maggie_f
Fanka BB :)
Hej Dziewczynki,
Wpadłam się przywitać z późnego ranka :-)
Gaba, Catedra ma rację, ale poprzytulać się przecież można nie tylko w owulacje. Dziewczyny nie dajmy się zwariować.
kari27 - witaj i życzę by staranka okazały się owocne. A kiedy powinna się pojawić @???
Kinga - ten Twój M to ma z Tobą dobrze - sexy bielizna, pewnie się będzie działo. :-)
Miłego dzionka :-);-)
Wpadłam się przywitać z późnego ranka :-)
Cześć dziewczyny! Parę dni mnie nie było a tu już tyle wiadomości nowych.
Mój M też ostatnio nabrała ochoty więc może coś z tego będzie... Ale sama nie wiem chyba jestem już po owulacji. Ostatni okres miałam 8 stycznia, a cykle mam co 29-30 dni. To kiedy była owulacja?? Pozdrawiam
owulacja zazwyczaj jest na dwa tygodnie przed okresem lub 15 dc... oczywiście to teoria a z praktyką bywa różnie
Gaba, Catedra ma rację, ale poprzytulać się przecież można nie tylko w owulacje. Dziewczyny nie dajmy się zwariować.
WITAM !! WSZYSTKIE STARACZKI.Jestem na tym forum nowa trafiłam tutaj przez przypadek jak coś czytałam na temat ciąży.Starania mam już za sobą a teraz czekam na wyniki mam nadzieję ,że będą owocne.Pozdrawiam.
kari27 - witaj i życzę by staranka okazały się owocne. A kiedy powinna się pojawić @???
Hej
witam nowe starające się kobietki;-)
U nas ok, wczoraj cały dzień w Gdańsku..ale było super!
Staranka cały czas trwają, teraz jest decydujący tydzień. Zakupiłam sobie w H&M seksowną bieliznę więc wiecie...
Pozdrawiam i życzę owocnych starań oraz pozytywnego testowania
Kinga - ten Twój M to ma z Tobą dobrze - sexy bielizna, pewnie się będzie działo. :-)
Miłego dzionka :-);-)