Sylwijka1981
Aktywna w BB
Witamy Martuska 12310:-)
Ile masz latek i skąd jesteś?
Ile masz latek i skąd jesteś?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Andzia_S, jesteśmy tu razem i wszystkie chyba życzymy sobie nawzajem szczęścia w staraniach. A jak tam u ciebie? Zrób sobie suwaczek z cyklu to będziemy wiedzieć kiedy się dopytywać u ciebie o 2 kreski na teście
Hej
ja tez chcę dołączyć::-) , postanowiłam sobie ,że już czas na maleństwo.
Jestem rok po ślubie .
Buziaki dla Was dziewuszki
Dziewczyny oczywiście przesyłam całą masę pozytywnych fluidów i pozdrawiam poweekendowo!
Witam w poniedziałek!
Widzę, że są nowe dziewczyny (ja w sumie do doświadczonych na forum też nie należę - widac po dacie zalogowania:-) życzę miłego fasolkowania z BB.
Kochane ja też chciałabym by to forum było raczej grupą wsparcia - przynajmniej dla mnie
pozdrawiam gorąco
Hej dziewczyny,super że staraczek jest już sporo w nowym roku
Ja jestem nowa,staramy się drugi miesiąc a teraz jestem po okresie i czas zabrac się do roboty:-))
Witam rocznik 81:-):-)