reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

ja mam agapasku taki
TAKO JUMPER X 26 KOLORÓW+ŚPIWOREK TAKO 4W1 WYS.0 (931076658) - Aukcje internetowe Allegro
tez chcilam taki jak wy wybraliscie ale w koncu kupilismy ten kolor pomaranczowy:)

Bardzo fajny wózeczek, ładny, zgrabny, funkcjonalny i co najważniejsze powinien być wygodny i dla mamusi i dzidziusia :-):-)

Dobra zmykam dziewczynki :-) Buziaki.

Oki,dzięki
Spokojnej nocki i powodzenia jutro:)

Nie dziękuję za jutro. Mój promotor to "straszny" facet :wściekła/y::wściekła/y:, boje się zapeszyć.
Buziaki i również spokojnej nocki.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Doczytałam to te dobranoc zrobiły :)

Kasiu daj znać jak jeleń. i kuchnia sie pochwal :)

Wózeczki super dziewczynki.

Madzia ale mi ochoty na spagetti zrobiłaś.

Agapas - wielkie gratki dla małża

Kasiulek Słoneczko wrzuć fotke włosków jak pofarbujesz :)

Dobranoc Dziewczynki

Ostatnia edycja:
Madziu żebyś sie któregoś dnia nie zdziwiła. :) Adresik mam :) Jak sie cieplutko zrobi to zapakuje Igorka i fru do Wrocka. :) Nigdy nie byłam więc ..

Pewnie że dam. Zresztą wiesz że w mojej sytuacji to taki wyjazd jest bardzo prawdopodobny. Teraz troche za zimno i Igorek za Mały ale już niedługo :)

Uciekam pospać troche :) Buziaki dla Was :)

reklama
agapasku ty sie nic nie przejmuj taka ilosc mysle,ze jest ok,ja mialam 30-40 to dopiero mialam stracha:(
a ja mam rozpiepsz w domu,M robi drzwi do szafy i komode co bede juz mogla ciuszki powkladac:) i musze sie pochwalic zamowilam juz wozio i posciel:)
ale fajnie ze juz zamowione macie pochwal sie zdjeciem jak przyjdzie o ile zdazysz hihihi i trzymam kciuki za wizyte ;)
a kolorek to Wam ma sie podobac i juz :]

A dziękuję dobrze. Coraz lepiej i już nie mogę się doczekać wtorku i zdjęcia szwów. Właśnie obieram pomelo i czekam na "Legalną blondynkę"
ale fajnie ze juz beda sciagac szwy , troche Ci ulzy :)
tez ogladam filma :D Madzia cynka mi dala ;)

Mój mężuś właśnie wrócił z Wrocka, gdzie zdawał swój ostatni egzamin na studiach podyplomowych. Obronił dzisiaj dyplom i zakończył swoja edukację :-D:-D teraz będzie miał więcej czasu to pomaluje mi pokoik i też będziemy sprzątać komodę i bardziej zajmiemy sie przygotowaniami :-):-D:-D:-)

Ok, dzięki... też sobie włączę...
i znowu pisanie pracy poszło ......;-);-)
Wielkie gratulacje dla meza!!!!! :) no moze jutro lepiej Ci pojdzie pisanie ;)

spokojnej nocki zycze i milych snow :):):)

Do góry