reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

A mi ię wydaje,że ja tego śluzu w szyjce prawie nie mam:szok:
Pani ginekolog powiedziała, że może tak byc,że niektóre osoby maja go tylko w środku.A juz myslałam , zę po Oleju z wiesiolka jest dobrze a tu prawie połowa cyklu i nic:wściekła/y::-), ale co tam , nie będę sie przejmowała bo nic mi to ie da.
Dobrej nocki~!

reklama
Pani ginekolog powiedziała, że może tak byc,że niektóre osoby maja go tylko w środku.A juz myslałam , zę po Oleju z wiesiolka jest dobrze a tu prawie połowa cyklu i nic:wściekła/y::-), ale co tam , nie będę sie przejmowała bo nic mi to ie da.
Dobrej nocki~!

Martuska ja mam podobnie, tez nie czuje śluzu w szyjce;/
Dziś idę do nowego gin, strasznie się denerwuje... nawet nie wiem dlaczego :-( trzymajcie kciuki za dobre wiadomosci ;-)

Dobrej nocki~!
martuska wtedy może byc pomocny żel nawilżający. One są na bazie wody więc w niczym nie szkodzą i można je stosować nawet całą ciążę, a ułatwią poślizg chłopakom. Tylko obserwacje śluzu to Ci raczej odpadają.

Martuska ja mam podobnie, tez nie czuje śluzu w szyjce;/
Dziś idę do nowego gin, strasznie się denerwuje... nawet nie wiem dlaczego :-( trzymajcie kciuki za dobre wiadomosci ;-)
ja też musze sobie nowego gina znaleźć, tylko nie za bardzo mam z czego wybierać niestety.

A u mnie w pracy kolejna w ciązy :-(

ja też musze sobie nowego gina znaleźć, tylko nie za bardzo mam z czego wybierać niestety.

oj, jak Cię doskonale rozumiem :-( ostatnio dowiedziałam sie o ciąży trzech koleżanke... wszedzie naokoło pełno dzieci, pełno kobiet w ciaży ... łatwo nie jest, ale na nas tez przyjdzie pora!
u mnie niestety tez ciezko z ginekologami. na dzisiejszą wizyte musiałam czekać ponad miesiąc (bo tyle chętnych)...:confused2:

martuska wtedy może byc pomocny żel nawilżający. One są na bazie wody więc w niczym nie szkodzą i można je stosować nawet całą ciążę, a ułatwią poślizg chłopakom. Tylko obserwacje śluzu to Ci raczej odpadają.

Nie martwcie się , na pewno będzie dobrze, przecież musi się udać!
Kitolek dziękuję za pomoc, a wiesz może jakie to mogą być żele? np. jakiej firmy?

martuska ja mam Intimel polskiej firmy Emo-Farm. Kupiłam w aptece. Kosztował ok. 10 zł.

super, właśnie obdzwoniła przychodnie chcąc zapisać się do gina jakiegokolwiek! Niestety wszędzie terminy do końca kwietnia zajęte, nawet prywatnie!

Hejka- ja tylko chwile wpadam sie zameldowac. Wczoraj wracajac z pracy wpadlam do sklepu po witaminki dla meza- kupilam poprostu multi sklad ale zawiera co potrzebne. Wrocilam do domu i obwiescilam mu, ze skoro ja biore jakies to i on musi- bo do tanga trzeba dwojga :p Szykuje obiad na stol, poszlam do kuchni po moje tabletki i wzielam tez dla niego, a on mi mowi ze te swoja juz wzial OO oczy zrobilam i sie usmialam. Taki zaradny jest hehe. Mykam podgrzac zupke i pokaze sie wieczorkiem- buziaczki dla Was

Ostatnia edycja:
WITAM. Jestem mężatką mam 23 lata i 6 - cio letnią córeczkę. Od 2 lat staramy się z mężem o drugą dzidzię i nic, chodzą mi po głowie różne myśli, może coś jest nie tak. Prosze o pomoc bo zwariuję, może znacie jakieś skuteczne sposoby?? To mój e-meil annab1986@tlen.pl Z góry dziękuję

reklama
Dziewczynki jestem po wizycie u nowego gin. Do zmiany zmusiła mnie niestety sytuacja finansowa :-( chodząc prywatnie wydałam majątek ... Niestety pani doktor niezbyt rozmowna. Dostałam skierownie na badanie na estradio, fsh, lh, progesteron, prolaktyna i tsh, poza tym w połowie marca badanie usg. Poza tym przepisała natamycyne - a na ulotce - ograniczyć aktywnosć seksualną :wściekła/y: Co prawda pisze, ze mozna używać w ciaży, ale juz sama nie wiem :-( Wiecie moze cos na temat tych tabletek?
A co do żeli to polecam z durexa, niedość że nawilżają to jeszcze fajna "zabawa" i sama przyjemność ;-) cena ok. 16 zł, a dostępne są nawet w drogeriach ...

Do góry