Madziaas
Już jesteś:)
Kasiu kochana ja wierze że Wam sie uda i że będzie wszystko dobrze. Rozumiem że sie boiszHaj dziewczynki. Dziękuję za miłe słowa ale jakoś nie wydaje mi się, że odłożenie w czasie tej decyzji coś zmieni. Ten strach już pozostanie. Postanowiliśmy z M, że spróbujemy jeszcze ten jeden raz a jak się nie uda to będziemy adoptowali jakiegoś bobaska.
Kinia ja też tulam kochana i trzymam kciuki za Ciebie i za każdą starającą się.
Gorące buziaki dla chorych bzdylków i dla tych zdrowych też.
Super :-):-)A my dzisiaj byliśmy na usg główki i muszę się pochwalić, że wszystko jest w jak najlepszym porządku. Po porodzie został tylko niewielki ślad, wielkości 1 mm ale najprawdopodobniej się wchłonie i dr w szpitalu powiedział, że jest bardzo dobrze a tym śladem mam się nie przejmować. Cieszę się bardzo, że z główką jest wszystko ok
Jeszcze jutro pediatra nam został...
Buziaki :*
Ciesz sie wolną chatą ;-)Witam sie z rananareszcie u mnie pogoda moze sie wybiore na jakis spacerek,Oliwierek juz nie kaszle nocke przespal w miare dobrze i obudzil sie z dobrym humorkiem oczywiscie tatusia musial odprowadzic do pracytak sie budzil kolo 8-9,a teraz o 6
napil sie mleczka i śpika,a ja sie ciesze bo bede miec wolna ''chate''do niedzieli))troche od tych tesciow odpoczne!
agadaria u nas opinie o malym sa podzielone do kogo podobny ale raczej wygrywa tatalub mowia ze do nas dwoch
nawet nie wiecie jaki moj M dumny,ze do niego podobny,czasem to jest nawet smiesznehihi
agapasku super,ze z Wojtusiem wszystko dobrze!
Milego dnia
Mój od wczoraj znowu wstaje o 6