reklama
maggie_f
Fanka BB :)
Madziaas - czekam na wieści.
A troszkę mnie było bo pojawiły się wątpliwości związane z fasolką, przestraszylam się trochę i miałam myśli żeby zacząć brać tabsy. Ale na szczęście mój M. mnie ogarnął i odgonił czarne chmury. Więc jestem, ze zdwojoną dawką optymizmu i determinacji :-)
A troszkę mnie było bo pojawiły się wątpliwości związane z fasolką, przestraszylam się trochę i miałam myśli żeby zacząć brać tabsy. Ale na szczęście mój M. mnie ogarnął i odgonił czarne chmury. Więc jestem, ze zdwojoną dawką optymizmu i determinacji :-)
kilolek
podwójna listopadowa mama
bo @ trwa i działania wstrzymane;-)Hej Dziewczyny,
Nie było mnie pare dni ale tu straaaaaaaaaaaaaaszne pustki
grunt to pozytywne myslenie!!!Witam
Jestem nowa na forum. Też planujemy z mężem rozpocząć starania o drugie dzieciątko. Pierwszą ciąże niestety poroniłam w 6 tyg. Po 2 miesiącach okazało się że znów jestem w ciąży Ciąża była zagrożona (plamienia, skurcze) leżałam całe 8 miesięcy ale w lutym 2007 urodziłam zdrową córeczkę Paulinkę. Teraz bardzo chciałabym mieć drugie dziecko ale boję się Mam 28 lat. Mam nadzieje że przyjmiecie mnie do swojego grona.
Witajcie nowe koleżanki, miło że już nie jestem najświeższa. :-)
o tak, udało się, a na suwaczku:Dzięki chyba się udało
"czas na domowy test"
i co? juz był w użyciu? zdawaj szybko relację :-):-)
Sylwijka1981
Aktywna w BB
Testu nie robię bo @ u mnie nieregularne ostatnio spóźnienie trwało 10 dni
Ale karmiłam moją córeczkę jeszcze do połowy stycznia piersią. Straszne 2 latek a przy cycusiu siedziała ale to przez ta zagrożona ciążę tak się nad córcią rozczulam.Odstawienie bez problemu poszło. Więc to chyba z tego wynikają moje problemy z regularnością. Choć przed ciążą nie było lepiej i 40 dniowe cykle W cyklu w którym zaszłam w ciążę z córcią musiałam w połowie cyklu brać Luteinę żeby pomóc w zagnieżdżeniu. Podziałało:-) Teraz nic nie biorę bo w ciąże bardzo szybko zachodzę gorzej z jej utrzymaniem Ciężko z tym u mnie. Z córcią pół ciązy Luteina zastrzyki Kaprogest, kroplówki, krążek na szyjkę leżenie w szpitalu. A urodziła się 4 dni po terminie poród wywołanyi bądź tu człowieku mądry
Ale karmiłam moją córeczkę jeszcze do połowy stycznia piersią. Straszne 2 latek a przy cycusiu siedziała ale to przez ta zagrożona ciążę tak się nad córcią rozczulam.Odstawienie bez problemu poszło. Więc to chyba z tego wynikają moje problemy z regularnością. Choć przed ciążą nie było lepiej i 40 dniowe cykle W cyklu w którym zaszłam w ciążę z córcią musiałam w połowie cyklu brać Luteinę żeby pomóc w zagnieżdżeniu. Podziałało:-) Teraz nic nie biorę bo w ciąże bardzo szybko zachodzę gorzej z jej utrzymaniem Ciężko z tym u mnie. Z córcią pół ciązy Luteina zastrzyki Kaprogest, kroplówki, krążek na szyjkę leżenie w szpitalu. A urodziła się 4 dni po terminie poród wywołanyi bądź tu człowieku mądry
Sylwijka1981
Aktywna w BB
A testu powiedziałam szybko nie zrobię wolę nie wiedzieć za szybko potem niepotrzebny stres jak z córcią co tydzień na usg musiałam latać dopiero na 4 wizycie było widać zarodek i serduszko a jaki stres miałam tym bardziej że wcześniej poroniłam. Moja panna śpi też idę do łózka bo o 6.30 pobudka
Udanych staranek dla wszystkich
Udanych staranek dla wszystkich
maggie_f
Fanka BB :)
Sylwijka - widzę że duuużo przeszłaś, dużo nerwów i bólu ale jestem pewna że córa Ci to wynagrodziła. Mam tylko nadzieję że z kolejnym maleństwem już nie będiesz miała takich przeżyć i bez nerwów będziesz się mogła cieszyć błogosławionym stanem. Kolorowych snów
Ostatnia edycja:
Sylwijka1981
Aktywna w BB
Sama mam nadzieję że uda się:-) i tym razem bez komplikacji Warto było tyle cierpieć być mieć ten swój jedyny skarb. A teraz marzymy o rodzeństwie dla naszego skarba zresztą sama powoli się domaga. Na pytanko co chce na urodzinki odpowiedziała "dzidziusia" tak mniej więcej zareagowałam. No buziaki.
reklama
Podziel się: