reklama
K
Kinga85
Gość
kroczek_k
Nowy rok, nowa nadzieja
Justys84
Fanka BB :)
śliczna ta wasza psinka,ja z moim na spacerki nie chodze bo mu zimno wasza ma grubsze futerko widac i jest wieksza,a mi go zal jak tak idzie i sie trzesie,leci tylko na siku i jest zaraz z powrotem,no chyba ze poczuje ze moze uciec to mu nie jest zimno,ostatnio go nie bylo trzy godziny myslalam,ze zawalu dostane tak sie o niego balam ale wrocil caly i zdrowy ale juz mamy furtke zabezpieczona to jestem spokojniejsza
kroczek_k
Nowy rok, nowa nadzieja
Rozumiem Cię Justyś bo mój Hadesik niby jest jednym z większych psów na wsi ale i tak jak go długo nie ma to bardzo się o niego martwię. Strasznie kocham tego mojego niedobruszka. W ogóle sie mnie nie słucha
Justyś a Ty wklejałaś kiedyś zdjęcie swojego pieska? Bo powiem szczerze nie wiem jak wygląda.
Justyś a Ty wklejałaś kiedyś zdjęcie swojego pieska? Bo powiem szczerze nie wiem jak wygląda.
Madziaas
Już jesteś:)
Fajnuchny)Oto zdjątka z wczorajszego spaceru i z dzisiaj rana
Kacperek ucałowany Agapasku
Dostałam od niego dzisiaj pierwszy prezencik na dzień kobiet;-)
P
patrysia*
Gość
DZIEŃ DOBRY:-)
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W DNIU KOBIET!!!!!
MADZIAS dałam głosik na tą stronke inną a na tym paretain(nie wiem czy dobra nazwa)nie moge juz zagłosować bo co chwuile pisze "wybrałeś to zdjecie"i nie moge już oddać głosika
Kochane i mam problem z podlaniem drzewek nie chcą mi się otworzyć stronki tylko KINDZE udało mi się po oddałam na innym wątku
A to ja z moimi szczęściami:-)
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W DNIU KOBIET!!!!!
nie pisałąm bo nie chciałam zasmucać:-(z Bartusiem jest ciężko:-(na szczescie już się lekko poprawiło ale Bartusia przy życiu utrzymywała maszyna czyli był podłączony pod respirator:-(nie oddychał maluszek złapał zapalenie płuc(przy wadzie serduszka to źle):-(karmiony był przez rurke umocowaną w nosku:-(ale od wczoraj zaczął pić z butelki bo i zaczął także samodzielnie oddychać i narazie jest stabilnie i leżą na oddziale pediatrycznym(siostra jest z nim 24 godz.na dobe) w Gdańskuczyli się poprawiai oby tak dalej...Patrysiu a co tam u Twojej siostry i Bartusia?
Oto zdjątka z wczorajszego spaceru i z dzisiaj rana
na szczescie mój M nie rządzi w kompieja ściągam różności a M jak coś chce to mu ściągne bo ogólnie M nie siedzi na kąpie za dużo i szczerze nie wie za bardzo co i jak ściągać bo ja tym się zajmuje;-)Znam to- oni chyba maja cos w genach nietak z pamiecia- nie wazne ile razy powtorzysz to i tak robia swoje
no zaraz po tyłku dostaniesznie wolno tak myślećskąd mogłaś wiedzieć...najważniejsze że teraz jest dobrzeMadzia kliknełam
Nie poznaje własnego syna. Jest zadowolony, nie płacze, bawi sie albo śpi. Normalnie najodzone dziecko wkońcu mam i wychodzi na to że go głodziłam. Teraz je pazernie za dużo i ulewa bo chyba myśli że znowu jedzonka nie będzie
co za dupek z promotora i tego sprzedawce z allegrosuper że maluszek tak mamusi tańcuje w brzusiu:-)A ja byłam dzisiaj u promotora, jutro zabieram się za poprawki, czepia się takich pierdół, że masakra. I tak nie miałam tak najgorzej bo moim koleżankom kazał pisać od nowa... co za typ !!! .
Mój maluszek się dzisiaj rozbrykał , tak śmiesznie kopał mnie dzisiaj i podpychał mi chyba stópkę pod żebra, momentami aż bolało Ale cieszę się, bo przez ostatnie dni był taki spokojniutki... Jutro lecimy zobaczyć do tej szkoły rodzenia, strasznie ciekawa jestem jak będzie :-). Zamówiłam sobie z neta na tą okazję spodnie dresowe ciążowe i kurcze za małe przyszły :--( Musiałam lecieć dzisiaj do sklepu za dresikami, ale całkiem fajne znalazłam, więc w sumie jestem zadowolona .
MADZIAS dałam głosik na tą stronke inną a na tym paretain(nie wiem czy dobra nazwa)nie moge juz zagłosować bo co chwuile pisze "wybrałeś to zdjecie"i nie moge już oddać głosika
Kochane i mam problem z podlaniem drzewek nie chcą mi się otworzyć stronki tylko KINDZE udało mi się po oddałam na innym wątku
A to ja z moimi szczęściami:-)
Madziaas
Już jesteś:)
Dostałam od moich chłopaczków moje ulubione ptasie mleczko i tulipanka)A pochwal się co to było!
reklama
Podziel się: