reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

heha a teraz jeszcze na seksa mąż mnie wyciąga wiec soryy:-p;-) wariatka jestem wiem..
jak nie zasnę pozniej to wpadnę pewnie ale tu cisza widzę..:sorry2:

wyłazić z krzaczorów kobietki :angry::-D;-)
Leć leć:-D:-D Ja spadam spać,już miałam sie położyć wcześniej ale mi coś nie wyszło bo sie objadłam ;-)

reklama
Cześć dziewczynki
U nas nocka ok,tylko mój Bączek po 6 sie obudził,potem drzemka 10 minut i tyle:baffled: Powoli sie zbieram na śniadanko i chce zrobić obiadek;-)
Miłego dnia

Madzia to miałaś pobudkę :) miłego dnia

my na nogach od 9. wczoraj pogryzłam się z mężem troszkę ale już dziś rano było okej;)
zaraz bedziemy mieli goscia na kawce.
pozdrawiam was!:happy:

Właśnie dostałam wieści od mojej siostry:-)

Kochane modlitwy pomogły!!!

Bartuś jest w domku właśnie wrócili ze szpitala(i oby już tak zostało):-D

Ma malutką dziurke na serduszku do kontroli mają jechać za 2-3 miesiące:tak:Ogólnie jest zdrowym chłopcem:-)mam nadzieje że teraz po moim w miare dobrym poście już niepogorszy sie bo zauważyłam że przeważnie tak się dzieje...:sorry2:

JA TAKŻE TRZYMAM ZA WAS KOCHANE KCIUKI UDA SIĘ WIARA CZYNI CUDA:tak:
To dobrzez e wrocili do domku :) oby teraz bylo tylko lepiej. Dziekuje za kciuki przydadza sie :)

Hej dziewczynki :-)
Wpadłam tylko na chwilkę - odwiedzić drzewka :-D:-D
Ale przy okazji Was podczytałam, żeby być na bieżąco :-D:-D
Agniesiak - serdecznie gratuluję !!! Cieszę się, że masz już poród za sobą
i ZAZDROSZCZĘ.

Mnie chyba teraz zaczyna stresik pomału ogarniać, chociaż staram się jeszcze nie myśleć aż tyle :-):-) Dzisiaj była u mnie koleżanka, która ma rodzić miesiąc po mnie i chyba się troszkę nakręciłyśmy za bardzo :-D:-D
dziekuje za podlewanie ;) a stresowac sie to jeszcze zdarzysz wiec narazie sie nei zamartwiaj na zapas wiem ze latwo sie mowi hehe no ale masz jeszcze troche czasu naciesz sie brzuszkiem i Maluszkiem ;)

Hej Dziewczyny

jeszcze raz serdecznie dziękuje za życzonka:tak:

Mój smyk juz leży wykąpany:-D. Dzisiaj przez to wietrzysko zrobiłam mu wolne od przedszkola;-)
Nie pisałam Wam, że pewien palant uderzył nam pod domem w samochód który mamy pożyczony od brata:wściekła/y: i muszę załatwiać wszystkie formalność z OC bo M i brat w pracy i nie ma kto:wściekła/y:
co za idiota nienormalny :/ oby nei bylo problemow z zalatwianiem tego
Cześć dziewczynki
U nas nocka ok,tylko mój Bączek po 6 sie obudził,potem drzemka 10 minut i tyle:baffled: Powoli sie zbieram na śniadanko i chce zrobić obiadek;-)
Miłego dnia

smacznego i rownei milego dnia slonecznego ;)

ja dzwonilam wczoraj do gin ktora sie mna zajela w szpitalu i mam wizyte na czwartek pod wieczor :)

a co u was? Madzia, maggie, Ren i reszta?

u mnie ciut slabszy dzien byl wczoraj ale dzis lepiej bo nawet pogoda dopisuje :) milego dzionka zycze

dzrewka poodwiedzane - ladnei rosna :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej dziewczynki,

Drzewka podlane tylko moje coś słabo rośnie w porównaniu do Waszych ;-) Ren Twoje to już konkret drzewo a nie drzewko.

A ja już zaliczylam przychodnie z małym. Kolejna nieudana próba zaszczepienia :-D Może 10.03 sie uda. Przy okazji skonsultowałam z pediatrą ostatnie poczynania małego no i rzeczywiście bilirubina bezpośrednia za wysoka. Mamy powtórzyć badanie w poniedziałek i dorobić próby wątrobowe.

Agniesiak - mega gratulejszyn Kochana. Niech nam kolejny mężczyzna zdrowo rośnie :-)

Patrysiu - super że Bartuś w domku już :-):-):-)

Hej dziewczynki,

Drzewka podlane tylko moje coś słabo rośnie w porównaniu do Waszych ;-) Ren Twoje to już konkret drzewo a nie drzewko.

A ja już zaliczylam przychodnie z małym. Kolejna nieudana próba zaszczepienia :-D Może 10.03 sie uda. Przy okazji skonsultowałam z pediatrą ostatnie poczynania małego no i rzeczywiście bilirubina bezpośrednia za wysoka. Mamy powtórzyć badanie w poniedziałek i dorobić próby wątrobowe.

Agniesiak - mega gratulejszyn Kochana. Niech nam kolejny mężczyzna zdrowo rośnie :-)

Patrysiu - super że Bartuś w domku już :-):-):-)
Maggie tzn że nie zaszczepili Ci małego dzisiaj?
Trzymam kciuki żeby było dobrze kochana

Justyś podlane drzewko

hej Justyś - odwiedziłam drzewko

Dziewczynki wrzucam pare fot Igorka:

ST830984..jpgST830986..jpgST830969..jpg

Madziu dziś nie zaszczepili, może 10.03

reklama
Do góry