reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Dzien doberek .....
U nas to wygladalo tak.. najpierw ja chcialam, a M nie - bo nieby nie bylo warunkow itd zawsze cos wymyslil. A teraz to M prawie ze wylicza moje plodne dni - strasznie nalega. Zrozumial ze czas cholernie ucieka i ze zycie jest krotkie - zmienil sie po smierci swojej mamy. Za wszelka cene chce miec juz 3 dzieci, a ja jeszcze nawet malej fasolinki nie mam w brzuszku, a gdzie tu trójka ....??? Takze u nas starania w tym cyklu na maxa. Dzis mam 11 dc od wczoraj pelna para ... mam nadzieje ze sie uda...

..dziękuję za odpowiedź Adusia...trzymam za Ciebie kciuki mam nadzieje że ci się uda.."liczcie" sobie codziennie to się doliczycie 3..życze z całego serca a ja czekam i humor dopisuje. Znając mnie jak przyjdzie @ to mi sie popsuje na maksa, więc czekam i poprzytulam M troszkę:-D papa

życze dużo fasolinek wszystkim...

Hej Dziewczyny,

Witam wszystkie nowe staraczki - trzymam kciuki żebyście szybciutko nosiły pod sercem swoje maleństwa. :-)

kasiulek82 - Kochana, chyba tylko Ty o mnie pamiętałaś. @ jeszcze nie przyszła ale brzucho boooooooli więc pewnie przyjdzie. Poleciałam nawet do łazienki bo myślałam że to ona ale to był jakiś śluz lekko zabarwiony krwią. Czyli pewnie w nocy przyjdzie @.
A co Ci lekarz powiedział odnośnie okresu - są szanse że to dzidzia???

Hej Dziewczyny,

Witam wszystkie nowe staraczki - trzymam kciuki żebyście szybciutko nosiły pod sercem swoje maleństwa. :-)

kasiulek82 - Kochana, chyba tylko Ty o mnie pamiętałaś. @ jeszcze nie przyszła ale brzucho boooooooli więc pewnie przyjdzie. Poleciałam nawet do łazienki bo myślałam że to ona ale to był jakiś śluz lekko zabarwiony krwią. Czyli pewnie w nocy przyjdzie @.
A co Ci lekarz powiedział odnośnie okresu - są szanse że to dzidzia???

Tak Kochanie ale nie chcę zapeszać więc milczę. ;-)

Witajcie kochane, wpadłąm tylko na chwilkę zobaczyć co u Was, ale nie widze nowych fasolkek!?!?!?!?!?!?!?!?!!!!!
Dziewczyny do roboty, styczeń miał być wysypem fasolek, a tu już prawie jego koniec. Trzymam za Was kciuki!!! Do tych które martwią się o nadejście @ to oby nieprzylazła!!!
Ja znów w ten weekend mam zajęcia na uczelni od rana do wieczora i chyba często Was nie odwiedze w ten weekend, ale będę się starała.

Ide spać babeczki, bo senna się ostatnio zrobiłam jak cholera, już padam z nóg, a rano aż tak wcześniej to nie wstałam.

Paulina446 a to jak mąż bęzie to musicie się porządnie postarać :-) więc specjalnie dla Ciebie:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

kasiulek82 więc i ja trzymam kciuki żeby była to fasolka

Ja również trzymam kciuki za was aż mnie bolą jak moje cycuchy...a ty NINONKA wypoczywaj. Pamiętam jakie w pierwszej ciąży miałam spanie w I trymestrze. ZDROWIA!! Do jutra

reklama
Cześć mam na imię Marta mam 25lat, z moim obecnym mężem jestem już od 9lat, a po ślubie od 3m-cy. Od jakiegoś już czasu myślę o powiększeniu rodzinki. Po ślubie sytuacja w pracy zaczęła się kąp likować i zaczęły się masowe zwolnienia, wiec podjęłam pewne kroki postanowiła, że jest to najlepszy moment na powiększenie rodzinki :tak:. Ostatnie kilka tygodni poświęciłam na czytaniu postów, aż w końcu postanowiłam sama zalogować się na forum i podzielić się moimi wrażeniami i objawami ;-).

Z góry pozdrawiam wszystkie obecne i przyszłe mamusie :)

Do góry