reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Hej, hej...!!!
Ale tu puściutko :( Tylko Kroczek siedzi... ale cichutko :) ;)
Jeśli chodzi o tyłozgięcie to moja kuzynka ma i ma dwóch wspaniałych synków. Z tego co wiem nie miała problemów z zajściem w ciążę, tylko podczas obydwu porodów miała podobno straszne bóle krzyżowe, ale szczerze mówiąc nie wiem czy było to związane z tym tyłozgięciem. I nie za bardzo mam jak ją podpytać bo ona mieszka za granicą :(

Kinga nowe drzewko podlane :)

A ja właśnie rozmawiałam z kumpelą, która namawiała mnie na szkołę rodzenia. Długo się opierałam, ale dzisiaj zadzwoniłam do nas do szpitala i rozmawiałam z tą położną co prowadzi te zajęcia. Strasznie pozytywna babeczka i chyba jutro się skusze i pójdę, bo akurat jutro są zajęcia. Mężuś już nastawiony, zgodził się bez większych oporów. Pamiętam, że Agniesiak chodziła i była zadowolona, więc chyba spróbuję i ja :D

Oooo... ja to mam pecha, już nawet Kroczek zniknęła :)

No cóż to buziaki dla wszystkich, kolorowych snów !!

Witam z rana

Agapas taka szkola rodzenia to chyba fajan sprawa :) zawsze warto sprobowac ;) oby i Tobei sie spodobalo :)

Drzewka popodlewane :D

Miadziu super że nocka udana

ja też podlałam drzewka;) co dziennie to robię już.

wogóle w***** mam!! zauważyliśmy z mężem że mamy drzwi wejściowe odgięte i jest szczelina!:angry::no:no poprostu ryczałam ze zdenerwowania! jak to się stało!? i doszliśmy do wniosku ze przy wnoszeniu rogówki się odgieły bo była szeroka i ciężko się ją wnosiło to fakt... Drzwi gerdy kuźwa i szczelina na centymetr!! zaraz będą z teściem odginać te drzwi! bo ja nie przeżyję tego:-:)no:

Hej Dziewczynki,

ale naskrobałyście wczoraj.... normalnie zapomniałam co chciałam komu odpisać...

Kasiu chyba Ty mnie pytałaś o tyłozgięcie. No ja mam ale u mnie większym problemem była macica dwurożna. Nie wiem czy samo tyłozgięcie jest takie złe.

Agapas - ja śmigałam na szkołe rodzenie. Jeżeli masz taką możliwość to idź. Ja chodziłam do szkółki przy szpitalu w którym rodziłam więc dokładnie krok po kroku wiedziałam co mnie czeka. I to było super bo byłam przygotowana na kolejke na izbie przyjęć, wiedziałam w sumie kiedy sie wybrać do szpitala itp. No of course nie tylko o tym mówili, o maluszku też :)

Kiniu mam nadzieje że da sie te drzwi naprawić ...

Mój Maluch w nocy obsikał sie po same pachy a rano walnął kupasa wielkoluda. Teraz przysnął ale za 30 minut pewnie będzie głodny więc go podpase troche i bach do wózia i na spacerek a co :)

Łoj oj, lece drzewka jeszcze podlać :)

Justyś widze Cie :) - wrzuć drzewko sobie w sygnaturke :)

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny:) zaraz bede podlewac drzewka;)
Kinga ale pech tez bym sie niezle wkurzyla:/ ale moze uda sie je naprawic...
Kasiu trzymam kciuki zeby ta gin okazalo sie dobrym wyborem! i nastepnym razem bylo wszystko ok:)!
Ren nie ma to jak wizyta u fryzjera mi tez sie zawsze humor poprawia,gorzej jak mnie cos zle obetnie to nie jest za wesolo kurcze tez bym cos musiala z wlosami zrobic juz mam takie odrosty ze szok...
Madziu ale pospaliscie,super:) MILEGO DNIA KOBITKI!!!

agapasku z ta szkola rodzenia fajny pomysl,ja zaluje,ze nie chodzilam ale moj M jakos nie byl zbyt chetny,a po drugie pracuje po 10 godzin czasami i nie zawsze moglby ze mna isc...

http://justka844.posadzdrzewo.pl

Ostatnia edycja:
reklama
Kinia oj co za wkurzajaca sprawa z tymi drzwiami oby udalo sie je doprowadzic do porzadku

Maggie to w sumie prawie mamy wlasny forumowy lasek ;) oj biedny Igorek ;) milego spacerku

Justys dziekuje, no ja tez mialam niezle odrosty bo nei odnawialam pasemek od grudnia ale narazie rezygnuje z pasemek ;) a fryzurka mi przypasowala :D mam nadzieje ze i tobei jakos sie uda cos zrobic z wlosami ;)

Do góry