reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Och Patrysiu strasznie mi przykro, że Bartuś tak się męczy. Trzymam kciuki za niego i będę się za niego modliła. Na pewno będzie dobrze. Silny jest i widać, że walczy.

Madziu to super sprawa. Ja jeszcze nic nie dostałam:-( Och przepraszam oprócz e-bukiecika od Kacperka:tak:

reklama
Och Patrysiu strasznie mi przykro, że Bartuś tak się męczy. Trzymam kciuki za niego i będę się za niego modliła. Na pewno będzie dobrze. Silny jest i widać, że walczy.

Madziu to super sprawa. Ja jeszcze nic nie dostałam:-( Och przepraszam oprócz e-bukiecika od Kacperka:tak:
Mężuś przyjedzie i dostaniesz jakiś prezencik;-);-)

Ten mój Bączek śpi mi na kolanach i trzyma mnie za sweterek żebym go nie położyła do łóżka:-D:-D
Zagłosujecie?:) Chusty do noszenia dzieci i nosidełka - LennyLamb.com

Dzien dobry dziewczynki

Wszystkiego naj z okazji Dnia Kobiet

Ja tylko na chwile bo musze pisac prace na rachunkowosc tzn same cwiczenia do rozwiazania- czego nie cierpie no ale jeszcze byle do czerwca i koniec roku :)

Kacperku- dziekujemy zas bukiecik- buziaczki

Drzewka podlalam, reszte glosów tez oddalam.

Kinia super zdjęcia

Patrysiu Aniołek Stróż dla Bartusia. Teraz już na pewno będzie już tylko lepiej.

Załączniki

• n700ad82b3e00313b1&#9.jpg
    n700ad82b3e00313b1&#9.jpg
    19,5 KB · Wyświetleń: 15
Ostatnia edycja:
A ja właśnie oglądałam w sobotę ten serial i powiem, że jestem mile zaskoczona bo myślałam, że będzie gorszy.

reklama
Do góry