reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

:))) to spadek libido to pewnie tylko tak przejsciowo:))
Oreapol działa na poprawe śluzu płodnego potrzebnego do zapłodnienia. Jezeli śluż jest bardzo dobry , czyli rozciągliwy i jest go duzo to wtedy plemniczki moga w nim przezyc 5-6 dni! Ja zawsze z nim mialam problem a teraz jest normalnie super. Dodam ,że uzywa sie go tylko do Owulacji.

reklama
:))) to spadek libido to pewnie tylko tak przejsciowo:))
Oreapol działa na poprawe śluzu płodnego potrzebnego do zapłodnienia. Jezeli śluż jest bardzo dobry , czyli rozciągliwy i jest go duzo to wtedy plemniczki moga w nim przezyc 5-6 dni! Ja zawsze z nim mialam problem a teraz jest normalnie super. Dodam ,że uzywa sie go tylko do Owulacji.
taa tylko u mnie to "przejściowo" już kilka miesięcy trwa :dry::sorry2:

Madziaas - pustooooooo, pustoooooo, ostatnio forum podupada ale mam nadzieję że to chwilowe. :-) Ja cały czas piszę prackę i już mi oczy padają. Ale musiałam zobaczyć co tu słychać.

kilolek - może ten spadek libido to po ciąży, wiesz opieka nad dzieckiem, zmęczenie itp. Spróbuj zaaranżować wieczorek tylko we dwoje. Dobra kolacyjka, winko, fajny film - wyluzujcie się - troche czasu tylko dla Was. :-):tak:

Girls, a ten castagnus i oreapol to normalnie w aptece można kupić??? Ja ten cykl mam dziwnyyyyyyyyyyyy. Niby teraz powinna być owu ale nic na to nie wskazuje. Obstawiam że jeżeli była to w 8-10 dc ale to strasznie szybko i chyba za wcześnie. Teraz to już 3 dzień tempka mi rośnie. Śluz wodnisty i białawy. Liiiiiiiiiipaa :-( A miało być tak pięknie.

Tak normalnie bez recepty:)

Ok, dzięki. Kurcze, od nowego cyklu się bardziej przylożę. Powinnam mieć więcej czasu i luzu. Może z małymi wspomagaczami się uda :-):tak:

Chyba, że ...................... mam dziwne przeczucie ale ............................... eeee, nieważne

Lecę upolować coś do jedzenia. Zajrzę jeszcze :)

a jakie dokładnie działanie ma ten oreapol?

Wstyd się przyznać dziewczyny ale ja mam straszne problemy z libido :zawstydzona/y:no normalnie zanik :wściekła/y:teraz dokładnie wiem jakiej frustracji doświadczają mężczyźni przy problemach z potencją :dry:uch :-(

a karmisz piersia?
moze za duzo prolaktyny, ona powoduje zmniejszenie libido

Nie, nie karmię już prawie 9 miesięcy. I faktycznie mam tak odkąd się Kuba urodził, ale to nie jest zmęczenie, bo nawet jak jestem wypoczęta tak jest.

a jak to zbadać tą prolaktynę?

poczytałam troszkę o tej hiperprolaktynemii i lekko przerażona jestem, bo mam 5 z 8 objawów :szok: rzeczy, których do tej pory nie wiązałam ze sobą, a właście nawet nie myślałam o nich zbytnio!
Muszę koniecznie się do lekarza udać. Tylko najpierw muszę jakiegoś znaleźć :sorry2:

Im więcej czytam tym w większą wpadam panikę :szok: no ale zachowajmy spokój. Powiedzcie mi jeszcze jak się nazywa dokładnie to badanie żebym wiedziała o co poprosić w laboratorium i mniej więcej ile może kosztować i skończe ten temat ;-)? Jak pójdę prywatnie do lekarza to i tak mi skierowania nie da więc równie dobrze mogę iść najpierw na badanie.

aż mi głupio :zawstydzona/y:taki monolog przeprowadziłam :zawstydzona/y: sorki!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
No co Ty! ja tez zawsze im więcej czytam tym mniej wiem i jeszcze bardziej się przejmuje:) nie ma co się martwic na zapas bo na pewno jest dobrze ! zawsze jest na wszystko recepta!
Pozdrawim i życze miłej nocki:-)

reklama
poprosti idz do laboratorium i oddaj krew, powiedz, ze chcesz zbadac poziom prolaktyny, badanie kosztuje to ok 30 zl, ja ostatnio sobie zrobilam i tez wyszedl mi za wysoki poziom niestety, ide do lekarza z wynikami

Do góry