P
patrysia*
Gość
WITAM
i ja życze zdania za pierwszym razem!
Drzewka podlane!
o jaaaaaaa...nie dziwie ci się że nerwy masz ja pewnie też bym się wkurzyła i płakała bo jednak drzwi i z gerdy to nie taka łatwa tania sprawaoby się udało odgiąćMiadziu super że nocka udana
ja też podlałam drzewka co dziennie to robię już.
wogóle w***** mam!! zauważyliśmy z mężem że mamy drzwi wejściowe odgięte i jest szczelina!no poprostu ryczałam ze zdenerwowania! jak to się stało!? i doszliśmy do wniosku ze przy wnoszeniu rogówki się odgieły bo była szeroka i ciężko się ją wnosiło to fakt... Drzwi gerdy kuźwa i szczelina na centymetr!! zaraz będą z teściem odginać te drzwi! bo ja nie przeżyję tego:-no:
kochana ja tez musze coś zrobić z włosami tzn.musze je farbnąć a weny brak bo farba stoi i woła weź mnie a ja lenia mama samo strzyzenie bo juz o wiele za dlugie mialam i ciagle w kucyka wizalam :/ a wybieralam sie od stycznia i dotrzec nei moglam to skorzystalam z "wolnego" bo w sumie w poprzednim tyg jzu mailam umowiona wizyte i neistety musialam odwolac
niby tylko strzyzenei ale o wiele lepiej sie czuje
i bardzo dobrze robisz lepiej zbadać się jak tylko mozna skoro to sa badania związane z problemami o tych co piszesz to trzeba je robića potem na spokojnie staranka wznowićkciukaski aby było dobrze!Ja właśnie czytałam, że tyłozgięcie samo w sobie nie jest problemem ale problemem są ewentualne schorzenia np. endometrioza, zrosty czy zastój żylny, które mogą występować wraz z tym tyłozgięciem. Stąd też to skierowanie na HSG bo jak już wiecie z innych badań nic nie wychodzi. Nie twierdzę, że u mnie akurat coś takiego może być ale wiecie chwytam się każdej myśli byle tylko wiedzieć skąd te poronienia bo nie mam zamiaru już starać się znów na oślep. No ale przekonamy się co to jest.
Tylko jestem ciekawa ile tych egzaminów będzie.....?
i ja życze zdania za pierwszym razem!
Drzewka podlane!