reklama
Nektarynka
Fanka BB :)
nektarynko;-)moze u Ciebie to fasolka,robilas test ?
test robilam 21.01 w srode - negatywny do tej pory nie roilam kolejnego.. dzis jakąś godzine temu zaczął mnie okropnie boleć brzuch.. bardzo dziwne bo z obserwacji owulacje powinnam mieć 31.12 lub 1.12.. wszystko wskazuje na to ze to @.. no chyba ze plamienie..(nic jeszcze nie kapie) nie wiem juz nic, jestem załamana..
Haszitka
może kiedyś...
Pusto tu. Tak mało piszecie.
Zresztą i tak nie mam o czym.
Na razie odpoczywamy od pracy nad dzidziusiem. Może na dłuższą metę to zaowocuje dzidziusiem. Wiecie to działa, naprawdę takie nieczytanie BB.
Nie wyszukujcie objawów, a będziecie się lepiej czuły. Zobaczycie!
Zresztą i tak nie mam o czym.
Na razie odpoczywamy od pracy nad dzidziusiem. Może na dłuższą metę to zaowocuje dzidziusiem. Wiecie to działa, naprawdę takie nieczytanie BB.
Nie wyszukujcie objawów, a będziecie się lepiej czuły. Zobaczycie!
K
Kinga85
Gość
meggief ahaaaa no to i ja sie ciesze!:-) niebawem zaczniecie znowu staranka kochani, super;-)
kevinka ciche dni i u nas bywają hehe ale wieczorem zawsze sie godzimy;-) u was też miną.
A tak pozatym u mnie ok, starania trwają cały czas dziekuje że pytasz:* Ah i super że sobie włoski pofarbowałaś:-) na pewno super wyglądasz i lepiej sie czujesz
U nas od wczoraj remont w kuchni bo wstawiają nam nową kuchenkę i zmywarkę.. mam juz dość tego bajzlu ale na szczescie dziś już skończą.
A jutro jedziemy do Gdańska na zakupy sie odstresowac
kevinka ciche dni i u nas bywają hehe ale wieczorem zawsze sie godzimy;-) u was też miną.
A tak pozatym u mnie ok, starania trwają cały czas dziekuje że pytasz:* Ah i super że sobie włoski pofarbowałaś:-) na pewno super wyglądasz i lepiej sie czujesz
U nas od wczoraj remont w kuchni bo wstawiają nam nową kuchenkę i zmywarkę.. mam juz dość tego bajzlu ale na szczescie dziś już skończą.
A jutro jedziemy do Gdańska na zakupy sie odstresowac
K
Kinga85
Gość
niunia27 jasne że to działa.. nie ma co siedziec tu cały czas na BB i sie doszukiwać bo to bezsensu. Ja np dlatego tak rzadku tu teraz zaglądam
Bedzie ok, uda wam się!
Bedzie ok, uda wam się!
Haszitka
może kiedyś...
niunia27 jasne że to działa.. nie ma co siedziec tu cały czas na BB i sie doszukiwać bo to bezsensu. Ja np dlatego tak rzadku tu teraz zaglądam
Bedzie ok, uda wam się!
Nie to, że namawiam do opuszczenia forum, ale przebywanie w pewnym otoczeniu rozmawianie o czymś bez przerwy może źle wpływać na naszą psychikę. Jak wiadomo nasz mózg stymuluje produkcję hormonów, jeżeli myśli krążą wokół ciąży i objawów to możemy zakłócić gospodarkę hormonalną.
U mnie na szczęście do tego nie doszło i okazało się, ze wszystko jest OK.
Dziewczyny wyluzujcie na MAXXXXA!
Idę posmarować sobie dżemem następnego naleśnika
O
onka
Gość
Witajcie, ja tylko na chwilke i podczytuje wasze posty.
Wróciłam dziś dość szybko o dziwo z zajęc z uczelni i odrazu poszłam spać.
Od 3-4 dni jak bym mogła to bym spała 24/24 szok mówie Wam!
camelia sen zawsze miałam spory, ale statnio to jest masakra.... dzidzia chce spać
Martita8 witaj i gratuluje podjęcia tak ważnej decyzji :-)
Justys84 no to skoro testy wychodzą negatywne, a @ się spóźnia to oby te tabletki Ci pomogły i żebyś szybko wróciła do prawidłowego cyklu i doczekała się szybko fasolki!
Kroptusia jejku kochana aż mi ciarki przeszłyy jak przeczytałam o ciąży.... Będzie dobrze!!!!!!! Wierze w to!!!!!!!!!!
A te zdjęcia wspaniałe, ja nie moge się doczekać kiedy ja dostane takie wydruki... A może w tym tygodniu pójde... :-)
maggie_f to staranka od nowa, ale teraz bez zadnych przeszkód :-)
Wróciłam dziś dość szybko o dziwo z zajęc z uczelni i odrazu poszłam spać.
Od 3-4 dni jak bym mogła to bym spała 24/24 szok mówie Wam!
camelia sen zawsze miałam spory, ale statnio to jest masakra.... dzidzia chce spać
Martita8 witaj i gratuluje podjęcia tak ważnej decyzji :-)
Justys84 no to skoro testy wychodzą negatywne, a @ się spóźnia to oby te tabletki Ci pomogły i żebyś szybko wróciła do prawidłowego cyklu i doczekała się szybko fasolki!
Kroptusia jejku kochana aż mi ciarki przeszłyy jak przeczytałam o ciąży.... Będzie dobrze!!!!!!! Wierze w to!!!!!!!!!!
A te zdjęcia wspaniałe, ja nie moge się doczekać kiedy ja dostane takie wydruki... A może w tym tygodniu pójde... :-)
maggie_f to staranka od nowa, ale teraz bez zadnych przeszkód :-)
O
onka
Gość
kasiulek82czekam na wieści od Ciebie! Trzymam kciuki aby BETA była powyzej 100
reklama
KroptusiaDziewczyny wklejam Wam cos milego na oko ) co napewno nastroi Was pozytywnie ) Ponizej moja kruszynka w 5 tygodniu czyli mala, czarna kropeczka jeszcze bez serduszka )
A tutaj ponizej juz maluch po 3 tygodniach wiec jak widac rosnie jak na drozdzach Na kompie nie widac ale ma raczki, nozki i juz sie wiercil na usg "Klocimy" sie z M gdzie twarzyczka czy z profilu czy patrzy bo inaczej to widzimy...Mam nadzieje ze polepszy sie Wam humorek i nabierzecie checi i pozytywnych mysli do dzialania dla takiego widoku
Swietne widoki.... juz i ja chcialabym zobaczyć kogos tak bardzo wyjątkowego... mam nadzieje ze na swoje urodzinki w marcu dostane prezent od Boga.
Pozdrowionka trzymaj sie cieplutko....
Podziel się: