reklama
K
Kinga85
Gość
Madzia fajnie sie smieje twoj Kacperek )
Ola odpocznij nie ma co przemęczać umysłu
kroczek i co namówiłaś męża? staranka bedą szybciej???
Grochówka dobra zupa Pare dni temu nawet mieliśmy na obiad, mój mąż lubi ale potem jakie bąki są to uuhh hehehe
Ola odpocznij nie ma co przemęczać umysłu
kroczek i co namówiłaś męża? staranka bedą szybciej???
Grochówka dobra zupa Pare dni temu nawet mieliśmy na obiad, mój mąż lubi ale potem jakie bąki są to uuhh hehehe
Madziaas
Już jesteś:)
Mój to w ogóle nie przepada za zupami no chyba że właśnie taką gęstą zrobie.On woli mięchoJa to nazywam zapchajzupą bo mój M lubi taką gesta ze łuzka staje
Ja to nazywam zapchajzupą bo mój M lubi taką gesta ze łuzka staje
ja tez lubie gesta ale moj chcial zadka wiec taka tez mamy
wlasnie wstal moj ksiaze, bede pozniej
kroczek_k
Nowy rok, nowa nadzieja
Kiniu raczej ze starankami się wstrzymamy na razie bo muszę się zagoić po tym ostatnim zabiegu no i muszę zrobić to HSG chociaż jak poczytałam na czym to polega to wcale mi się to badanie nie uśmiecha. No ale mus to mus. No i jeszcze chcemy pobrać jakiś czas te specyfiki co nam zalecono. Więc raczej te 3 miechy co mam w suwaczku sa data realną.
kroczek_k
Nowy rok, nowa nadzieja
Ano m.in. o tym hsg i powiem, że opinie są różne ale przerażają mnie te nieprzychylne bo podobno to bolesny zabieg i tak opisywany przez dziewczyny, że aż się boję czy mnie nie uszkodzą podczas tego zabiegu. Przeczytajcie sobie jeśli macie ochotę.
Nasz Bocian - Strony o Rodzinie - Forum - HSG u Św. Zofii
Nasz Bocian - Strony o Rodzinie - Forum - HSG u Św. Zofii
maggie_f
Fanka BB :)
No wkońcu mam chwilke. Rano byliśmy na pobraniu krwi, potem w piekarni po bułeczki i ciasto jogurtowe z jabłkami prosto z pieca - mniam. Potem do domku, jedzonko i spacerek z kumpelą. Teraz młody podjadł i zasypia w bujaczku sam a ja siedze obok i smoczka podaje jak wypadnie. Ogarnia się Igorek sam, nie płakusia ani nic. Ataki płaczu są tylko jak chce jeść. A wogóle to od wczoraj wieczorem tylko raz zjadł sztuczne i tylko 70 ml. W nocy je cycusia a za dnia mu ściągam swoje i je butlą bo ciągnąć cyca nie chce. Dziwne.
Super ale odpocznij sobie
Patrysiu - strasznie mi przykro z powodu Bartusia - oby już tylko lepiej było
A na Agniesiak ja sie obrażam
Hi hi zanim sie obejrzysz to będziesz ganiać za nim po całym domuJa jestem,zaglądam co chwilke
Ucze małego raczkować-może źle powiedziane uczePomagam mu troszke,ale średnio nam to wychodzi))))
ja jestem- napisalam juz wieksza czesc pracy i robie przerwe bo mi mozg paruje juz
Super ale odpocznij sobie
Patrysiu - strasznie mi przykro z powodu Bartusia - oby już tylko lepiej było
A na Agniesiak ja sie obrażam
reklama
K
Kinga85
Gość
Rozumiem Kasiu.. No to jak trzeba poczekać i nawet ma to ci wyjść na zdrowiu lepiej to warto poczekać te 3miesiace.Kiniu raczej ze starankami się wstrzymamy na razie bo muszę się zagoić po tym ostatnim zabiegu no i muszę zrobić to HSG chociaż jak poczytałam na czym to polega to wcale mi się to badanie nie uśmiecha. No ale mus to mus. No i jeszcze chcemy pobrać jakiś czas te specyfiki co nam zalecono. Więc raczej te 3 miechy co mam w suwaczku sa data realną.
A potem bedziemy kibicować!!! )
maggie czemu się obrażasz na Agniesiak??
Podziel się: