reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
hej dziewczyny..mam pytanko czy w ciaze mozna zajsc tylko w dni plodne??
"stokrotka" dziwne ze jeszcze pokarm Ci leci moze w ciazy jestes??:-):-)

Witam dziewczyny, jestem tu nowa, ale mysle sie sie zadomowie :), mam 23 lata za 2 tygodnie 24, odstawilam tabletki, no i dzialamy z mezem- pozdrawiam Was wszystkie

Mnie okres zaczal sie 5 stycznia, ale to pierwszy po odstawieniu tabletek, planowana @ okolo 2 lutego przed moimi urodzinkami, takze musze poczekac z testem, kto wie moze uda sie tak szybko, ale naczytalam sie ze pierwszy cykl, tzn zaraz po odstawieniu moze byc bez owulki, wiec roznie to bywa, caluski

aaa jeszcze mi sie coś przypomniało..
ja wam pisałam moj mąz stracił prace i szuka teraz nowej i mozemy miec krucho z kasą no i... juz prawie chciaalm zrezygnowac z wizyty bo mój ginekolog bierze 100 zł
, pojechałam wczoraj jednak i przy wyjsciu zagadałam sie z kobieta z rejestracji (żoną ginekologa przy okazji) i zupełnie zapomniałam jej zapłacić, dzis do niej dzwonie i mówie ze chyba jej nie zaplacilam i wyobrażcie sobie, ze mi podarowała tą wizyte :))) zaoszczedzilam 100 zł bardzo sie ciesze naprawde...
a rozmawiałyśmy własnie o tym, ze chciałabym zajśc, mówiła ze powinno sie udać, teraz jest dobra passa, ze dużo klientek zaszło i jest tez passa na synków :)
to bardzo mi z jej ztrony.. poza tym życze powodzenia w fasolkowaniu :-)

Dzięki, chyba jutro. Ale jutro akurat nie ma mnie w domu i dopiero z M zobaczymy się w piątek i może wtedy on będzie miał czas i ochotę:baffled: To będzie nasze pierwsze dziecko i ja już bym bardzo chciała zajść w ciąże. Ta presja tłumu... Każdy w ciąży...A poza tym mój zegar biologiczny tyka i tyka...
ja ostatnio też zauważam tylko kobiety w ciąży lub z wózkami..

chyba tak zrobie,ja juz nie wiem co myslec co robic juz nie mam nadzieji,ze to fasolka,doła chwycilam,mogla by juz przyjsc ta okropna @@@
ja jestem w podobnej sytuacji test robilam 23.01 u gina byłam 22.01 nie mogł nic stwierdzic a test negatywny. Dziś mija 7-8 dni od dnia, w którym miała pojawic sie @.. i nic..

Czesc dziewczyny- ja tez z mezem zaczelam starania dopiero pierwszy cykl- tescik na koniec miesiaca- pozdrawiam serdecznie
życze powodzenia i szybkiego zafasolkowania

chyba pół godziny czytałam posty a nie zagladałam moze poltora dnia.. eh.. :)

Wczoraj miałam taki potworny ból głowy, że nie dało się wytrzymać.. no ale nie brałam żadnych tabletek bo nie wiem czy mi wolno czy nie bo jeśli jestem w ciąży to nie chciałabym aby dzidzi coś się stało.. ból utrzymał sie aż do dziś.. teraz jest taki lekki.. No i wczoraj po obiadku.. oj jak mi się nie dobrze zrobiło a mąż oczywiście zwala to na objawy tylko mówi, że zamiast porannych mam wieczorne mdłości.. ale to jeden raz się zdarzyło więc nie mogę powiedzieć, że to objaw
Znów dziś rano miałam ostry ból brzucha tak jakbym miala dostać @, ale jednak nie.. a ból minął po jakiejś pół godzinie..

Wczoraj miałam taki potworny ból głowy, że nie dało się wytrzymać.. no ale nie brałam żadnych tabletek bo nie wiem czy mi wolno czy nie bo jeśli jestem w ciąży to nie chciałabym aby dzidzi coś się stało.. ból utrzymał sie aż do dziś.. teraz jest taki lekki.. No i wczoraj po obiadku.. oj jak mi się nie dobrze zrobiło a mąż oczywiście zwala to na objawy tylko mówi, że zamiast porannych mam wieczorne mdłości.. ale to jeden raz się zdarzyło więc nie mogę powiedzieć, że to objaw
Znów dziś rano miałam ostry ból brzucha tak jakbym miala dostać @, ale jednak nie.. a ból minął po jakiejś pół godzinie..[/quote]

..to może jednak... ja czekam na @ ale w jednym momencie myśle ze jestem zafasolkowana a w drugim czekam...i znowu wypatruje objawów i czekam... i tak na zmiane RANY!! ...ale pzed chwilą mój kolega powiedział mi że mi piersi urosły:szok: .......:laugh2::laugh2::laugh2:

reklama
witam,
dolaczam do Was z radoscia, chociaz mam nadzieje, ze juz w przyszlym tygodniu bede mogla przeniesc sie na watek dla oczekujacych na narodziny :))))

Pozdrawiam z deszczowej Belgii.

Do góry