reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Ja wiem Olciu jak się siedzi w domu to ma się za dużo czasu do myślenia i dziwne myśli wtedy przychodzą do głowy ale tak jak pisałam będzie dobrze. Kciukasy:-D

Najgorsze jest to czekanie bez sensu, gdzie tam maj, moj pracuje teraz na nocki, wiec sie malo widzimy, dzisiaj na szczescie ma ostatnia i weekend wolny, ale strasznie mi ciezko ostatnio, nie chcialam wchodzic na forum i psuc atmosfery, bo tu prawie same mamy, tyko garstka nas zostalam starajacych sie

reklama
Oj Oleńko nie chodzi o psucie atmosfery. Jeśli chodzi o mnie to chyba lepiej się komuś wyżalić niż dusić to w sobie. Widzę, że u Was na Wyspach jeszcze nie świeci Słoneczko:-D Zobaczysz szybko minie. Jeszcze niedawno były Święta Bożego Narodzenia a tu już minęły 2 miesiące i idą Święta Wielkanocne. Ja zajmuję sobie czas rozmyślaniami co posadzę w tym roku na tarasie więc może i Ty postaraj się pomyśleć o czymś miłym:tak:

Ola nie smutaj się... wiem że było ci przykro w tej klinice i zastanawiałaś się nad wieloma sprawami ale na pewno w koncu bedzie okej i bedziecie mieli zielone światełko do staranek o potomstwo. życzę wam tego mocno! buzka

A z drzwiami coś zdziałamy na pewno.... dziekuje wam

u nas w iławie +10 jest ślicznie :) zaraz na spacer idziemy

Oj Oleńko nie chodzi o psucie atmosfery. Jeśli chodzi o mnie to chyba lepiej się komuś wyżalić niż dusić to w sobie. Widzę, że u Was na Wyspach jeszcze nie świeci Słoneczko:-D Zobaczysz szybko minie. Jeszcze niedawno były Święta Bożego Narodzenia a tu już minęły 2 miesiące i idą Święta Wielkanocne. Ja zajmuję sobie czas rozmyślaniami co posadzę w tym roku na tarasie więc może i Ty postaraj się pomyśleć o czymś miłym:tak:

Na poczatku maja mielismy jechac autem do Polski, no ale teraz bedzie wszystko wstrzymane. Nie wiem, bede pozniej Buzka

U nas na Boberkach też jest +10 stopni i świeci śliczne Słoneczko.

Halo a gdzie się Madzia podziewa? Coś mało dziś jej na forum.

OLA nie sutaj się czas szybko biegnie że nawet się nie obejrzysz a tu maj będzie:tak:na pewno jest ci smutno i też dlateo jesteśmy my tutaj abyś nam się wyżaliła:tak:główka do góry;-)a co do wieku to nie masz się tym wg przejmować człowiek jest człowiekiem i niekiedy tak się zdarza że trzeba pomóc:tak:a tym bardziej się cieszy że ta pomoc jest:tak:
REN heh no będe musiała się wziąś za te włoski:rofl2:czekam na wieści z wizyty:tak:
KROCZEK a co to jest za stronka ikf.:zawstydzona/y:dzieciaczki super:tak:wczoraj po szczepieniu Alanek był coś niespokojny ale potem tak o 20.00 było ok:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Trzymam kciuki za same dobre wieści:tak:

A tak poza tym to witam się dziewczyneczki. Drzewka podlane.
Ja dziś nie wyspałam się strasznie. Zresztą ostatnimi czasu w ogóle źle sypiam bo naet w nocy muszę uważać na ranę i nie mogę się wygonie ułożyć:wściekła/y: Już nie mogę się doczkać kiedy mi w końcu zdejmą te szwy. Raz mnie one swędzą tak, że oszaleć można a raz boli jak diabli:confused:
dziekuje mam nadzieje ze wiesci beda pozytywne ;-)i zycze zeby szybko zdjeli szwy i ladnie sie goilo i nei dokuczalo

a Madzia pewnei spacerkuje z rodzinka ;-)
Ren i Kasiu

Mam poprostu zly czas jakos, siedze w domu przez te chorobe i mi sie w glowie przewraca :)

