reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Hej Girls,

Cudownego dzionka życzę :tak:

Kroptusia - wiara czyni cuda, wzystko musi być w porządku. Jestem z Tobą Kochana, oszczędzaj się Słońce. Dzięki za fluidki. :tak::-)

kasiulek - trzymam kciukasy za betkę. Daj znaaaaaaaać - czekam :-)

kevinka - ale się uśmiałam, nawet nie wiesz jak mnie rozweseliłaś.

A ja wczoraj bóle jak na @ miałam, śluz z odrobinką krwi (@ miała przyjść w czwartek) i myślałam że w nocy @ przylezie. Budze się dziś a tam tylko troszke takiego jakby brązowego śluzu. Jeszcze tak nie miałam i boje się co to za cholera. Miała któraś z Was coś takiego? Help me!!!

reklama
A ja wczoraj bóle jak na @ miałam, śluz z odrobinką krwi (@ miała przyjść w czwartek) i myślałam że w nocy @ przylezie. Budze się dziś a tam tylko troszke takiego jakby brązowego śluzu. Jeszcze tak nie miałam i boje się co to za cholera. Miała któraś z Was coś takiego? Help me!!!

Ja tak miewałam kiedyś,ale po takim stępie zawsze się pokazywała @. A może zrób test? Może zarodek się zagnieżdża i zamiast @ masz takie dziwne plamienia? Albo poczekaj do poniedziałku i wtedy testu. Już sama nie wiem.

Dziewczyny,

Wrocilam wczoraj od gina....bo przedwczoraj mialam skurcze dosc silne ze moglam byc w pozycji zwinietej w klebek od 23-3 nad ranem, owszem one moga wystapic w ciazy ale nie takie i nie tak czesto wiec wczoraj gin kazal przyjechac prywanie choc nie wzia grosza...Ciaza zagrozona (pewnie brak progesteronu), dostalam luteinke i mam sie oszczedzac, czekac do pn jak nie minie we wt do szpitala i zobaczymy...W 1 ciazy mialam to samo, lezalam tydzien, wygrala moja corca ktora mi krzyczy za plecami :) teraz tez w to wierze...myslenie pozytywne i tego Wam zycze myslec pozytywnie ze bedzie dobrze ze musi byc...bo lekarze, leki swoja droga, diagnozy itp a nasza wiara to cos wiecej....My walczylismy 3 lata o kruszyne, choc M lekarz powiedzial "z powodu infekcji w wieku mlodzienczym nie bedzie mial pan dzieci i kropka" wiedzialam o tym jak go poznalam, powiedzial mi, by mnie nie oszukiwac, nie wzielam do konca powaznie...ale 3 lata prawie i nic,...i jednak sie udalo bez lekow i interwencji lekarza i wierze ze teraz tez sie uda....

Wiec sle Wam fluidki i trzymam kciuki za silne zdrowe przyszle fasolki, podczytuje Was caly czas bo sama bylam na poczatku grudnia tutaj chwile i zawsze sluze rada :))

A oto dla Was swieze fluidki prosto od fasolki ktora widzialam w srode, ma 2 raczki, 2 nozki i sie wiercila...oraz prawie 2 mc silny byku i wierze ze da rade:
~
dzieki za fluidki:)oszczedzaj sie bo fasolka najwazniejsza,mysl pozytywnie napewno wszystko bedzie dobrze,trzymam kciuki:)

kasiulek - ja to zawsze miałam taką akcję że po 2-3 h od kiedy zaczynał mnie boleć brzuch to @ przyłaziła. I jak wczoraj tę odrobinę krwi zobaczyłam to pomyślałam że to już ale nieeeeeee. Chyba ta wstręciucha się ze mną w kotka i myszkę bawi. Wrrrrrrrrrrr ........

a moze to bylo zagniezdzenie sie zarodka dlatego te plamienia,lekarze mowia,ze tak moze byc,test robilas,czy jeszcze nie ? nie wiem,czy nie przegapilam jakiejs wypowiedzi

justyś - nie, nie Kochana. Ja powinnam dostać @ w czwartek ale jakoś się jej nie spieszy. Brzucho zaczął boleć wczoraj ale przez noc widać nie chciało jej się pojawić. Tylko postraszyła. To nie fasolka na bank. Myślałam że to brązowe plamienie to jakieś zapalenie może być bo nigdy tak nie mialam.

Dziewczyny wklejam Wam cos milego na oko :)) co napewno nastroi Was pozytywnie :)) Ponizej moja kruszynka w 5 tygodniu czyli mala, czarna kropeczka jeszcze bez serduszka :))

A tutaj ponizej juz maluch po 3 tygodniach wiec jak widac rosnie jak na drozdzach :) Na kompie nie widac ale ma raczki, nozki i juz sie wiercil na usg :) "Klocimy" sie z M gdzie twarzyczka czy z profilu czy patrzy bo inaczej to widzimy...Mam nadzieje ze polepszy sie Wam humorek i nabierzecie checi i pozytywnych mysli do dzialania dla takiego widoku :)

reklama
Do góry