-:)-:)-(jakby wszystko bylo ok to juz bym miala moja fasolke na swiecie

Aniołek 31.05.08
[*]

Bardzo mi przykro Kochanie. To naprawde niesprawiedliwe. Jestem z Tobą całym serduszkiem.

i powiem wam,ze wtedy to byl pierwszy cykl w ktorym zaczelismy sie starac i od razu zafasolkowalam,rzadnych obliczen i myslenia o tym i bylo to wielkie zdziwienie ale pozytywne,a pozniej rozczarowanie,zal i smutek i zlosc,ze ci co nie chca dzieci je maja ale juz mi przeszlo,mysle pozytywnie i jest ok,uda nam sie:) i za niedlugo wszystkie bedziemy tulic nasze male pociechy:)!!!

reklama
i powiem wam,ze wtedy to byl pierwszy cykl w ktorym zaczelismy sie starac i od razu zafasolkowalam,rzadnych obliczen i myslenia o tym i bylo to wielkie zdziwienie ale pozytywne,a pozniej rozczarowanie,zal i smutek i zlosc,ze ci co nie chca dzieci je maja ale juz mi przeszlo,mysle pozytywnie i jest ok,uda nam sie:) i za niedlugo wszystkie bedziemy tulic nasze male pociechy:)!!!

u mnie w rodzinnym domu zawsze się mówiło, że myśl ludzka jest twórcza i trzeba myśleć dobrze.

justyś uda się nam wszystkim :) jednym szybciej drugim pewnie troszkę później, ale będzie dobrze bo jak niby inaczej :-)

Miłego dnia

Do góry