reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Cześć mam na imię Marta mam 25lat, z moim obecnym mężem jestem już od 9lat, a po ślubie od 3m-cy. Od jakiegoś już czasu myślę o powiększeniu rodzinki. Po ślubie sytuacja w pracy zaczęła się kąp likować i zaczęły się masowe zwolnienia, wiec podjęłam pewne kroki postanowiła, że jest to najlepszy moment na powiększenie rodzinki :tak:. Ostatnie kilka tygodni poświęciłam na czytaniu postów, aż w końcu postanowiłam sama zalogować się na forum i podzielić się moimi wrażeniami i objawami ;-).

Z góry pozdrawiam wszystkie obecne i przyszłe mamusie :)

Hej witaj wśród nas..jesli sie starasz to dobrze trafiłas..trzymam kciuki i owocnych starań!

reklama
Witaj Martita - ładny staż masz ze swoim M. :-) Skoro staranka już były to trzymam kciuki żeby się okazały owocne. :-)

reklama
bylam u gina w zeszlym tygodniu,ciazy nie wykluczyl ale dal duphaston na podtrzymanie lub na wywolanie i @ miala sie pojawic za dwa-trzy dni,a mija juz tydzien i nic,kazal poczekac tydzien po odstawieniu i jak sie nic nie zmieni to mam przyjsc i zobaczymy co sie dzieje,testy negatywne,nie mam nadzieji ze to fasolka

Do góry