reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Hej Dziewczynki,

Wpadłam się przywitać z późnego ranka :-)

Cześć dziewczyny! Parę dni mnie nie było a tu już tyle wiadomości nowych.
Mój M też ostatnio nabrała ochoty więc może coś z tego będzie... Ale sama nie wiem chyba jestem już po owulacji. Ostatni okres miałam 8 stycznia, a cykle mam co 29-30 dni. To kiedy była owulacja?? Pozdrawiam

owulacja zazwyczaj jest na dwa tygodnie przed okresem lub 15 dc... oczywiście to teoria a z praktyką bywa różnie :D

Gaba, Catedra ma rację, ale poprzytulać się przecież można nie tylko w owulacje. Dziewczyny nie dajmy się zwariować.

WITAM !! WSZYSTKIE STARACZKI.Jestem na tym forum nowa trafiłam tutaj przez przypadek jak coś czytałam na temat ciąży.Starania mam już za sobą a teraz czekam na wyniki :) mam nadzieję ,że będą owocne.Pozdrawiam.

kari27 - witaj i życzę by staranka okazały się owocne. A kiedy powinna się pojawić @???

Hej

witam nowe starające się kobietki;-)
U nas ok, wczoraj cały dzień w Gdańsku..ale było super!
Staranka cały czas trwają, teraz jest decydujący tydzień. Zakupiłam sobie w H&M seksowną bieliznę więc wiecie...:cool2::-p

Pozdrawiam i życzę owocnych starań oraz pozytywnego testowania:tak:

Kinga - ten Twój M to ma z Tobą dobrze - sexy bielizna, pewnie się będzie działo. :tak::-)

Miłego dzionka :-);-)

reklama
Odnosnie tamponow czy podpasek.. wole tampony ale uzywam ich na zmiane z podpaskami.. mialam raz przygode z tamponem.. zostal mi sznureczek w ręce.. ale poradzilam sobie sama.. chociaz miałam czarne wizje przed oczami a jak powiedzialam M to stwierdzil ze sam nawet by mi pomogl.. (na co oczywiscie nie pozwolilabym)

hmm to owulacja mogla byc 2 -3 dni temu

ja mialam okres 10.01. cykle ok 29 dni, i wczoraj mialam owulke, w sobote i niedziele test owulacyjny pozytywny, a dzis rano skok tempki na 37,3
Czyli jeśli w sobotę były przytulanki to może coś z tego wyniknie...Zobaczymy. Nie chce się za bardzo nakręcać, ale czasami nie da się.

Hej dziewczyny- wlasnie dzwonilam do lekarza i moich wyników jeszcze nie ma grrr- witam nowe staraczki- pozdrowionka

Witam poniedzialkowo:-)
Przydalaby sie jakas nowinka o fasolce i nowe fluidki:-p

:-D

Kevinka - święta racja, jakieś fluidki by się przydały :tak:

Odnosnie tamponow czy podpasek.. wole tampony ale uzywam ich na zmiane z podpaskami.. mialam raz przygode z tamponem.. zostal mi sznureczek w ręce.. ale poradzilam sobie sama.. chociaz miałam czarne wizje przed oczami a jak powiedzialam M to stwierdzil ze sam nawet by mi pomogl.. (na co oczywiscie nie pozwolilabym)

Nektarynka - chyba Twoje podejście jest ok, używać na zmianę :-)

kasiulek82 - co się z Tobą dzieje Kochana :-( Odezwij się bo się martwię.

kaira24 - a co tam Słońce u Ciebie? Jak weekendzik minął??? ;-)

Czyli jeśli w sobotę były przytulanki to może coś z tego wyniknie...Zobaczymy. Nie chce się za bardzo nakręcać, ale czasami nie da się.

Masz racje- ja tez mialam przytulanko, codziennie, wlasciwie odkad tylko mi sie skonczyla @- pod koniec tygodnia robie tescik- dam znac co wyjdzie- musimy sie wspierac zeby nie zwariowac- 3mam kciuki

No jak przytulanki były w sobotę to szanse są :-):tak:

Cześć dziewczynki:) Dawno mnie nie było,chciałam sie tylko przywitać i życzyć miłego dnia :)

Hej Kochana, jak samopoczucie? Fasolinka daje Ci w kość?? Prześlij nam troszkę fluidków :-)

Hej dziewczyny- wlasnie dzwonilam do lekarza i moich wyników jeszcze nie ma grrr- witam nowe staraczki- pozdrowionka

Ola, normalka, nie grrrrrrrr się :-) Prędzej czy później wkońcu będą :tak:

reklama
Maggie_f ja jestem teraz jakoś cały czas zmęczona,porobiłam wyniki ale ich nie dostałam bo są wysłane do lekarki do której ide.A wizyte mam dopiero 6 lutego. Musze już być do końca na zwolnieniu bo jak to szef powiedział"nie ma dla mnie pracy po 8 godzin"

Do góry