reklama
kroczek_k
Nowy rok, nowa nadzieja
Niunia no to widzę, że inwestycje całą parą się odbywają. A prawko to na prawdę świetna sprawa. Niezależna jesteś zwłaszcza gdy się nie mieszka w mieście i wszędzie trzeba dojechać.
Ja właśnie czytałam, że tyłozgięcie samo w sobie nie jest problemem ale problemem są ewentualne schorzenia np. endometrioza, zrosty czy zastój żylny, które mogą występować wraz z tym tyłozgięciem. Stąd też to skierowanie na HSG bo jak już wiecie z innych badań nic nie wychodzi. Nie twierdzę, że u mnie akurat coś takiego może być ale wiecie chwytam się każdej myśli byle tylko wiedzieć skąd te poronienia bo nie mam zamiaru już starać się znów na oślep. No ale przekonamy się co to jest.
Ja właśnie czytałam, że tyłozgięcie samo w sobie nie jest problemem ale problemem są ewentualne schorzenia np. endometrioza, zrosty czy zastój żylny, które mogą występować wraz z tym tyłozgięciem. Stąd też to skierowanie na HSG bo jak już wiecie z innych badań nic nie wychodzi. Nie twierdzę, że u mnie akurat coś takiego może być ale wiecie chwytam się każdej myśli byle tylko wiedzieć skąd te poronienia bo nie mam zamiaru już starać się znów na oślep. No ale przekonamy się co to jest.
K
Kinga85
Gość
na pewno wszystko się w końcu Ci wyjasni i bedziesz wiedziała dlaczego występują te poronienia nieszczęsne. Rozumiem że chwytasz się wszystkiego już i nie dziwię ci się. Życzę Ci dobrych wyników przedewszystkim! i abyście już wiedzieli gdzie tkwi problem i jak go ewentualnie wyeliminować! 3mam kciukasy mocno.
Kinga drzewko podlane
Kroczek mam nadzieje ze teraz sie duzo wyjasni i uda Ci sie zajsc w ciaze i przebyc ja spokojnie ,w zdrowiu i a pozniej cieszyc sie malenstwem zycze Ci z calego serca
Niunia no pewnei inwestuj w siebie a prawko super sparawa
a aj tez bylam dzis u fryzjera i jestem zadowolona i mi jakos lepiej na duszy
Kroczek mam nadzieje ze teraz sie duzo wyjasni i uda Ci sie zajsc w ciaze i przebyc ja spokojnie ,w zdrowiu i a pozniej cieszyc sie malenstwem zycze Ci z calego serca
Niunia no pewnei inwestuj w siebie a prawko super sparawa
a aj tez bylam dzis u fryzjera i jestem zadowolona i mi jakos lepiej na duszy
a samo strzyzenie bo juz o wiele za dlugie mialam i ciagle w kucyka wizalam :/ a wybieralam sie od stycznia i dotrzec nei moglam to skorzystalam z "wolnego" bo w sumie w poprzednim tyg jzu mailam umowiona wizyte i neistety musialam odwolac
niby tylko strzyzenei ale o wiele lepiej sie czuje
niby tylko strzyzenei ale o wiele lepiej sie czuje
reklama
K
Kinga85
Gość
Ren thx ) no i fajnie że fryzjera zaliczyłaś! )
miłego wieczorku dziewczynki! ;-)
miłego wieczorku dziewczynki! ;-)
)) może kiedyś tak własnie będzie... buźkaDziękuję Kiniu a Wam życzę żeby w końcu @ nie przyszła i to wtedy gdy nie będziecie się tego spodziewać.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Podziel się: