reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

WITAM SIĘ:-)
Właśnie szwagierki były u mnie sobie pogadałyśmy co ubrać itp.na jutrzejszą sobótkę:-p

Podobno to jest b. dobre mleczko.
Wojtuś od tej alergii ma zmiany skórne widoczne na twarzyczce, tzn. już prawie niewidoczne ale została taka szorstka skóra i ta lekarka przepisała mi taką maść na sterydach i kazała smarować buźkę 3x dziennie. Ale jak przeczytałam tą ulotkę to po prostu myślałam, że walnę - ma takie skutki uboczne, że sama sobie bałabym się ją stosować, dlatego na razie nie smaruję mu tym buźki, poczekam jaka będzie reakcja na nowe mleczko, może samo się wycofa z twarzyczki a jak nie to wtedy będę smarowała delikatnie, ale też nie trzy razy dziennie... masakra, nie wiedziałam, że maści mogą być takie szkodliwe...
ja miałam maść sterydową dla Dominisia i smarowałam mu i skórka super wygladała plamy szorstkosci znikneły(ale moje dziecie miał AZS tak więc musiałam coś z tym zrobic)i nic sie nie stało ale jak piszesz poczekaj jak po tym mleczku będzie(też go miałam i Dominisowi smakowało i uwazam że to jest super mleczko):tak:

AGADARIA no właśnie widziałąm ze ta wychowawczyni taka fajna jest z twarzy:tak:

reklama
Witajcie laseczki!!!

Justys,ja sie powtorze:dla mnie Oli to caly tatus,moja mloda to tez czysty ojciec,z wygladu,z charakteru i sposobu myslenia:)
Patrysiu,sliczne zdjecia chlopcow masz w podpisie!!!
maggie_f co u Ciebie???
Madziaas,widze po Twoim suwaczku ze jedziesz w tym samym czasie na urlop co i ja;)
kroczku,do szkoly to ja sie bardzo boje ja puscic...jestem wrecz przerazona...ale nie dam jej trzeci rok do zerowki,bo to bez sensu...
Ale ona chyba chce isc,przynajmniej tak deklaruje na razie:)
agapas,dzieki!!!!A z nowym mleczkiem bedzie ok;) a z ta macia to przesada lekka...
Kinga85,co u ciebie slonce???

A ja dzis w domku z mala,nie mam sily sprzatac po remoncie,dziewczynki nic nie ruszylam od tygodnia:(
Wczoraj mielismy zakonczenie roku w przedszkolu,ryczalam jak glupia,zal mi strasznie,Daria ma tak fantastyczna wychowawczynie...
Zal normalnie,jeszcze w sierpniu bedzie tam chodzila,ale od wrzesnia sie skonczy...
buziam i milego piatku
Oo fajnie:-)
A gdzie sie wybieracie?

DZIEN DOBRY:-)
Super było wczoraj a siedzielismy na tej sobótce aż do 22:00:-pbył i grill i ognisko pogadalismy sobie posmialiśmy gdzie rozrywka jak ta lala:-)Dominiś wybiegał się na całego a Alanek taki spokojny chłopak ze wszędzie można z nim iść i sobie fajnie też pospał i jednym słowem super:tak:

Hejka

U mnie @ sie rozkreca od wczoraj tylko cos jej to slabo idzie, ale tragedii nie ma, tylko czekam jak sie skonczy i smigam na HSG.

Malo cos staraczek, tylko Kinia i Kroczek zostaly, a reszta mamusiek. Szkoda...

DZIEN DOBRY:-)
Hejka

U mnie @ sie rozkreca od wczoraj tylko cos jej to slabo idzie, ale tragedii nie ma, tylko czekam jak sie skonczy i smigam na HSG.

Malo cos staraczek, tylko Kinia i Kroczek zostaly, a reszta mamusiek. Szkoda...
niech już nika i na badanko:tak:wiesz pewnie tych staraczek jest dużo więcej na innych wątkach z roku 2010-2011 i tu pewnie nie zagladaja:sorry2:

Ja jakoś nie potrafię się z Wami rozstać. Jakie to dziwne, że ludzie przywiązują się do siebie nawet się nie widząc ani razu.

reklama
Hej dziewczynki :)
Mały w końcu usnął a ja padam na twarz...nieźle nas dzisiaj nastraszył. Tak strasznie się zakrztusił... aż się cała miękka zrobiłam i oczywiście się poryczałam :((( Mam nadzieję, że to się już nie powtórzy bo nie chciałabym przechodzić przez to jeszcze raz... dobrze, że nie byłam sama w domu. Ale teraz emocje trochę opadły i mam już dość na dzisiaj.

A jeśli chodzi o krem to na razie go nie stosuję, a odkąd podaję mu nowe mleko to - odpukać - cera Wojtusia zupełnie wróciła do normy i to w bardzo krótkim czasie :)

Mleczko mu posmakowało, ale schodzi strasznie szybko. Taka puszka wystarczyła mi na 4-5 dni. Masakra !!!!

Do góry