reklama
Madziaas
Już jesteś:)
Kasiu on niedawno próbował coś,a teraz leniuszkowi sie nie chce i próbuje mu pomóc troszeczke) Ale on sie ze mnie śmieje:-) Właśnie zrobiłam mu zdjęciaO to Kacperek jest już taki spryciarz, że zaczyna raczkować! Ale ten czas leci. Ja jeszcze wypełniam jakieś papierki do zusu
Załączniki
K
Kinga85
Gość
ja troszkę później z wami popiszę bo teraz czekam na małża.
do pozniej!
miłego popołudnia!!
do pozniej!
miłego popołudnia!!
Ale ten Twój Kacperek jest słodziutki. Jak ciastko z kremem.
Oluś koniecznie zrób przerwę bo Ci się zwoje przegrzeją
Dzięki Kasiu
Właśnie właśnie Olu odpocznij
No dziewczynki macie racje- odpoczynek musi byc, juz sie pomalu rozpraszalam wiec nie bylo sensu sie meczyc. Za niedlugo bede meza budzic, po nocce spi, na obiad mamy grochowke co zrobilam juz wczesniej- pierwszy raz w zyciu ale wyszla jak od mamy hihi a Wy co porabiacie
Kasiu- mialas nam sie kuchnia pochwalic jak skonczysz projekt
Madziu- Kacperek jest boski- maly przystojniacha
Madziaas
Już jesteś:)
Mój mąż też po nocceNo dziewczynki macie racje- odpoczynek musi byc, juz sie pomalu rozpraszalam wiec nie bylo sensu sie meczyc. Za niedlugo bede meza budzic, po nocce spi, na obiad mamy grochowke co zrobilam juz wczesniej- pierwszy raz w zyciu ale wyszla jak od mamy hihi a Wy co porabiacie
Kasiu- mialas nam sie kuchnia pochwalic jak skonczysz projekt
Madziu- Kacperek jest boski- maly przystojniacha
Dziękuje
Ja jeszcze nigdy nie próbowałam robić grochówki,musze kiedyś spróbować
Mój mąż też po nocce
Dziękuje
Ja jeszcze nigdy nie próbowałam robić grochówki,musze kiedyś spróbować
Mialam ugotowany zamrozony groch jeszcze z Wiglii (za duzo ugotowalysmy z mama do kapusty), wywar na wedzonych zeberkach, boczek i ziemniaczki w kostke i zupki na 2 dni dla nas Trzeba sobie w zyciu radzic- nie ma co sie przemeczac
Ostatnia edycja:
reklama
kroczek_k
Nowy rok, nowa nadzieja
Wiem Oluś pamiętam ale jeszcze nie jest dokończona bo ja jestem taka, że nie mogę się zdecydować i robie sobie kilka wersji. No a poza tym w tym programie co ja robię nie ma tych płytek co mi się podobają więc mój M jak bedzie miał chwilkę to wstawi mi te płytki w innym programie. A ja chciałabym juz wam pokazac taką kuchnie skonczona na tip top.
Madziu ja już grochówke robiłam pare razy. Prosta jak drut. Tak jak Ola pisze.
Ja znow siedze nad notatkami i jak zwykle zamiast pisac to szperam po necie.
Madziu ja już grochówke robiłam pare razy. Prosta jak drut. Tak jak Ola pisze.
Ja znow siedze nad notatkami i jak zwykle zamiast pisac to szperam po necie.
Podziel się: