Elfa 75, nie poddawaj się, mnie się udało Tobie też się uda. Ja rok temu postanowiłam zacząć starania o dziecko. To okazało sie trudniejsze niż myślałam bo ginek wykrył u mnie torbiel jajnika która bardzo szybko sie powiekszała.Miałam zabieg laparoskopii. Strasznie sie bałam ale nie miałam za bardzo wyjścia. Po operacji przez trzy miesiące brałam leki. Po tym czasie powiedział mi że teraz najważniejsze to żebym zaszła w ciążę. No i pomimo starań nic nie wychodziło. Poszłam do dwóch innych ginków a oni nie zrobili nic, żadnych badań tylko kazali czekać. W styczniu tego roku poszłam znowu do mojego ginka i on zrobił mi monitoring cyklu .No i trafiliśmy. Brałam jeszcze wiesiołek i rzeczywiście miałam lepszy śluz, no i nogi do góry. Zadziałało.
Ja od dwóch miesiecy biore kwas foliowy, zastanawiam sie jednak co by tu kupic mezowi- nie mieszkam w Polsce tylko w Uk, zeby mu dopomóc , od wczoraj zaczelismy staranka na nowo- jak sie ciesze ze koniec tej @- paskudy- w zeszlym cyklu tez byly nozki w górze, ale nie pomoglo, mimo wszystko bede dalej pomagac chlopaczkom - zobaczymy