reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
hej z bijącym dzwonem? a ile masz lat? jeśli mozna wiedzieć?
Shenkoka
Oj juz 28 roczek.. może ten dzwon jeszcze tak bardzo nie bije, ale jak tak czytam w posach ile się trzeba starac , rok, dwa, trzy to prawde mowiac zaczynam sie bac. Ja co prawda staram sie ok 5-6 miesiecy ... i przekonuje sie ze to nie tak rach ciach ....
jeszcze sie nie zalamuje i nie narzekam bo wiem ze sa starsze staraczki, którym zycze duzo szczescia w starankach

cześć dziewczyny!

chciałam was powitać z rana:) i życzyć udanego dnia w końcu to już prawie weekend.....:-)
Mój M znów nie miał nastroju na przytulanka...ech...stresuje się pracą i wszystkim na około.....chodzi jak struty...już nie wiem co zrobić... a na dodatek dziś wyjeżdżam na week i znów nie będzie staranek :no: dopiero w niedziele czyli w 9 dc...

cześć dziewczyny!

chciałam was powitać z rana:) i życzyć udanego dnia w końcu to już prawie weekend.....:-)
Mój M znów nie miał nastroju na przytulanka...ech...stresuje się pracą i wszystkim na około.....chodzi jak struty...już nie wiem co zrobić... a na dodatek dziś wyjeżdżam na week i znów nie będzie staranek :no: dopiero w niedziele czyli w 9 dc...
nie martw sie karo85 ja z moim M mam tak samo tez ciagle nie ma checi,no ale trzeba by bylo ich jakos zachecic sama fasolka nie przyjdzie:),widze,ze twoj M ma stres w pracy,a to tez wplywa niekorzystnie wiem,bo sama to przechodzilam z dwa lata temu teraz ma inna prace i juz jest ok choc tez nie do konca,no ale idealnie nie bedzie musimy sie za nich wziasc,ja czekam az @ przyjdzie i staranka no nowo i w tym miesiacu juz mu nie popuszcze wykretow;)

cześć dziewuszki:-)

nie piszę ale obserwuję co tutaj się dzieje:tak:

cześć nowym dziewczynkom:-D jest nas coraz więcej a to podobno najlepszy pomysł na kryzys... w sensie mnożenie się:-D

z innej beczki... oglądała którakolwiek z Was taki film "Zeitgeist"??? ostatnio bardzo zainteresowałam się tematyką kryzysu i powiem Wam, że powróciłam do tego filmu po kilku latach i normalnie szok:szok: człowiek, który nakręcił ten film kilka lat temu przepowiedział to wszystko i wyjaśnił cały mechanizm kryzysów w USA... polecam dziewczyny serdecznie ten film fajnie byłoby pogadać troszkę...

a tak swoją drogą aby odwrócić naszą uwagę od fasolek (bo jak się o nich nie mysli to wtedy przychodzą:-D) proponuję porozmawiać o Waszych ulubionych filmach...

Mój ulubiony "Wyznania gejszy" wziął się chyba z fanatycznego uwielbienia i ogromnego zainteresowania gejszami. Wspaniale opowiedziana opowieść o całym procesie jakie musiały przejść dziewuszki aby stać się prawdziwymi gejszami...mmmm wspaniałe:tak:

a jakie filmy Wy lubicie?

Dzień dobry wszystkim dziewczynom!!

Shenkoka
Oj juz 28 roczek.. może ten dzwon jeszcze tak bardzo nie bije, ale jak tak czytam w posach ile się trzeba starac , rok, dwa, trzy to prawde mowiac zaczynam sie bac. Ja co prawda staram sie ok 5-6 miesiecy ... i przekonuje sie ze to nie tak rach ciach ....
jeszcze sie nie zalamuje i nie narzekam bo wiem ze sa starsze staraczki, którym zycze duzo szczescia w starankach

U mnie 29 roczek zaraz zawita i podobnie staramy się ok 6 miesięcy. Długo się wzbraniałam przed dzieckiem bo bałam się i prace i takie tam. Teraz jak mam "na stałe" to poczułam, że musze się zacząć starać. Do tej pory M naciskał, a jak powiedział, że nie chce 2 dziecka to ja mu na odwrót, ale on się droczył tak ze mną:laugh2: i pragnie jak ja. Nasza córcia już od roku z "brzuszkiem rozmawia" i prosi o dzidzie...czekamy więc wszyscy.... a jak u was to przebiegało?

cześć dziewuszki:-)

nie piszę ale obserwuję co tutaj się dzieje:tak:

cześć nowym dziewczynkom:-D jest nas coraz więcej a to podobno najlepszy pomysł na kryzys... w sensie mnożenie się:-D

z innej beczki... oglądała którakolwiek z Was taki film "Zeitgeist"??? ostatnio bardzo zainteresowałam się tematyką kryzysu i powiem Wam, że powróciłam do tego filmu po kilku latach i normalnie szok:szok: człowiek, który nakręcił ten film kilka lat temu przepowiedział to wszystko i wyjaśnił cały mechanizm kryzysów w USA... polecam dziewczyny serdecznie ten film fajnie byłoby pogadać troszkę...

a tak swoją drogą aby odwrócić naszą uwagę od fasolek (bo jak się o nich nie mysli to wtedy przychodzą:-D) proponuję porozmawiać o Waszych ulubionych filmach...

Mój ulubiony "Wyznania gejszy" wziął się chyba z fanatycznego uwielbienia i ogromnego zainteresowania gejszami. Wspaniale opowiedziana opowieść o całym procesie jakie musiały przejść dziewuszki aby stać się prawdziwymi gejszami...mmmm wspaniałe:tak:

a jakie filmy Wy lubicie?
Cześć cześć! Zeitgeist mam właśnie, musze obejrzeć. Mój ulubiony to Zielona mila, polecam książkę. Za każdym razem tak samo się ogląda... Bardzo lubie grę Tom'a Hanks'a...

reklama
Zielona Mila super film,widzialam go juz kilkanascie razy:)Wyznania Gejszy chcialabym zobaczyc musze wypozyczyc,ostatnio widzialam Lejdis ale sie usmialam,widzialyscie ?

Do góry