reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

tylko znow uslyszalam ze tesciowej kolor nie pasi,ach szkoda gadac...nawet nie wiem skad wie jaki,pewnie podsluchala

To Tobie ma pasić i mężowi a nie jej. A ona jak będzie chciała zabrać małego na spacerek to raczej nie będzie patrzyła na kolor wózka... Urodzi się Oliwierek to przesłoni babci cały świat i takie pierdoły przestaną mieć znaczenie :-):-)

reklama
ja mam termin albo 31 marzec wedlug usg albo najpozniej 5 kwiecien ale jak mam miec cesarke to pewnie mnie gin umowi kolo 39 tygodnia,no chyba ze maly sie obrocil to bede musiala oczekiwac mysle ze dowiem sie co i jak w poniedzialek bo mam wizyte

no madziu ten co ci pokazywalam:) mojemu M sie bardzo podoba mnie zreszta tez:) a ja sie tam nie przejmuje co ona gada tylko troche mnie to wkurza...no ale taka juz jest co zrobic

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ja mam termin albo 31 marzec wedlug usg albo najpozniej 5 kwiecien ale jak mam miec cesarke to pewnie mnie gin umowi kolo 39 tygodnia,no chyba ze maly sie obrocil to bede musiala oczekiwac mysle ze dowiem sie co i jak w poniedzialek bo mam wizyte

To tylko daj znać kochana po tej wizycie co i jak :-):-) Ja idę w środę, a w poniedziałek polecę chyba na tą szkołę rodzenia zobaczyć na 17.00. Mamy jeszcze taka parkę znajomych, którzy będą rodzić miesiąc po nas i umówiliśmy się, że pójdziemy we czwórkę - chłopakom będzie raźniej :-D:-D:-D

Justyś a prześlij linka na ten wózio jak możesz, zobaczę sobie...
My z mężem wybraliśmy taki: http://www.allegro.pl/item893986211_q12_gleboki_spacerowy_fotelik_wozek_2009.html

Ostatnia edycja:
Madzia a na tym forum parenting.pl na to zdjęcie do kiedy można głosować ?? Tylko do 11-tego ?? - chyba, że coś tam źle doczytałam.
I chyba można oddać głos raz dziennie ?? Bo jak już założyłam tam konto to będę na Was klikać ;))

To tylko daj znać kochana po tej wizycie co i jak :-):-) Ja idę w środę, a w poniedziałek polecę chyba na tą szkołę rodzenia zobaczyć na 17.00. Mamy jeszcze taka parkę znajomych, którzy będą rodzić miesiąc po nas i umówiliśmy się, że pójdziemy we czwórkę - chłopakom będzie raźniej :-D:-D:-D

Justyś a prześlij linka na ten wózio jak możesz, zobaczę sobie...
My z mężem wybraliśmy taki: Q12 - GŁĘBOKI - SPACEROWY - FOTELIK- WÓZEK 2009 (893986211) - Aukcje internetowe Allegro
Faajny:)

Madzia a na tym forum parenting.pl na to zdjęcie do kiedy można głosować ?? Tylko do 11-tego ?? - chyba, że coś tam źle doczytałam.
I chyba można oddać głos raz dziennie ?? Bo jak już założyłam tam konto to będę na Was klikać ;))
Tak do 11-tego:)
Tylko nie wiem czy raz dziennie czy ogólnie raz można zagłosować;/Musze doczytać

Tak do 11-tego:)
Tylko nie wiem czy raz dziennie czy ogólnie raz można zagłosować;/Musze doczytać

dzięki :-)
spróbuję jutro zagłosować też to Ci powiem czy można czy nie...

Uciekam na razie... muszę trochę popisać jeszcze pracę mgr bo jutro mam spotkanie z promotorem... brrrr !!!
Buziaki :*

Ostatnia edycja:
ja mam agapasku taki
TAKO JUMPER X 26 KOLORÓW+ŚPIWOREK TAKO 4W1 WYS.0 (931076658) - Aukcje internetowe Allegro
tez chcilam taki jak wy wybraliscie ale w koncu kupilismy ten kolor pomaranczowy:)

zmykam bo moj juz skonczyl musze przetrzec te drzwi z szafy i konczy uz szuflady skrecac:) milego wieczorka,papa,no i powodzenia jutro,fajnie ze sie zdecydowaliscie na ta szkole rodzenia,slyszalam ze to fajna sprawa,ja jak juz pisalam zaluje ze nie chodzilam,a jak jeszcze macie z kim isc to dopiero super:)

reklama
zmykam bo moj juz skonczyl musze przetrzec te drzwi z szafy i konczy uz szuflady skrecac:) milego wieczorka,papa,no i powodzenia jutro,fajnie ze sie zdecydowaliscie na ta szkole rodzenia,slyszalam ze to fajna sprawa,ja jak juz pisalam zaluje ze nie chodzilam,a jak jeszcze macie z kim isc to dopiero super:)
Dobranoc
Pomarańczowyy super kolorek:)
Dobranoc też spadam

Do góry