P
patrysia*
Gość
WITAM SIĘ:-)
Właśnie szwagierki były u mnie sobie pogadałyśmy co ubrać itp.na jutrzejszą sobótkę
AGADARIA no właśnie widziałąm ze ta wychowawczyni taka fajna jest z twarzy
Właśnie szwagierki były u mnie sobie pogadałyśmy co ubrać itp.na jutrzejszą sobótkę
ja miałam maść sterydową dla Dominisia i smarowałam mu i skórka super wygladała plamy szorstkosci znikneły(ale moje dziecie miał AZS tak więc musiałam coś z tym zrobic)i nic sie nie stało ale jak piszesz poczekaj jak po tym mleczku będzie(też go miałam i Dominisowi smakowało i uwazam że to jest super mleczko)Podobno to jest b. dobre mleczko.
Wojtuś od tej alergii ma zmiany skórne widoczne na twarzyczce, tzn. już prawie niewidoczne ale została taka szorstka skóra i ta lekarka przepisała mi taką maść na sterydach i kazała smarować buźkę 3x dziennie. Ale jak przeczytałam tą ulotkę to po prostu myślałam, że walnę - ma takie skutki uboczne, że sama sobie bałabym się ją stosować, dlatego na razie nie smaruję mu tym buźki, poczekam jaka będzie reakcja na nowe mleczko, może samo się wycofa z twarzyczki a jak nie to wtedy będę smarowała delikatnie, ale też nie trzy razy dziennie... masakra, nie wiedziałam, że maści mogą być takie szkodliwe...
AGADARIA no właśnie widziałąm ze ta wychowawczyni taka fajna jest z twarzy