reklama
ja stosuje nóżki do góry!! po wszystkim M robi chwyt i trzyma mi nogi do góry odwracając tak zebym mogła je oprzeć..hihi a śmiechu przy tym.........;-);-);-)
ja mam tyłozgięcie więc stosuje kolankową..jejku technika robienia dzidziusia ;-);-)
ja mam tyłozgięcie więc stosuje kolankową..jejku technika robienia dzidziusia ;-);-)
hehe a ja mam tylozgiecie i po przytulanku od razu wstalam i poszlam do kuchni robic sobie picie potem cos do lazienki by sie podmyc bo polecialo troszku i spac....wczesniej tysiac pozycji i wszystkieogo i nic a wtedy zaszlam
hehe a ja mam tylozgiecie i po przytulanku od razu wstalam i poszlam do kuchni robic sobie picie potem cos do lazienki by sie podmyc bo polecialo troszku i spac....wczesniej tysiac pozycji i wszystkieogo i nic a wtedy zaszlam
czyli ...tak czy inaczej i tak zafasolkujemy prędzej czy później. Musimy tylko trafic w odpowiedni dla dzidziusia moment w czasoprzestrzeni....
ojej jak to poważnie zabrzmiało....
coraz bardziej jestem przekonana że to jest cud na który musimy sobie zasłużyć!!
Elfa a jak z twoją @ przyszła?
oj przyszła przyszła i sie rozchulała na dobre... :/
tak wiec te moje wysokie hormony to nie ciąza, dzisiaj oddalam krew, chce zbadac jeszcze LH, FSH i estradiol , jak pójde do lekarza to pokaze mu odrazu cały komplecik badan
ja mam przodozgięcie więc zadzieram nogi, ale ja generalnie tak lubię ;-)
No ja mam tyłozgięcie i lubie pozycje od tyłu
Wiesz kroptusia to tak jest , im bardziej sie chce i stara to nie wychodzi a przez przypadek to sie czesto zdarza !
Dzęki Wam za pomoc...
Elevit już kupiony...strasznie duża ta tabletka ...ale skoro tyle tam witaminek to warto....
Mojemu M kupiłam witaminki A+E, bo okazało się, że cynk już miał ( zupełnie o nim zapomniałam )
Jeśli chodzi o wiesiołek to z całą pewnością mogę napisać , że działa...już po pierwszym dniu....a przyznam że u mnie różnie z tym było....
Dzisiaj skończyła mi się @...więc....czas zacząć przyjemną gimnastykę....problem jest niestety w tym, że nie wiem kiedy dokładnie mam owulkę...a wyliczyć ...eh...ciężkawo: ostatnie cykle: 30 dni, 31, 34.... i bądź tu mądry...jutro wybieram się do apteki po testy owu...no ale niestety po przeczytaniu tylu postów na ich temat...wiem ze w 100% mogą mi nie pomóc...chyba zastosujemy zasadę : co 2 dni od 10dc..i się zobaczy:-)
Elevit już kupiony...strasznie duża ta tabletka ...ale skoro tyle tam witaminek to warto....
Mojemu M kupiłam witaminki A+E, bo okazało się, że cynk już miał ( zupełnie o nim zapomniałam )
Jeśli chodzi o wiesiołek to z całą pewnością mogę napisać , że działa...już po pierwszym dniu....a przyznam że u mnie różnie z tym było....
Dzisiaj skończyła mi się @...więc....czas zacząć przyjemną gimnastykę....problem jest niestety w tym, że nie wiem kiedy dokładnie mam owulkę...a wyliczyć ...eh...ciężkawo: ostatnie cykle: 30 dni, 31, 34.... i bądź tu mądry...jutro wybieram się do apteki po testy owu...no ale niestety po przeczytaniu tylu postów na ich temat...wiem ze w 100% mogą mi nie pomóc...chyba zastosujemy zasadę : co 2 dni od 10dc..i się zobaczy:-)
Sylwijka1981
Aktywna w BB
Witam
Też mam tyłozgięcie i też lubię od tyłu lub z nóżkami w górze
elfa75 jednak ta @ przyszła do Ciebie a już myślałam.
kilolek całkowicie się z Tobą zgadzam trzeba wtedy kiedy się ma ochotę my tak zawsze, zresztą mężczyźni mają troszkę inne potrzeby od nas
amel81 mi też się @ na dobre skończyła, ale kiedy mam owu to nie mam pojęcia, bo ostatnio cykle całkowicie rozregulowane 32, 38, 42 dni. Chyba kupię sobie testy owu:-)
Ola85 jak się chce codziennie to do dzieła starania przyjemne też muszą być.
Ostatnio mój M stwierdził że on wolałby się trochę postarać niż tak od razu bo pewnie znowu w ciąży nici z tego u nas:-(
Zawsze mam zakaz całe 9 miesięcy. Więc w sumie trochę ma rację przynajmniej przyjemnie jest
Pozdrawiam Was wszystkie
Też mam tyłozgięcie i też lubię od tyłu lub z nóżkami w górze
elfa75 jednak ta @ przyszła do Ciebie a już myślałam.
kilolek całkowicie się z Tobą zgadzam trzeba wtedy kiedy się ma ochotę my tak zawsze, zresztą mężczyźni mają troszkę inne potrzeby od nas
amel81 mi też się @ na dobre skończyła, ale kiedy mam owu to nie mam pojęcia, bo ostatnio cykle całkowicie rozregulowane 32, 38, 42 dni. Chyba kupię sobie testy owu:-)
Ola85 jak się chce codziennie to do dzieła starania przyjemne też muszą być.
Ostatnio mój M stwierdził że on wolałby się trochę postarać niż tak od razu bo pewnie znowu w ciąży nici z tego u nas:-(
Zawsze mam zakaz całe 9 miesięcy. Więc w sumie trochę ma rację przynajmniej przyjemnie jest
Pozdrawiam Was wszystkie
martuska 12310
Zaangażowana w BB
Dzęki Wam za pomoc...
ja tez w tym cyklu stosuję ta metode ( raz na 2 dni), chciałam wcześniej trafic w owulacje z testami owulacyjnymi ale u mnie one wychodza pozytywne 2 razy w cyklu po 3-4 dni ,więc to nie reguła( i te kreski sa naprawde mocne).
buziaki!!!!!!!!!!!!
reklama
kilolek
podwójna listopadowa mama
ja to się raczej opieram na obserwacji szyjki jak otwarta znaczy dni płodne więc jest szansa. Testów owu nie będę stosować, bo ja nie umiem pod przymusem i na bank jakby mi wyszły 2 kreski to by mi się nie chciało
A mój mąż wrócił dziś od dentysty. 2 zęby musiał usunąć, dostał antybiotyk i jest nie do życia. Więc chyba jak się nie udało do tej pory to cykl możemy uznać za stracony.:-(
A mój mąż wrócił dziś od dentysty. 2 zęby musiał usunąć, dostał antybiotyk i jest nie do życia. Więc chyba jak się nie udało do tej pory to cykl możemy uznać za stracony.:-(
Podziel się: