reklama
mojego pierwszego Aniolka mialam miec w styczniu i tez bylam szczesliwa ale niestety nie udalo sie:--
-(jakby wszystko bylo ok to juz bym miala moja fasolke na swiecie
Aniołek 31.05.08
[*]
Justyś- główka do góry! smutno mi się aż zrobiło.
maggie_f
Fanka BB :)
maggi -pewnie byle zdrowe się urodziło, ale ja raczej już myślałam o czasie kiedy pośle je do przedszkola i będzie młodsze o prawie rok od tych ze stycznia !!! dziewczyny ja już bredzę![]()
Nie bredzisz Kochana, nie bredzisz.
Ja to chcę poprostu moją fasolkę, nieważne czy z grudnia, stycznia. Wiem że będzie to bardzo szczęśliwe dzieciątko bo naprawde wyczekane. :-)
maggie_f
mojego pierwszego Aniolka mialam miec w styczniu i tez bylam szczesliwa ale niestety nie udalo sie:--
-(jakby wszystko bylo ok to juz bym miala moja fasolke na swiecie
Aniołek 31.05.08
[*]
Bardzo mi przykro Kochanie. To naprawde niesprawiedliwe. Jestem z Tobą całym serduszkiem.
Nie bredzisz Kochana, nie bredzisz.
Ja to chcę poprostu moją fasolkę, nieważne czy z grudnia, stycznia. Wiem że będzie to bardzo szczęśliwe dzieciątko bo naprawde wyczekane. :-)
Maggi- a jeśli można wiedzieć długo już czekacie na wasza kruszynkę?
kasiulek82
Mam jedno tylko marzenie.
Dziewczyny a wecie może czy lista staraczek jest uaktualniana? Zajmowała się się tym chyba Niunia, a teraz?
Justys84
i powiem wam,ze wtedy to byl pierwszy cykl w ktorym zaczelismy sie starac i od razu zafasolkowalam,rzadnych obliczen i myslenia o tym i bylo to wielkie zdziwienie ale pozytywne,a pozniej rozczarowanie,zal i smutek i zlosc,ze ci co nie chca dzieci je maja ale juz mi przeszlo,mysle pozytywnie i jest ok,uda nam sie
i za niedlugo wszystkie bedziemy tulic nasze male pociechy
!!!
reklama
i powiem wam,ze wtedy to byl pierwszy cykl w ktorym zaczelismy sie starac i od razu zafasolkowalam,rzadnych obliczen i myslenia o tym i bylo to wielkie zdziwienie ale pozytywne,a pozniej rozczarowanie,zal i smutek i zlosc,ze ci co nie chca dzieci je maja ale juz mi przeszlo,mysle pozytywnie i jest ok,uda nam siei za niedlugo wszystkie bedziemy tulic nasze male pociechy
!!!
u mnie w rodzinnym domu zawsze się mówiło, że myśl ludzka jest twórcza i trzeba myśleć dobrze.
justyś uda się nam wszystkim
Miłego dnia
Podziel się: