reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
nektarynko;-)moze u Ciebie to fasolka,robilas test ?

test robilam 21.01 w srode - negatywny do tej pory nie roilam kolejnego.. dzis jakąś godzine temu zaczął mnie okropnie boleć brzuch.. bardzo dziwne bo z obserwacji owulacje powinnam mieć 31.12 lub 1.12.. wszystko wskazuje na to ze to @.. no chyba ze plamienie..(nic jeszcze nie kapie) nie wiem juz nic, jestem załamana..

Pusto tu. Tak mało piszecie.
Zresztą i tak nie mam o czym.
Na razie odpoczywamy od pracy nad dzidziusiem. Może na dłuższą metę to zaowocuje dzidziusiem. Wiecie to działa, naprawdę takie nieczytanie BB.
Nie wyszukujcie objawów, a będziecie się lepiej czuły. Zobaczycie!

nie zalamoj sie,glowa do gory,my staraczaki musimy myslec pozytywnie!poczekaj i moze w poniedzialek powtorz test,a jak nie teraz to za miesiac sie uda!

meggief ahaaaa no to i ja sie ciesze!:-) niebawem zaczniecie znowu staranka kochani, super;-)
kevinka ciche dni i u nas bywają hehe ale wieczorem zawsze sie godzimy:-p;-) u was też miną.
A tak pozatym u mnie ok, starania trwają cały czas:tak: dziekuje że pytasz:* Ah i super że sobie włoski pofarbowałaś:-) na pewno super wyglądasz i lepiej sie czujesz

U nas od wczoraj remont w kuchni bo wstawiają nam nową kuchenkę i zmywarkę.. mam juz dość tego bajzlu ale na szczescie dziś już skończą.
A jutro jedziemy do Gdańska na zakupy sie odstresowac :happy:

niunia27 jasne że to działa.. nie ma co siedziec tu cały czas na BB i sie doszukiwać bo to bezsensu. Ja np dlatego tak rzadku tu teraz zaglądam :happy:
Bedzie ok, uda wam się! :tak:

niunia27 jasne że to działa.. nie ma co siedziec tu cały czas na BB i sie doszukiwać bo to bezsensu. Ja np dlatego tak rzadku tu teraz zaglądam :happy:
Bedzie ok, uda wam się! :tak:

Nie to, że namawiam do opuszczenia forum, ale przebywanie w pewnym otoczeniu rozmawianie o czymś bez przerwy może źle wpływać na naszą psychikę. Jak wiadomo nasz mózg stymuluje produkcję hormonów, jeżeli myśli krążą wokół ciąży i objawów to możemy zakłócić gospodarkę hormonalną.
U mnie na szczęście do tego nie doszło i okazało się, ze wszystko jest OK.
Dziewczyny wyluzujcie na MAXXXXA!

Idę posmarować sobie dżemem następnego naleśnika:happy:

Witajcie, ja tylko na chwilke i podczytuje wasze posty.
Wróciłam dziś dość szybko o dziwo z zajęc z uczelni i odrazu poszłam spać.
Od 3-4 dni jak bym mogła to bym spała 24/24 szok mówie Wam!

camelia sen zawsze miałam spory, ale statnio to jest masakra.... dzidzia chce spać ;)

Martita8 witaj i gratuluje podjęcia tak ważnej decyzji :-)

Justys84 no to skoro testy wychodzą negatywne, a @ się spóźnia to oby te tabletki Ci pomogły i żebyś szybko wróciła do prawidłowego cyklu i doczekała się szybko fasolki!

Kroptusia jejku kochana aż mi ciarki przeszłyy jak przeczytałam o ciąży.... Będzie dobrze!!!!!!! Wierze w to!!!!!!!!!!
A te zdjęcia wspaniałe, ja nie moge się doczekać kiedy ja dostane takie wydruki... A może w tym tygodniu pójde... :-)

maggie_f to staranka od nowa, ale teraz bez zadnych przeszkód :-)

reklama
Dziewczyny wklejam Wam cos milego na oko :)) co napewno nastroi Was pozytywnie :)) Ponizej moja kruszynka w 5 tygodniu czyli mala, czarna kropeczka jeszcze bez serduszka :))

A tutaj ponizej juz maluch po 3 tygodniach wiec jak widac rosnie jak na drozdzach :) Na kompie nie widac ale ma raczki, nozki i juz sie wiercil na usg :) "Klocimy" sie z M gdzie twarzyczka czy z profilu czy patrzy bo inaczej to widzimy...Mam nadzieje ze polepszy sie Wam humorek i nabierzecie checi i pozytywnych mysli do dzialania dla takiego widoku :)

Kroptusia
Swietne widoki.... juz i ja chcialabym zobaczyć kogos tak bardzo wyjątkowego... mam nadzieje ze na swoje urodzinki w marcu dostane prezent od Boga.
Pozdrowionka trzymaj sie cieplutko....

Do góry