reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

KINGA tzw.wpadka kontrolowana:-)no powiem że tak szybciej udaje się niekiedy zajść bo jednak jak za bardzo się staramy to ta presja wywołana nie daje skutków:tak:

A to nasze pierwsze uśmiechy kontrolowane:-)

reklama
Hej dziewczynki,

Drzewka podlane tylko moje coś słabo rośnie w porównaniu do Waszych ;-) Ren Twoje to już konkret drzewo a nie drzewko.

A ja już zaliczylam przychodnie z małym. Kolejna nieudana próba zaszczepienia :-D Może 10.03 sie uda. Przy okazji skonsultowałam z pediatrą ostatnie poczynania małego no i rzeczywiście bilirubina bezpośrednia za wysoka. Mamy powtórzyć badanie w poniedziałek i dorobić próby wątrobowe.
Tzrymam kciuki aby nastepnym razem udalo sie zaszczepic Maluszka :) a Twoje dzrewko tez ladnie rosnie :)
kapitalne fotki szczegolnie ta trzecia cudny synus :) ahhh

Hej dziewczyny:)

A ja tez sobie posadzilam drzewko:) i bede wchodzic na wasze;)

Posadź Drzewo 2.0
bede odwiedzac codziennie ;)

Kinga a moze wlasnie takie "nie staranie sie" sie sprawdzi ;)

Patrysia sliczne usmiechy i synus ;)

Cześć dziewczynki :)

Wpadłam na kompa żeby pisać pracę i oczywiście zaczynam od bb :):):)
Drzewka podlane i widzę, że doszło nowe od Justys... fajnie :)

Maggie i Patrysia śliczne te Wasze chłopaki :)

A ja dzisiaj troszkę zaszalałam w sklepie z ciuszkami i kupiłam co nieco swojemu synkowi, a że spotkałam swoją mamę po drodze to też się dorzuciła dla wnusia i dokupiła kilka rzeczy. I tak jak wyszłam na spacerek z pustymi rękoma tak wróciłam z całą reklamówką ciuszków :) ale nie szalałam z tymi najmniejszymi rozmiarami, więcej brałam na rozmiar większy. Mały pewnie szybko wyrośnie to te bardziej się przydadzą :) Takie śliczne są te wszystkie rzeczy, że oczopląsu można w tych sklepach dostać :) tylko za kasę się trzymać... hihihi :D:D:D
Jutro lecę na badanka a 10.03 mam wizytę:)

Agapas to fajny dzien mialas :) i nei dziwie sie ze tyle kupilas choc duzo sie przyda dla dzidzi ale racja kasy na to idzie sporo bo widza ze chodliwy towar ;)
bo jak tu nei kupic takis cudownych ciuszkow ;) i madrez robisz ze kupujesz wiecej tych wiekszych :)

Agapas to fajny dzien mialas :) i nei dziwie sie ze tyle kupilas choc duzo sie przyda dla dzidzi ale racja kasy na to idzie sporo bo widza ze chodliwy towar ;)
bo jak tu nei kupic takis cudownych ciuszkow ;) i madrez robisz ze kupujesz wiecej tych wiekszych :)

:) tak mi wszyscy właśnie podpowiadają, żeby jednak za dużo tych najmniejszych ciuszków nie kupować :):)

Cześć dziewczynki ja chciałam się tylko dziś zameldować, że już jestem w domku ale jestem już dziś bardzo zmęczona i obolała więc jutro Wam poopowiadam:-) Troszkę Was tylko poczytam dziś.
Dobranoc i do usłyszenia jutro

reklama
Cześć dziewczynki ja chciałam się tylko dziś zameldować, że już jestem w domku ale jestem już dziś bardzo zmęczona i obolała więc jutro Wam poopowiadam:-) Troszkę Was tylko poczytam dziś.
Dobranoc i do usłyszenia jutro
tęskniłyśmy Kasia :) wracaj do nas szybko
buziaczki***

Do góry