reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

A ja właśnie odkurzałam bo mój psiaczek już zrzuca zimowe ubranko a że ma jasną i dosyć długą sierść to wszędzie jej pełno.

reklama
Oto zdjątka z wczorajszego spaceru i z dzisiaj rana

Załączniki

• Hades i Raduś..jpg
    Hades i Raduś..jpg
    40,6 KB · Wyświetleń: 18
  • Hades i ja..jpg
    Hades i ja..jpg
    48 KB · Wyświetleń: 21
  • Hades..jpg
    Hades..jpg
    34,6 KB · Wyświetleń: 16
  • Hades 1..jpg
    Hades 1..jpg
    28,4 KB · Wyświetleń: 18
śliczna ta wasza psinka:),ja z moim na spacerki nie chodze bo mu zimno wasza ma grubsze futerko widac i jest wieksza,a mi go zal jak tak idzie i sie trzesie,leci tylko na siku i jest zaraz z powrotem,no chyba ze poczuje ze moze uciec to mu nie jest zimno,ostatnio go nie bylo trzy godziny myslalam,ze zawalu dostane:( tak sie o niego balam ale wrocil caly i zdrowy ale juz mamy furtke zabezpieczona to jestem spokojniejsza:)

Rozumiem Cię Justyś bo mój Hadesik niby jest jednym z większych psów na wsi ale i tak jak go długo nie ma to bardzo się o niego martwię. Strasznie kocham tego mojego niedobruszka. W ogóle sie mnie nie słucha:dry:
Justyś a Ty wklejałaś kiedyś zdjęcie swojego pieska? Bo powiem szczerze nie wiem jak wygląda.

DZIEŃ DOBRY:-)
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W DNIU KOBIET!!!!!
Patrysiu a co tam u Twojej siostry i Bartusia?
nie pisałąm bo nie chciałam zasmucać:-(z Bartusiem jest ciężko:-(na szczescie już się lekko poprawiło ale Bartusia przy życiu utrzymywała maszyna czyli był podłączony pod respirator:-(nie oddychał maluszek złapał zapalenie płuc(przy wadzie serduszka to źle):-(karmiony był przez rurke umocowaną w nosku:-(ale od wczoraj zaczął pić z butelki bo i zaczął także samodzielnie oddychać i narazie jest stabilnie i leżą na oddziale pediatrycznym(siostra jest z nim 24 godz.na dobe) w Gdańsku:tak:czyli się poprawia:tak:i oby tak dalej...
Oto zdjątka z wczorajszego spaceru i z dzisiaj rana

Znam to- oni chyba maja cos w genach nietak z pamiecia- nie wazne ile razy powtorzysz to i tak robia swoje
na szczescie mój M nie rządzi w kompie:-pja ściągam różności a M jak coś chce to mu ściągne bo ogólnie M nie siedzi na kąpie za dużo i szczerze nie wie za bardzo co i jak ściągać bo ja tym się zajmuje;-)
Madzia kliknełam :)

Nie poznaje własnego syna. Jest zadowolony, nie płacze, bawi sie albo śpi. Normalnie najodzone dziecko wkońcu mam i wychodzi na to że go głodziłam. Teraz je pazernie za dużo i ulewa bo chyba myśli że znowu jedzonka nie będzie :(
no zaraz po tyłku dostaniesz:wściekła/y:nie wolno tak myśleć:no:skąd mogłaś wiedzieć...najważniejsze że teraz jest dobrze:tak:
A ja byłam dzisiaj u promotora, jutro zabieram się za poprawki, czepia się takich pierdół, że masakra. I tak nie miałam tak najgorzej bo moim koleżankom kazał pisać od nowa... co za typ !!! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.
Mój maluszek się dzisiaj rozbrykał :-D:-D, tak śmiesznie kopał mnie dzisiaj i podpychał mi chyba stópkę pod żebra, momentami aż bolało :szok: Ale cieszę się, bo przez ostatnie dni był taki spokojniutki... Jutro lecimy zobaczyć do tej szkoły rodzenia, strasznie ciekawa jestem jak będzie :-). Zamówiłam sobie z neta na tą okazję spodnie dresowe ciążowe i kurcze za małe przyszły :-:)-( Musiałam lecieć dzisiaj do sklepu za dresikami, ale całkiem fajne znalazłam, więc w sumie jestem zadowolona :-D:-D.
co za dupek z promotora i tego sprzedawce z allegro:wściekła/y:super że maluszek tak mamusi tańcuje w brzusiu:-)

MADZIAS dałam głosik na tą stronke inną a na tym paretain(nie wiem czy dobra nazwa)nie moge juz zagłosować bo co chwuile pisze "wybrałeś to zdjecie"i nie moge już oddać głosika:sorry2:

Kochane i mam problem z podlaniem drzewek nie chcą mi się otworzyć stronki tylko KINDZE udało mi się po oddałam na innym wątku:sorry2:

A to ja z moimi szczęściami:-)

reklama
Patrysiu kochana trzymam kciuczki za malutkiego silny chłopczyk wszystko będzie dobrze
Na parentingu tylko raz można zagłosować:)

Pięknee zdjęcie,śliczne chłopaczki:)

Do góry