Ren- Ty tez daj znac co na wizycie sie dowiedzialas
Najgorsze jest to czekanie bez sensu, gdzie tam maj, moj pracuje teraz na nocki, wiec sie malo widzimy, dzisiaj na szczescie ma ostatnia i weekend wolny, ale strasznie mi ciezko ostatnio, nie chcialam wchodzic na forum i psuc atmosfery, bo tu prawie same mamy, tyko garstka nas zostalam starajacych sie
napewno dam znac choc pewnei dopiero jutro rano:tak:
tak w domu to si enic nei robi tylko wkolko o tym mysli ale wrocisz do rytmu pracy t o raz dwa Ci ten czas zleci i nawet nei zauwazysz kiedy bedziecie juz zaczynac staranka i mam nadzieje ze to beda owocne starania ;-) a na forum to wlasnie dobrze jest napisac co Cie gnebi zawsze ktos pomoze, dobrym slowem wesprze doda otuchy i lepiej czlowiekowi na sercu i duszy wiem co mowie ;-)
ja gdybym nei napisala to bym sie zameczala a tak to wiem ze sporo osobek dobrze mi zyczy wiec musze sie trzymac dzielnie :-)

REN heh no będe musiała się wziąś za te włoski:rofl2:czekam na wieści z wizyty:tak:
KROCZEK a co to jest za stronka ikf.:zawstydzona/y:dzieciaczki super:tak:wczoraj po szczepieniu Alanek był coś niespokojny ale potem tak o 20.00 było ok:tak:
napewno dam znac co i jak ale pewnie dopiero jutro rano:tak:
bede Ci przypominac to mzoe Ci sie uda znalesc czas i checi i bedziesz wygladac super extra ;)
dobrzez e Alanek nabral humorku pod wieczor :-)

Wiecie co, troche sie stresuje znowu nowy gabinet i lekarz choc w sumei lekarka nei do konca nowa bo w szpitalu sie mna zajmowala:zawstydzona/y::sorry2:

Ren nie stresuj się Kochana, będzie dobrze. Czasem tak naprawde to dobrze do nowego lekarza trafić.

Kasiu -bidulko, niech już Ci zdejmują te szwy bo to fajne nie jest. Pamiętam jak mnie wkurzały te szwy na dole po porodzie a były tylko trzy. Wrrr...

Olu - wyżalaj się nam ile chcesz i odgoń głupie myśli. Ja tam wierze że niedługo Nam sie pochwalisz pięknym teścikiem z dwiema kreseczkami.

Wogóle Dziewczynki ja Wam mooooooocno kibicuje i za wszystkie trzymam kciuki. 2010 rok ma być rokiem fasoleczek i już.

Patrysiu wiesz co mój jeszcze nie był szczepiony. I waży mniej niż Alanek bo 5130 gram.

Madziu gdzież Ty sie podziewasz Tyle Czasu? :)

A ja byłam na spacerku do 13. A o 14 Młody podjadł i śpi do teraz :) Ale pewnie go jakiś głód chwyci bo to już 3 h. :)

Dziewczynki ja tak z doskoku bo skręcamy z M szafę po mojej babci. Zawsze taka używane lepsza niż żadna.
Patrysiu ikf to internetowy katalog fryzur. Jak wpiszesz ikf w google to na pewno ci ta strona wyskoczy.
Maggie super zdjątko Igorka

reklama
Dzięki Kasiu.

A jeszcze tak o Twoich szwach myślałam i Ty je możesz moczyć? Bo jak tak to mi super pomagało przemywanie wodą z szarym mydłem biały jeleń. I goiło się super.

Ostatnia edycja:
Do góry