reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Madzia fajnie sie smieje twoj Kacperek :))
Ola odpocznij nie ma co przemęczać umysłu ;)
kroczek i co namówiłaś męża? staranka bedą szybciej??? :D

Grochówka dobra zupa:) Pare dni temu nawet mieliśmy na obiad, mój mąż lubi ale potem jakie bąki są to uuhh :-D hehehe

Kiniu raczej ze starankami się wstrzymamy na razie bo muszę się zagoić po tym ostatnim zabiegu no i muszę zrobić to HSG chociaż jak poczytałam na czym to polega to wcale mi się to badanie nie uśmiecha. No ale mus to mus. No i jeszcze chcemy pobrać jakiś czas te specyfiki co nam zalecono. Więc raczej te 3 miechy co mam w suwaczku sa data realną.

A co tam Kasiu w necie szukasz??:-)
Ja posprzątałam,zrobiłam pranie i mi sie nudzi
Latam po allegro;-) Jeszcze 4 godziny moja aukcja;-)

Trzymam kciuki Kasiu,zlecą szybciutko 3 miesiące:)

Maggie widze Ciee:))

Ostatnia edycja:
No wkońcu mam chwilke. Rano byliśmy na pobraniu krwi, potem w piekarni po bułeczki i ciasto jogurtowe z jabłkami prosto z pieca - mniam. Potem do domku, jedzonko i spacerek z kumpelą. Teraz młody podjadł i zasypia w bujaczku sam a ja siedze obok i smoczka podaje jak wypadnie. Ogarnia się Igorek sam, nie płakusia ani nic. Ataki płaczu są tylko jak chce jeść. :) A wogóle to od wczoraj wieczorem tylko raz zjadł sztuczne i tylko 70 ml. W nocy je cycusia a za dnia mu ściągam swoje i je butlą bo ciągnąć cyca nie chce. Dziwne.

Ja jestem,zaglądam co chwilke
Ucze małego raczkować-może źle powiedziane ucze:)Pomagam mu troszke,ale średnio nam to wychodzi:)))))
Hi hi zanim sie obejrzysz to będziesz ganiać za nim po całym domu :)
ja jestem- napisalam juz wieksza czesc pracy i robie przerwe bo mi mozg paruje juz :)

Super ale odpocznij sobie :)

Patrysiu - strasznie mi przykro z powodu Bartusia - oby już tylko lepiej było :)

A na Agniesiak ja sie obrażam

reklama
Kiniu raczej ze starankami się wstrzymamy na razie bo muszę się zagoić po tym ostatnim zabiegu no i muszę zrobić to HSG chociaż jak poczytałam na czym to polega to wcale mi się to badanie nie uśmiecha. No ale mus to mus. No i jeszcze chcemy pobrać jakiś czas te specyfiki co nam zalecono. Więc raczej te 3 miechy co mam w suwaczku sa data realną.
Rozumiem Kasiu.. No to jak trzeba poczekać i nawet ma to ci wyjść na zdrowiu lepiej to warto poczekać te 3miesiace.
A potem bedziemy kibicować!!! ;))

maggie czemu się obrażasz na Agniesiak??

Do góry