reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Hej Dziewczyny,

Chwilkę mnie nie było i co widzę - no własnie prawie nic. Pare postów i tyle. Co jest? Wywiało was wszystkie?

Ja miałam koszmarny tydzień - w pracy, z M., @ przyszła wcześniej, eeee....., szkoda gadać ;-)

Hej dziewczyny :)

jestem nowa na forum, więc potrzebuję odrobiny ciepła i wyrozumiałości.

wybrałam ten wątek ponieważ od 2 miesięcy staramy się o dzidzie. Mamy z mężem po 28 lat i już chcemy być rodziną, taką prawdziwą.

Dzisiaj mam urodziny i jako prezent postanowiłam do Was dołączyć.

:-)

Hej Olcik, Wszystkiego Naj, Naj, Naj z Okazji Urodzin. Życzę Zdrówka, Zdrówka i jeszcze raz Zdrówka, no i fasolinki. :-) Witaj wśród Nas kochana.
A jak staranka do tej pory - robiłaś jakieś badanka czy narazie tak na żywioł?? :-D

reklama
hej hej,
Widzę, że dzisiaj na forum pustki.
Mam nadzieję, że w końcu ktoś się pojawi :-)

Nie wiem co sobie mam myśleć, potrzebuję Waszej pomocy :tak:

Jestem w 30 dniu cyklu 33 dniowego, znam swój organizm, więc wiem kiedy miałam owulację - wtedy były przytulanki, teraz bolą mnie piersi, jeden jajnik i mam 37 stopni oraz jestem strasznie strasznie zmęczona. Realnie rzecz biorąc na bolące piersi i ból brzucha jest wytłumaczenie - dość oczywiste ;-). Zmęczenie można wytłumaczyć przesileniem wiosennym, ale skąd ten stan podgorączkowy, ponieważ czuje się super zdrowa.
Gdzieś się we mnie tli nadzieja.

robić test czy nie ma po co?

Hej dziewczyny :)

jestem nowa na forum, więc potrzebuję odrobiny ciepła i wyrozumiałości.

wybrałam ten wątek ponieważ od 2 miesięcy staramy się o dzidzie. Mamy z mężem po 28 lat i już chcemy być rodziną, taką prawdziwą.

Dzisiaj mam urodziny i jako prezent postanowiłam do Was dołączyć.

:-)
Witaj Olcik,Wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek:),no i owocnych staranek zycze;)

Olcik,

W sumie z testem lepiej poczekać do terminu @ ale skoro znasz swój organizm i coś jest inaczej to zatestuj. Tylko najlepiej teścik z porannego moczu, szczegolnie jeśli przed termninem. Wiele dziewczyn testowało przed i wychodziły im II kreseczki. :tak:

NINONKA,KASIULEK co u Was ? KROPTUSIA co u Ciebie ?

Justys ja już nie nadążam :tak: Ty Kochana też już zafasolkowałaś tak? Gratuluję! Przepraszam, ale jakoś tak u mnie trochę chaotycznie idzie to czytanie forum i już się pogubiłam. ;-) Wszystkim zafasolkowanym OGROMNE CAŁUSY I GRATULACJE!!!

A co u mnie? Hmm... Wróciłam z urlopu i poszłam od razu na monitorowanie owulacji. w 13 dc mój pęcherzyk dominujący miał 7 mm x 9 mm. Tochyba mało i owulacja będzie później. Teraz idę w sobotę na kolejną kontrolę. Oby pęcherzyk dobrze się rozwijał. Poza tym dostałam Bromergon na obniżenie prolaktyny bo miałam wysoki poziom. Chyba to wszystko. Nic innego się nie dzieje. Pewnie dostanę też coś na owulację bo niestety mam wrażenie,że przez ostatnie 3 miesiące jej nie miałam. :-( Moje cykle trwały od 49 dni do 56. :szok: Teraz leczenie i mam nadzieję mały bejbik się pojawi. ;-)

Olcik28 witamy na forum!
Z okazji urodzin życzę Ci tylko jednego: zdrowej,ślicznej fasolki w brzuszku! :tak:

:)

myślisz Justyś, że warto robić test :-D
jejku już się boję, że się na kręcę :baffled: a potem nic

długo już się staracie dziewczyny?

reklama
Justys ja już nie nadążam :tak: Ty Kochana też już zafasolkowałaś tak? Gratuluję! Przepraszam, ale jakoś tak u mnie trochę chaotycznie idzie to czytanie forum i już się pogubiłam. ;-) Wszystkim zafasolkowanym OGROMNE CAŁUSY I GRATULACJE!!!

A co u mnie? Hmm... Wróciłam z urlopu i poszłam od razu na monitorowanie owulacji. w 13 dc mój pęcherzyk dominujący miał 7 mm x 9 mm. Tochyba mało i owulacja będzie później. Teraz idę w sobotę na kolejną kontrolę. Oby pęcherzyk dobrze się rozwijał. Poza tym dostałam Bromergon na obniżenie prolaktyny bo miałam wysoki poziom. Chyba to wszystko. Nic innego się nie dzieje. Pewnie dostanę też coś na owulację bo niestety mam wrażenie,że przez ostatnie 3 miesiące jej nie miałam. :-( Moje cykle trwały od 49 dni do 56. :szok: Teraz leczenie i mam nadzieję mały bejbik się pojawi. ;-)

Olcik28 witamy na forum!
Z okazji urodzin życzę Ci tylko jednego: zdrowej,ślicznej fasolki w brzuszku! :tak:
nie,nie,ja jeszcze nie,a szkoda ale na razie troche odpuscilam,nie mysle tylko o tym,wyluzowalam,bo myslalam,ze zwarjuje:),a teraz to chyba przeloze staranka,bo nie chce urodzic w grudniu,przynajmniej tak chce ale jak bedzie fasolka to bedziemy sie cieszyc!!!!!

Do góry