Wiecie co a u mnie jakas mała rewolucja
Az sie sobie dziwie...
Moze to dlatego ze dostałam premie
Mam takie wrazenie, ze w pracy jest coraz lepiej, atmosfera sie poprawiła nawet mnie dceniają...
Mąz niestety nadal szuka pracy
I tak sobie mysle, ze jakis sens w tym wszystkim jest , ze dotąd nie zafasolkowałam
Tak sobie mysle ze pomimo mojego wieku, jest jeszcze troche czasu, rok w tą czy tamtą, to juz niewielka róznica...
A teraz taki kryzys w kraju nadchodzi,...
Moze na wszystko jest odpowiedni czas i pora, na dzidziusia tez
Skotro nie teraz to kiedys napewno w tym najlepszym dla nas czasie..
Powiem wam , ze temperaturka mi spadła i jakoś spokojnie czekam na @ , wiem ze sie na dniach pojawi i nie bede smutna..
Bede sie cieszyc ze staranaek..oczywiście, w końcu bardzo zadko mozna sobie pozwolic na ten komfort i kochac sie ile sie chce , bez zadnych zabezpieczen
Moze jakis mały wypad w góry na weekend, jak maz prace znajdzie...
Ehhh, dzis czuje sie szczesliwa i taka spokojna...
Az sie sobie dziwie...
Moze to dlatego ze dostałam premie
Mam takie wrazenie, ze w pracy jest coraz lepiej, atmosfera sie poprawiła nawet mnie dceniają...
Mąz niestety nadal szuka pracy
I tak sobie mysle, ze jakis sens w tym wszystkim jest , ze dotąd nie zafasolkowałam
Tak sobie mysle ze pomimo mojego wieku, jest jeszcze troche czasu, rok w tą czy tamtą, to juz niewielka róznica...
A teraz taki kryzys w kraju nadchodzi,...
Moze na wszystko jest odpowiedni czas i pora, na dzidziusia tez
Skotro nie teraz to kiedys napewno w tym najlepszym dla nas czasie..
Powiem wam , ze temperaturka mi spadła i jakoś spokojnie czekam na @ , wiem ze sie na dniach pojawi i nie bede smutna..
Bede sie cieszyc ze staranaek..oczywiście, w końcu bardzo zadko mozna sobie pozwolic na ten komfort i kochac sie ile sie chce , bez zadnych zabezpieczen
Moze jakis mały wypad w góry na weekend, jak maz prace znajdzie...
Ehhh, dzis czuje sie szczesliwa i taka spokojna...