reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Powiem szczerze że nie moczę ich tylko póki co przemywam spirytusem i noszę w biustonoszu jałowy gazik bo mam to wietrzyć więc nie potrzeba opatrunku. Ale dzięki za radę może spróbuję chociaż nie narzekam na gojenie się bo z każdym dniem jest jaśniejsza i mniej obrzmiała.

reklama
Jestem dziewczynki jestem:-) Miło,że sie o mnie pytacie:tak:
Byłam na spacerku i na poczcie,nawet nie poczytałam co popisałyście. Tylko kawałeczek:-)

Dziewczyneczki ja za Was trzymam kciuki mocno mocno

I co sama zostałam??:-(

Ostatnia edycja:
To i obiecane foto
P1060003.JPG1..jpg

Ja byłam Madziu u mojej Perełeczki. Tak żałuję że nie mogę jej na razie nosić na rękach przez tego cyca.
Niunia ładna foteczka

Dziewczynki ja już na dzisiaj koncze bo M zabiera mi laptopa. Do jutra kobitki.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Niunia ładne zdjecie
Kasia do jutra:)

U nas była moja mama, pofarbowałam jej włosy. Aż mi się zachciało więc pewnie jutro farbę kupię. Wcześniej byliśmy na spacerze było bardzo fajnie.
Teraz już odpoczywamy:)
Ah i kupujemy dziś fotel do kompletu!! :)

Niunia ładne zdjecie
Kasia do jutra:)

U nas była moja mama, pofarbowałam jej włosy. Aż mi się zachciało więc pewnie jutro farbę kupię. Wcześniej byliśmy na spacerze było bardzo fajnie.
Teraz już odpoczywamy:)
Ah i kupujemy dziś fotel do kompletu!! :)
Super:)

Jeszcze raz Wam podlałam drzewka;)

reklama
Do góry