reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Dzień dobry.

Brrrrrrrrrrr My wstaliśmy o 5:45 i było -9 st.

Patrysiu a co tam u Twojej siostry i Bartusia?

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczynki
U mnie nocka średnia,pobudki z krzykiem ech
A za oknem zimnica i pełno śniegu,co za pogoda;/

Dzień Dobry Kobitki. Wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Kobiet :-D A co kobieta kobiecie też może złożyć życzenia:-D
Ale z Was Madzie ranne ptaszki:tak:

Agapasku współczuję i promotora i przejść z dresami ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło bo po ciąży będą jak znalazł;-)

Ciekawe co tam u Aguniak. Widziałam, że dodawane są zdjęcia na nk a ona sama się nie odzywa. No chyba jest już w domku:confused:

Czesc kobiety;) u mnie dzis rano -5,a ja musialam do osrodka smigac na badanka ale mam blisko to nie bylo tak zle,no i spotkalam jedna znajoma,druga potem jeszcze bylam na lekkich zakupach i znowu pogaduchy i dopiero weszlam do domu ale raz na jakis czas wychodze to musialam pogadac:)
Madziu ucaluj Kacperka za tak wspanialy bukiecik:*
Agniesiak pewnie juz w domu,mogla sie chociaz odezwac co u niej i jak maluszek wszytkie trzymalysmy kciuki,a ona nas tak tu zostawila bez info,AGNIESIAK DOSTANIESZ PO TYLKU!!!:p
Milego dnia dziewuszki:)
a,no i lece podlac drzewka;)

reklama
Hej Kochane :-)
Maggie to rzeczywiście też trafiłaś z tym sprzedającym :wściekła/y::wściekła/y: Szkoda, że niektórzy to tacy kretyni :wściekła/y::wściekła/y: Są nieuczciwi i powinni takich ściągać z allegro...tylko, że oni i tak założą nowe konta i dalej będą oszukiwać :wściekła/y::wściekła/y: No cóż, na szczęście są też porządni sprzedawcy :-):-)
Kinia - super, że już remoncik będzie, będziesz miała z głowy ... a jaki chcecie kolorek farby ???
Mój mąż stwierdził, że pomaluje nam pokoik w sobotę jak ja będę na uczelni - już widzę ten sajgon :-D:-D:-D Ale muszę bo mi czas troszkę ucieka, a jeszcze muszę resztę rzeczy przygotować dla siebie do szpitala i dla synka do szpitala i do domku :-):-) Mam nadzieję, że na początek kwietnia będę już naszykowana ze wszystkim :-):-)

Madziu - ucałuj Kacperka i podziękuj za kwiatuszki. Taki malutki a już zna się na rzeczy :-D:-D

A ja siadłam do kompa żeby pisać pracę :confused: i oczywiście zaczęłam od bb :-D:-D:-D
Ale już zabieram się do pracy. Dam Wam znać wieczorkiem jak było na szkole rodzenia :-):-) Buziaki i miłego dnia kobitki :-)

Drzewka podlane !!!! :-D:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry