reklama
kilolek
podwójna listopadowa mama
Witajcie!
Pozwólcie, że się dołączę do Waszych staranek.
Jestem Ilona, mam 28 lat, 14-to miesięcznego synka Kubusia i właśnie zaczęliśmy się starać o drugą fasolkę (po cichu liczymy na Tosię ;-))
a jestem spod Warszawy
Pozwólcie, że się dołączę do Waszych staranek.
Jestem Ilona, mam 28 lat, 14-to miesięcznego synka Kubusia i właśnie zaczęliśmy się starać o drugą fasolkę (po cichu liczymy na Tosię ;-))
a jestem spod Warszawy
Kaprycha
Fanka BB :)
Siema,
Dziekuje dziewczynom, ktore odpisaly mi na poprzednie pytanie. Tyle, ze chyba je zle sformuowalam. Chodzilo mi o to, ze moze ktoras z Was miala podobnie (czyli plamienia przed @ i bardzo krotka @ - jedno i poldniowa), to juz drugi moj taki cykl i zastanawiam sie, czego to moga byc objawy. :--(
Pozdrawiam
Ooops, chyba moj poprzedni post napisalam na innym watku No coz, moze ktoras z Was bedzie mogla mi pomoc jednak..
Dziekuje dziewczynom, ktore odpisaly mi na poprzednie pytanie. Tyle, ze chyba je zle sformuowalam. Chodzilo mi o to, ze moze ktoras z Was miala podobnie (czyli plamienia przed @ i bardzo krotka @ - jedno i poldniowa), to juz drugi moj taki cykl i zastanawiam sie, czego to moga byc objawy. :--(
Pozdrawiam
Ooops, chyba moj poprzedni post napisalam na innym watku No coz, moze ktoras z Was bedzie mogla mi pomoc jednak..
Ostatnia edycja:
Nektarynka
Fanka BB :)
Ja też spotkałam się juz z dwoma kobietami, które normalnie miały @ a były juz w ciąży także krótki @ wcale nie oznacza, że nie jesteś w ciąży ja też raz miałam chyba 3 dni @ i robiłam test bo myślałam, że jestem w ciąży ale nie byłam.. różnie to bywa.. warto sprawdzić i zrobić tescik
Edycja po poście Kaprychy:
może po prostu nie było owulacji.. nie wiem dokładnie jak to jest..
Edycja po poście Kaprychy:
może po prostu nie było owulacji.. nie wiem dokładnie jak to jest..
reklama
Witam mam 24 lata i jestem ze szczecina od grudnia razem z moim robakiem staramy sie o malenstwo jak narazie bez rezultatu ale mamy nadzieje ze szybko uda nam sie zasiac malenka fasolinke czego nam i wam bardzo zyczymy i pozdrawiamy goraco
Ostatnia edycja:
Podziel się: