P
patrysia*
Gość
WITAM:-)
Unas upał upał ale supcio w koncu lato jest:-)
Unas upał upał ale supcio w koncu lato jest:-)
witaj :-)życze aby udało się załatwić na NFZ bo faktycznie drooogoa plamienia zawsze jakieś są bo takich badaniachkciuki za udane staranka i na pewno bedziecie w gronie mamusiek!!!!!!!:-)Dzień dobry kochane dziewczyny!
Nadal jestem staraczką,ale nie mam czasu na bb. Poza tym po przeprowadzce nie załatwiliśmy jeszcze neta i tylko z doskoku u rodziców mogę zajrzeć. :-) Widzę,że Ola wybiera się na hsg. Ja też miałam robione hsg. W piątek. Wynik ok. Jajowody drożne, macica prawidłowego kształtu i wielkości. Tylko jedno mnie martwi. W trzonie macicy widoczne zaciemnienie mogące odpowiadać zmianie ogniskowej. Wskazane badanie histeroskopowe. Nie zrobię tego badania bo kosztuje 1000!!!!!!!!!!!!! Muszę popytać przez nfz czy da radę. Ciągle też plamię po tym hsg i nie wiem czy tak długo to powinno trwać. Ehh... Na początku lipca idę do gina to się wszystko okaże.
Staraczki kochane trzymam za Was wszystkie kciuki! Rzeczywiście nie zostało nas tutaj dużo. Obyśmy szybko zamieniły się w szczęśliwe mamuśki!
Buziaki również dla mam! ;-)