reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Właśnie miałam pisać,że Cie widze:)) I jeszcze Kinge ;)
Madziu to nie pisałaś do allegro,że nia przysłał Ci towaru ani nic??
Pisałam i powiedzieli że moge mu negatywa wystawić i zrobić spór. Negatywa nie wystawiłam bo też by mi wystawił, spór zrobiłam ale olał. Napisali że jedyne co moge zrobić to do sądu iść ale jaki sąd zrobi rozprawe o 50 zł. A on towar przysłał ale niezgodny z opisem i wogóle i kazał odesłać i że wpłaci mi kase na konto i niiiiic.

Ostatnia edycja:
reklama
jestem jestem czytam was ale nie wiem co pisać cholerka bo tyle naskrobałyście juz.. heh

maggie wyczytałam że igusia musisz dokarmiać. słuchaj nie martw się bo na pewno to tylko chwilowe i wszystko będzie dobrze lada dzień zobaczysz:) wierzę w to i ja i dziewczyny też! ;)

Pisałam i powiedzieli że moge mu negatywa wystawić i zrobić spór. Negatywa nie wystawiłam bo też by mi wystawił, spór zrobiłam ale olał. Napisali że jedyne co moge zrobić to do sądu iść ale jaki sąd zrobi rozprawe o 50 zł. A on towar przysłał ale niezgodny z opisem i wogóle i kazał odesłać i że wpłaci mi kase na konto i niiiiic.
Idiota!!:wściekła/y::wściekła/y:
jestem jestem czytam was ale nie wiem co pisać cholerka bo tyle naskrobałyście juz.. heh

maggie wyczytałam że igusia musisz dokarmiać. słuchaj nie martw się bo na pewno to tylko chwilowe i wszystko będzie dobrze lada dzień zobaczysz:) wierzę w to i ja i dziewczyny też! ;)
:-)

we wtorek jadę z mężem po farby i po karnisz :) już się szykujemy fest do remontu pokoju! ;-)
w końcu bedzie zrobione..

we wtorek jadę z mężem po farby i po karnisz :) już się szykujemy fest do remontu pokoju! ;-)
w końcu bedzie zrobione..
Suuper:))

Maggie Igorek śpi??

Kinga widze,że zaglądasz na parenting:)
Jak Ci sie podoba tamto forum?;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hihi na klacie mi śpi. Fajnie mi tak cieplutko ale musze go do łóżeczka zapodać bo sie całkowicie odzwyczai :)

reklama
Do góry