reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

agapasku ty sie nic nie przejmuj taka ilosc mysle,ze jest ok,ja mialam 30-40 to dopiero mialam stracha:(
a ja mam rozpiepsz w domu,M robi drzwi do szafy i komode co bede juz mogla ciuszki powkladac:) i musze sie pochwalic zamowilam juz wozio i posciel:)

No tak sobie myślę, że to niewielkie przekroczenie i nie powinno stanowić zagrożenia :)
Moje maleństwo znowu ma leniwe dni :(( czekam aż mu wróci chęć do baraszkowania w brzuszku, ale on tylko leniwie się przeciąga... może ma już miejsca za mało ... ??...
Justys fajnie, że już sobie pokupowałaś te rzeczy. ja właśnie wybieram się po pościel a wózio chyba zostawię na koniec marca albo początek kwietnia...

Mój mężuś właśnie wrócił z Wrocka, gdzie zdawał swój ostatni egzamin na studiach podyplomowych. Obronił dzisiaj dyplom i zakończył swoja edukację :-D:-D teraz będzie miał więcej czasu to pomaluje mi pokoik i też będziemy sprzątać komodę i bardziej zajmiemy sie przygotowaniami :-):-D:-D:-)

Ok, dzięki... też sobie włączę...
i znowu pisanie pracy poszło ......;-);-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
No tak sobie myślę, że to niewielkie przekroczenie i nie powinno stanowić zagrożenia :)
Moje maleństwo znowu ma leniwe dni :(( czekam aż mu wróci chęć do baraszkowania w brzuszku, ale on tylko leniwie się przeciąga... może ma już miejsca za mało ... ??...
Justys fajnie, że już sobie pokupowałaś te rzeczy. ja właśnie wybieram się po pościel a wózio chyba zostawię na koniec marca albo początek kwietnia...

Mój mężuś właśnie wrócił z Wrocka, gdzie zdawał swój ostatni egzamin na studiach podyplomowych. Obronił dzisiaj dyplom i zakończył swoja edukację :-D:-D teraz będzie miał więcej czasu to pomaluje mi pokoik i też będziemy sprzątać komodę i bardziej zajmiemy sie przygotowaniami :-):-D:-D:-)
Gratulacje dla męża:)
Dobranoc Kasiu,do jutra:))

no agapasku,gratulki dla meza:) leniwymi dniami sie nie przejmuj choc wiem,latwo sie mowi ale jak tak mam od samego poczatku ruchow pare dni non-stop,a pozniej tylko troche teraz ma dni ruchliwe az mnie brzucholek boli ale to nic:) uwielbiam to uczucie i wytrzymam wszystko wazne ze jest ok:) tez chcialam zostawic wozio na pozniej ale moj M juz chcial a i tak potrzebujemy fotelik na wyjscie ze szpitala a zamowilam komplet 3w1:) mam nadzieje ze bedzie ok jak to leci teraz ja a potem kolej na ciebie i same chlopaki:)

no agapasku,gratulki dla meza:) leniwymi dniami sie nie przejmuj choc wiem,latwo sie mowi ale jak tak mam od samego poczatku ruchow pare dni non-stop,a pozniej tylko troche teraz ma dni ruchliwe az mnie brzucholek boli ale to nic:) uwielbiam to uczucie i wytrzymam wszystko wazne ze jest ok:) tez chcialam zostawic wozio na pozniej ale moj M juz chcial a i tak potrzebujemy fotelik na wyjscie ze szpitala a zamowilam komplet 3w1:) mam nadzieje ze bedzie ok jak to leci teraz ja a potem kolej na ciebie i same chlopaki:)
Hej Justyś:))

hej Madziu:) ja czekam az moj skonczy wiercic i ide troche juz sprzatnac ale bede miec super:),a i myslalam,ze mis ie uda drugi raz oddac glosik na was ale sie nie udalo:(( a chialam ich przechytrzyc;) i tak sobie mysle ze zaloze drugie konto,bo i tak mam dwa adresy e-mailowe

hej Madziu:) ja czekam az moj skonczy wiercic i ide troche juz sprzatnac ale bede miec super:),a i myslalam,ze mis ie uda drugi raz oddac glosik na was ale sie nie udalo:(( a chialam ich przechytrzyc;) i tak sobie mysle ze zaloze drugie konto,bo i tak mam dwa adresy e-mailowe
:-D:-D Spryciula
To super będziesz miała:-)

no ciesze sie,bo juz tak dlugo bylismy bez tych drzwi zawsze trzeba bylo dac kase na cos innego a teraz jak bedzie maluszek to moj sie zmobilizowal i robi zeby kurzu nie bylo;) a komoda sie przyda bo jakos duzo tych ciuszkow sie nazbieralo

wozio ma byc wtorek albo sroda:) ciekawe jaki bedzie bo kolor tylko na necie widzielismy...

tylko znow uslyszalam ze tesciowej kolor nie pasi,ach szkoda gadac...nawet nie wiem skad wie jaki,pewnie podsluchala

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kurcze, zajrzałam tylko na nk i już mnie wywaliło z forum :tak::tak:

Dziękuję za gratulacje, na pewno przekażę. Cieszę się jak dziecko, że on ma już z bańki i jednocześnie mu zazdroszczę... no cóż jest starszy to pierwszy skończył :-D:-D Jeszcze raz dziękuję :-):-)

Justys
, ale Ty kochana wcale się nie pośpieszyłaś... to już chyba u Was czas na wózio, co ?? :-D:-D Ja też kupuje 3w1 i zamierzam skorzystać z tego fotelika :-):-) A torbę do szpitala spakowałaś już ?? Na kiedy Ty masz termin ??

reklama
no ciesze sie,bo juz tak dlugo bylismy bez tych drzwi zawsze trzeba bylo dac kase na cos innego a teraz jak bedzie maluszek to moj sie zmobilizowal i robi zeby kurzu nie bylo;) a komoda sie przyda bo jakos duzo tych ciuszkow sie nazbieralo

wozio ma byc wtorek albo sroda:) ciekawe jaki bedzie bo kolor tylko na necie widzielismy...
To ten co mi pokazywałaś?
tylko znow uslyszalam ze tesciowej kolor nie pasi,ach szkoda gadac...nawet nie wiem skad wie jaki,pewnie podsluchala
Grr,to nie jej ma sie podobać

Do góry