reklama
Madziaas
Już jesteś:)
Ojj bidulek malutki.Dużo dużo zdrówka życzeDzięki Madziu A główke ładnie i dłuuuuuuuuugo trzyma tylko humor musi mieć
Mi sie podoba ta nowa szata forum
Nie zaszczepili bo był przeziębiony pare dni temu no i ta żółtaczka nadal jest
To szybciutko trzyma główke,silny chłopczyk
Na początku mi sie nie podobała,taka jakaś zimna była. Ale sie przyzwyczaiłam,wiem już co gdzie i jak i jest lepiej To kwestia przyzwyczajenia
Mój Bączek śpi,usnął na bujaczku z butlą
maggie_f
Fanka BB :)
Mój popłakuje w łóżeczku ale rehabilitantka kazała mu spać na płaskim więc musze go do łóżeczka przyzwyczaić a odzwyczaić od rąk. A śpiący jest bardzo tylko sie buntuje. Mam nadzieje że dam rade wytrzymać płacz i sie nie złamie i nie wezme go na ręce.
Madziaas
Madziu jak będzie bardzo płakał to może weź go na chwileczke aż sie uspokoi i odłóż z powrotem i może w końcu uśnie Mojego teraz by ciężko było odzwyczaić od rąk,już za duży jestMój popłakuje w łóżeczku ale rehabilitantka kazała mu spać na płaskim więc musze go do łóżeczka przyzwyczaić a odzwyczaić od rąk. A śpiący jest bardzo tylko sie buntuje. Mam nadzieje że dam rade wytrzymać płacz i sie nie złamie i nie wezme go na ręce.
Już sie obudził i wcina pilota od tv
maggie_f
Fanka BB :)
Madziu nie będę zapeszać ale zasnął. Puściłam mu karuzelke i pogłaskałam po główce i odpłynął. Obyło się bez przeraźliwego płaczu. Troche tylko pomarudził i bez łez popłakał cichutko. Jakby wpadł w taki histeryczny płacz to bym go wzieła i uspokoiła ale jak czuje że on tylko wymusza to zero litośći. Ale ze mnie wyrodna matka
W każdej wolnej chwili ćwiczymy, Młody ma zasypiać sam - a mówią że dzieciństwo jest takie fajne.
ide sobie zupe podgrzać - ciekawe czy wkońcu zjem ciepłą i nie z prędkością światła ???
W każdej wolnej chwili ćwiczymy, Młody ma zasypiać sam - a mówią że dzieciństwo jest takie fajne.
ide sobie zupe podgrzać - ciekawe czy wkońcu zjem ciepłą i nie z prędkością światła ???
Ostatnia edycja:
Madziaas
Madziu co ty gadasz jaka wyrodna,wiem o czym mówisz bo mój mały też często na siłe wymusza bo chce na ręceMadziu nie będę zapeszać ale zasnął. Puściłam mu karuzelke i pogłaskałam po główce i odpłynął. Obyło się bez przeraźliwego płaczu. Troche tylko pomarudził i bez łez popłakał cichutko. Jakby wpadł w taki histeryczny płacz to bym go wzieła i uspokoiła ale jak czuje że on tylko wymusza to zero litośći. Ale ze mnie wyrodna matka
K
Kinga85
Gość
I ja podlałam wasze drzewka dziewczynki! ))
maggie Igorek jaki fajniutki jest! :-)
-----------------------------------------
..dzisiaj troszkę rano zaszaleliśmy z mężem no oby z tego się nic nie wykluło aby heh..;-)
nawet nie wiem który u mnie dzis d.c. bo ja nie liczę już...
maggie Igorek jaki fajniutki jest! :-)
-----------------------------------------
..dzisiaj troszkę rano zaszaleliśmy z mężem no oby z tego się nic nie wykluło aby heh..;-)
Ostatnio edytowane przez moderatora:
P
patrysia*
Gość
WITAM:-)
jaki kochaniutki i fakt główke słodko trzyma:-)a powiedz jak dodać chciałaś zdjęcia to bez problemu bo jak ja chce dodać to mi nie pokazuje w załączniku wszystkich zdjęć i nie mam jak dodać a chciałam pokazac pierwsze uśmiechy Alanka(korzystam z przegladarki modzilla może to coś ma z tym wspólnego)
EDITrzewka podlane i ładniutko rosną wam))))
wiesz nie wnikam w to ale skoro nie chcecie narazie dzidziusia to może niech M nie kończy w tobie?..dzisiaj troszkę rano zaszaleliśmy z mężem no oby z tego się nic nie wykluło aby heh..;-)
hej Justyś - odwiedziłam drzewko
Dziewczynki wrzucam pare fot Igorka:
Zobacz załącznik 220462Zobacz załącznik 220461Zobacz załącznik 220459
Madziu dziś nie zaszczepili, może 10.03
jaki kochaniutki i fakt główke słodko trzyma:-)a powiedz jak dodać chciałaś zdjęcia to bez problemu bo jak ja chce dodać to mi nie pokazuje w załączniku wszystkich zdjęć i nie mam jak dodać a chciałam pokazac pierwsze uśmiechy Alanka(korzystam z przegladarki modzilla może to coś ma z tym wspólnego)
EDITrzewka podlane i ładniutko rosną wam))))
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
K
Kinga85
Gość
no niby tak... ale My mieliśmy duże problemy w trakcie tych rocznych starań o dziecko i przyznam szczerze że gdyby teraz wyszła nam tzw wpadka to bardzo byśmy się ucieszyli bo może skoro nie wychodziło nam świadomie podczas starań to może uda się szybciej gdy nie będziemy zwracali na to uwagi wogóle.WITAM:-)
wiesz nie wnikam w to ale skoro nie chcecie narazie dzidziusia to może niech M nie kończy w tobie?
Miałam brać hormony ale nie chcę się faszerować znowu bo potem byłby znowu problem przy staraniach. Mąż też woli tak jak jest teraz.
No zobaczymy jak to wyjdzie
Podziel się: