maggie_f
Fanka BB :)
Hej Dziewczyny ;-):-)
Wpadłam na chwilkę zajrzeć co słychać. A tak poza tym to padam ze zmęczenia. Moja macica dwurożna jest na topie - temat numer jeden. Moja mama uważa to jej wina i ma doła - zaczęła nawet płakać. Próbowałam z nią rozmawiać, wytłumaczyć a ona swoje. Więc ją przytuliłam i powiedziałam że będzie ok i będzie miała wnuki. Chociaż tak naprawde to ja bym chciała to usłyszeć od niej. Ech ....
Ty to masz z tym mężulkiem :-) Ja też pewnie 9 miesięcy będę musiała poczekać i nie wiem jak mój to wytrzyma - będziemy eksperymentować ;-)
Dobranoc Kochane, spokojnej nocki. Ja jutro robie badanka - tzn. progesteron i profilaktycznie morfologie i żelazo. Mam nadzieję, że nie zemdleje.
Wpadłam na chwilkę zajrzeć co słychać. A tak poza tym to padam ze zmęczenia. Moja macica dwurożna jest na topie - temat numer jeden. Moja mama uważa to jej wina i ma doła - zaczęła nawet płakać. Próbowałam z nią rozmawiać, wytłumaczyć a ona swoje. Więc ją przytuliłam i powiedziałam że będzie ok i będzie miała wnuki. Chociaż tak naprawde to ja bym chciała to usłyszeć od niej. Ech ....
Witam
Też mam tyłozgięcie i też lubię od tyłu lub z nóżkami w górze
elfa75 jednak ta @ przyszła do Ciebie a już myślałam.
kilolek całkowicie się z Tobą zgadzam trzeba wtedy kiedy się ma ochotę my tak zawsze, zresztą mężczyźni mają troszkę inne potrzeby od nas
amel81 mi też się @ na dobre skończyła, ale kiedy mam owu to nie mam pojęcia, bo ostatnio cykle całkowicie rozregulowane 32, 38, 42 dni. Chyba kupię sobie testy owu:-)
Ola85 jak się chce codziennie to do dzieła starania przyjemne też muszą być.
Ostatnio mój M stwierdził że on wolałby się trochę postarać niż tak od razu bo pewnie znowu w ciąży nici z tego u nas:-(
Zawsze mam zakaz całe 9 miesięcy. Więc w sumie trochę ma rację przynajmniej przyjemnie jest
Pozdrawiam Was wszystkie
Ty to masz z tym mężulkiem :-) Ja też pewnie 9 miesięcy będę musiała poczekać i nie wiem jak mój to wytrzyma - będziemy eksperymentować ;-)
OjOj biedny ten Twój mężulek. Podziwiam Cie że ogarniasz szyjkę - ja za nic nie wiem co z nią, kiedy jakaja to się raczej opieram na obserwacji szyjki jak otwarta znaczy dni płodne więc jest szansa. Testów owu nie będę stosować, bo ja nie umiem pod przymusem i na bank jakby mi wyszły 2 kreski to by mi się nie chciało
A mój mąż wrócił dziś od dentysty. 2 zęby musiał usunąć, dostał antybiotyk i jest nie do życia. Więc chyba jak się nie udało do tej pory to cykl możemy uznać za stracony.:-(
Dobranoc Kochane, spokojnej nocki. Ja jutro robie badanka - tzn. progesteron i profilaktycznie morfologie i żelazo. Mam nadzieję, że nie zemdleje.