reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Dzień Doberek Kobitki! Ja już jem śniadanko i kawkę popijam a na kuchence gotuje się rosołek:tak: Jakoś nie mogę spać jak nie ma obok mojego Mężusia. To straszne ale bardzo się już przyzwyczaiłam że jest ze mną 24h na dobę i nie wyobrażam sobie, że miałoby go teraz nie być np. dwa dni:szok:

Drzewka zaraz podleję.

Agapasku powodzenia z promotorem:tak:

Dziewczynki fajne bryki zakupiłyście.

Maggie jak tam Igorek? A jak Twoje samopoczucie? Mam nadzieję, że już lepiej:-D

Madziu dał Ci dziś Kacperek pospać?

Miłej niedzieli życzę

reklama
Hej Kasiu,

Igorek to ranny ptaszek. Wytrzymał do 7 rano, podjadł cyca, potem butle i znowu cyca. Mały głodomorek sie z niego zrobił. Fajnie tylko że mi sie teraz strasznie rozregulował i nie wiem kiedy znów będzie jadł. A jadł wcześniej co 3 godziny. Ech ... trzeba to będzie jakoś ogarnąć. :tak:

Mniam mniam rosołek. :-)
A mężuś niedługo będzie :tak:

Madziu drugi raz nie można zagłosować :(

Miłego dnia dla Wszystkich

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczynki:-)
Kacperek dał mi pospać w nocy:tak:
Maggie ja z małym mam tak przy butli,że nie zawsze wiem co ile będzie jadł bo zje cycka potem troszke butli,a czasem jest tak że za godzine znowu chce jeść
Drzewka podlane:))

Dziewczynki mam do Was prośbe:tak:;-)
Możecie kliknąć na ten link?? Chusty do noszenia dzieci i nosidełka - LennyLamb.com
To córcia mojej koleżanki,dziękuje bardzo:-) Można chyba ze 3 razy dziennie:-)

Załączniki

• mediumjzcprj55480.jpg
    mediumjzcprj55480.jpg
    18,7 KB · Wyświetleń: 15
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej

Jak ja przyszlam to wszystkie poszly- nie- Madzia jest widze

Aaa podlalam Wasze drzewka- zostalo mi pare do odwiedzenia tylko

reklama
Do góry