reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Powiedzialam sobie "a zrobie test ..." Dzis Walentynki i co dwie kreski hurraaa!!!!!!:-):-):-):-):-D:-D:-D:-D lepszego prezentu na walentynki nie moglismy dostac!!!!nie moge uwierzyc ze zafasolowalam:laugh2: ale za 2 tygodnie zrobie jeszcze jeden tescik i do lekarza sie przejde.....pozdrawiam trzymajcie sie i trzymam kciuki za was wszystkie:tak:

Żaden inny prezent tak nie cieszy jak właśnie te upragnione dwie kreseczki naprawde gratuluje.. ja w tym miesiacu bardzo wyluzowana bo wiem ze nic nie bedzie.. takze czekam na nastepny miesiac i pewnie testy owulacyjne pójda w ruch

reklama
no u mnie pewnie też nic z tego nie będzie przez te męża dentystyczne niedomagania i wczorajsza kłótnię - cykl stracony :dry:

Witam...
No ładnie, ładnie - maggie i kijolek Wy też jesteście Belframi???? No masz Ci los!...Suuuper:-)
Ja tym razem dopisuję się do Tych, którym ten cykl "przepada". Jestem na kuracji antybiotykowej i własnie w samym CENTRUM owulki, co prawda dziś już kończę leki, ale chyba nie wolno tak, nie wiem... Dziś idę do B. Dobrego i znanego u nas lekarza gin. na pierwszą wizytę, zobaczymy co powie...
Kurcze, prawdę mówiąc - boję się.., Podobno jak on nie pomoze, to już nic się nie da zrobić...Tak więc o 16.30 dziewuszki - 3majcie kciuki...pliskam....
- Jasny gwincie- ale sypie....​

Witam...
No ładnie, ładnie - maggie i kijolek Wy też jesteście Belframi???? No masz Ci los!...Suuuper:-)
Ja tym razem dopisuję się do Tych, którym ten cykl "przepada". Jestem na kuracji antybiotykowej i własnie w samym CENTRUM owulki, co prawda dziś już kończę leki, ale chyba nie wolno tak, nie wiem... Dziś idę do B. Dobrego i znanego u nas lekarza gin. na pierwszą wizytę, zobaczymy co powie...
Kurcze, prawdę mówiąc - boję się.., Podobno jak on nie pomoze, to już nic się nie da zrobić...Tak więc o 16.30 dziewuszki - 3majcie kciuki...pliskam....
- Jasny gwincie- ale sypie....​
też???? Ty też smartka??? :-)
a czemu ten antybiotyk?

Kijolek też:-)
A antyb. dlatego, że napatoczyło mi się zapalenie przydatków po badaniu sprawdzenia drożności... I dostałam Dalacin i takie tam i teraz possst:-)
Mój biedny M...:-)

a no kojarzę. Jakoś nie zanotowałam w pamięci tego anttybiotyku.

A czego uczysz? ja nauczanie początkowe.

Pedagog w klasach integracyjnych w szkole średniej... - to tak ładnie ujęte...- Realnie- nauczyciel wspomagający...:)
Pozwoliłam sobie przejrzeć Twoją galerię... - Wy macie już ślicznego syneczka, Kochany...:-)

Wita Was kolejny belfer- anglista. Ja w tym miesiącu próbuję, kupiłam testy owulacyjne, wiesiołka no i mam nadzieję na fasolkę.
Gratuluję zafasolkowania Wiki 82! Proszę o fluidki, moga mi byc potrzebne lada moment!:-)

reklama
Wita Was kolejny belfer- anglista. Ja w tym miesiącu próbuję, kupiłam testy owulacyjne, wiesiołka no i mam nadzieję na fasolkę.
Gratuluję zafasolkowania Wiki 82! Proszę o fluidki, moga mi byc potrzebne lada moment!:-)
hahaha no coraz zabawniej z tymi belframi :-)
może i ja się na te testy skuszę.... jakoś nie mam przekonania :sorry2:

Do góry