reklama
Justys84
Fanka BB :)
ja dzisiaj sie czuje fatalnie,nic mi sie nie chce,ciagle mi niedobrze ale to chyba po wczorajszym winku,no i dalej czekam na @,dzisiaj mnie dopadl bol podbrzusza ale tak na srodku,tak jakby szyjka!?,nie wiem,mialyscie tak juz kiedys,ja tak mam drugi,czy trzeci raz dopiero i nie wiem co to moze byc!?jak mam zawsze @ dostac to mnie boli po dwoch stronach i to takie ciagniecie
ja dzisiaj sie czuje fatalnie,nic mi sie nie chce,ciagle mi niedobrze ale to chyba po wczorajszym winku,no i dalej czekam na @,dzisiaj mnie dopadl bol podbrzusza ale tak na srodku,tak jakby szyjka!?,nie wiem,mialyscie tak juz kiedys,ja tak mam drugi,czy trzeci raz dopiero i nie wiem co to moze byc!?jak mam zawsze @ dostac to mnie boli po dwoch stronach i to takie ciagniecie
Justys a moze to jednak fasolka, czemu sie tak katujesz i nie zrobisz bety (no chyba ze pominelam posta i robilas) mi tez dzis troszku niedobrze i tez czasem zakluje w srodku czy zaboli
Nektarynka
Witajcie Dziewczynki..
U mnie dalej nic.. nawet kropelki.. po wczorajszym polgodzinnym bólu nic sie nie pojawiło.. wiec żyje dalej nadzieją.. a do wtorku (wizyta u lekarza) jeszcze tak daleko.. czasem chcialo by sie przyszpieszyc czas a czasem zwolnic.. jak trzeba to poczekam.. okresu nie ma 9-10 dni..
Kroptusia mam nadzieje ze u Ciebie i dzidzi będzie wszystko w porządku..
Justys moze to faktycznie zarodek sie zagnieżdża.. chociaz ja po jakimś czasie starania miałam to smo.. najpierw pojawiały sie plamienia a na drugi dzien wredna @, tak dwa cykle miałam
U mnie dalej nic.. nawet kropelki.. po wczorajszym polgodzinnym bólu nic sie nie pojawiło.. wiec żyje dalej nadzieją.. a do wtorku (wizyta u lekarza) jeszcze tak daleko.. czasem chcialo by sie przyszpieszyc czas a czasem zwolnic.. jak trzeba to poczekam.. okresu nie ma 9-10 dni..
Kroptusia mam nadzieje ze u Ciebie i dzidzi będzie wszystko w porządku..
Justys moze to faktycznie zarodek sie zagnieżdża.. chociaz ja po jakimś czasie starania miałam to smo.. najpierw pojawiały sie plamienia a na drugi dzien wredna @, tak dwa cykle miałam
Justys84
nie,nie robilam bety w przyszly poniedzialek ide do lekarza jak sie @ nie pojawi i juz bede wszystko wiedziec,mysle,ze to jakies zachwiania hormonow i boje sie co z tego wyniknie,bo tak dlugo to mi sie jeszcze nigdy nie opoznila chociaz cykle mam nie zawsze regularne juz trzy tygodnie mi sie spoznia
JUSTYS pamiętam że Ty czekasz jeden dzień dłuzej niż ja. Jak tylko mój ginekolog się dowiedział o takim czsie oczekiwania bez gadania wysłał mnie na sprawdzeie hormonów. W moim przypadku na 90 % podejrzewał prolaktyne, ale mówił że za zatrzymanie miesiaczki może też odpowiadać poza PRL również TSH i zbyt niska waga taka granica to 48kg. Minęły dwa dni miałam wyniki a od wczoraj biore już tabletki. Nie czekaj tylko leć zbadać hormony i wszystko bedzie jasne po co tyle czekać...
KEVINKA dziekuje...;-)
KEVINKA dziekuje...;-)
K
Kinga85
Gość
kroptusia sliczne zdjecia wzruszające
maggief a czemu mowisz tak z przekonaniem ze to nie fasolka? na serio? Jeżeli tak to życzę Ci aby @ szybko sie pojawiła i abyście mogli zacząć starania
maggief a czemu mowisz tak z przekonaniem ze to nie fasolka? na serio? Jeżeli tak to życzę Ci aby @ szybko sie pojawiła i abyście mogli zacząć starania
maggie_f
Kinga - @ przyszła, strasznie się cieszę - dziwne, nie?? Pisałam kiedyś że w grudniu podczas ostatniej @ miałam grypę, zresztą mój M też i to byl jeden z powodów dla których odpuściłam sobie ten cykl. Byłam strasznie osłabiona przez 2 tygodnie, M też, a to dla fasolinki nie byłoby za dobre, plus te wszystkie leki.
Kinga - @ przyszła, strasznie się cieszę - dziwne, nie?? Pisałam kiedyś że w grudniu podczas ostatniej @ miałam grypę, zresztą mój M też i to byl jeden z powodów dla których odpuściłam sobie ten cykl. Byłam strasznie osłabiona przez 2 tygodnie, M też, a to dla fasolinki nie byłoby za dobre, plus te wszystkie leki.
Kiedy wiemy,ze napewno fasolki niema to czekamy na @,zeby znow zaczyc nowy cykl i starankaNo to teraz zdrowi do dziela!!!
Trzymam kciki
Kinga jak tam twoje starank??dzialacie:-)
U mnie ciche dni ze starym
I zeby poczuc sie ciut lepiej zafarbowalam wloski i zrobilam henne;-)
reklama
Justys84
badania hormonow jeszcze nie robilam,zobacze co mi gin powie jak do niego pojde,tabletki mi sie skonczyly i powinnam dostac @,a tu dalej nic,boje sie troche,ze @ nie ma ale jak bylam na wizycie to wszystko bylo ok,zadnych torbieli ani nieprawidlowosci wiec to chyba poziom hormonow musze czekac do wizyty do pszyszlego poniedzialku,a jak nie wytrzymam to juz pojde w ta srode
Podziel się: