reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Kilolek z tym Castagnusem to nie wiem mi go koleżanka poradziła jak odstawiłam małą żeby mleko stracić, ale dałam radę bez:-)
Już miesiąc nie cycamy:tak:
Moja córcia ostatnio mnie przeraża cały dzień na rękach (waży 15kg) i tylko chcę do mamusi, do M pójdzie na chwilkę, do dziadków dosłownie min i wraca i mówi "chciałam do mamusi". Nie wiem co to będzie jak faktycznie będzie miała się pojawić druga dzidzi.Kochana jest, poświęcam jest cały swój czas. Dopiero jak spi lub M wróci z pracy mam chwilkę dla siebie.
no ja już nie karmię 9 miesięcy a nadal mam pokarm, oczywiście nie tak dużo, żeby karmić ale trochę jest a uczycie mam takie jakbym miała pełne piersi.

reklama
czesc wszystkim jetem nowa,jestem 2.5 roku po slubie,staramy sie z mezem juz ponad pol roku o malenstwo i nic....:no:bylam u swojego ginekologa i zalecil mi brac duphaston 1x1 od 10dc przez 10 dni. i teraz sie okarze czy pomoze.....

czesc wszystkim jetem nowa,jestem 2.5 roku po slubie,staramy sie z mezem juz ponad pol roku o malenstwo i nic....:no:bylam u swojego ginekologa i zalecil mi brac duphaston 1x1 od 10dc przez 10 dni. i teraz sie okarze czy pomoze.....

Witaj Wiki82 :)
jak to wszyscy mówią ... ważne żeby mieć dobrego gina to wszystko bedzie oki :) głowa do góry! musi sie nam udać :-)

Witajcie dziewczynki- nie bylo nie przez weekend- maz mial wolne- w sobote mialam niespodziankowa impreske urodzinowa- takze zajeta bylam, ale obiecuje ze sie poprawie z obecnoscia :)
Witam wiki82 w naszym gronie.
U mnie dzisiaj koniec @- jupi- wiec za niedlugo staranka sie rozpoczna- maz nie umie sie doczekac- pozdrawiam i buziolki przesylam

reklama
Cos Wam opowiem!
Wczoraj zrobiłam romantyczny nastrój w sypialni... świece te sprawy... wchodzi mój mąż...i co mówi?
-"Spalimy się zobaczysz!!"
:wściekła/y: ja nie mam siły do tego człowieka :no:

Do góry